Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת רנו קליאו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי מעניין לדעת איך אנחנו הלקוחות יכולים לברר באיזה תאריך הרכב הגיע למחסן היבואן.

ומאיזה תאריך אני סופר 14 ימי עסקים?

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה רק במקרה והרכב נמצא בארץ. אם לא, 14 ימי עסקים מהמועד אותו ציינו לך במעמד הרכישה.

אכן, אבל כשהרכב לא במחסני היבואן גם אם שילמת את מלוא המחיר, היבואן (אני מניח שכולם) לא מתחייבים על תאריך מסירה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אז היום במקרה הייתי ליד הסוכנות הראשית בתל אביב, אז נכנסתי לשאול. הנציג אמר לי שהמשלוח הגדול יגיע רק בסוף אוקטובר... בחודש האחרון הגיעו רק 17 רכבים.

פורסם

אם הבנתי נכון, אז רק דגם הקולקשיין חסר במלאי.

אני לא חושב שמוצדק לשלם עליו תוספת של 5k, ובדיעבד לא הייתי עושה את זה.

פשוט כשהזמנו, לא ממש הבנו את ההבדלים וחשבנו שהם יותר משמעותיים.

פורסם

דרך אגב עוד מישהו נתקל במחירי ביטוח שערורייתיים לקליאו? כבר כמה חברות הציעו לי מקיף + חובה במחיר של 7000 שקל ( ואלו עוד היו הזולים ). אז אומנם אני בן 23, אבל עדיין על האופטרה שיש לי עכשיו התשלום הוא 5300 חובה+מקיף. למישהו יש פתרונות/חברות מומלצות?

פורסם

גם אותי הפתיעו בביטוח,2200 ש"ח המקיף,ביררתי בקרסו ועוד כמה חברות באינטרנט.

כרגע משלם על הקופרה 3200 מקיף.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אנחנו גם קיבלנו הצעה זולה מקרסו, אבל אשתי רוצה

להישאר עם הסוכן, למרות שנשלם עוד כמה מאות שקלים.

עכשיו ראיתי שהעלו את המחיר של כל דגמי הקליאו (אולי באמת יש כזה ביקוש :shock:).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני הזמנתי את הקליאו החדשה באמצע יולי , ועדיין אני מחקה , אם יש אנשים כאן שרוצים לגבש קבוצת לחץ כדיי שנוכל 1-לזרז את הגעת המכוניות 2-לבקש פיצויים , נא לצור קשר בפרטי .

ואם יש משתמשים שכבר קיבלו את האוטו אשמח אם ישתפו אותנו בהתרשמות שלהם (מדובר בקליאו 0.9)

פורסם

אני הזמנתי את הדגם 1.2 ידני , נאמר לי שהרכב במחסן.

דגם 0.9 יש רק בצבע אפור, צבעים אחרים הסוכן אמר לי בסביבות דצמבר.

• תוכן חדש...