Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צום של כמה ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אומנם אני לא כותב הרבה אבל אני נמצא פה הרבה

ביום שלישי האחרון תקף אותי כאב גרון ובבדיקה אצל רופא נמצא שיש לי חיידק

הכאבים היו מטורפים אז החלטתי לא לאכול

מאז ועד היום עוד לא אכלתי כלום למעט שתיה מרובה שעליה אני מקפיד

סתם קצת רקע על עצמי - 1.88 ששוקל כ110 ק״ג ובכלל אדם שאוהב לאכול

איך זה יכול להיות שאני אפילו לא קצת רעב?

הרי יש ימים שאם אני מפספס את הארוחת צהריים אני מרגיש גווע

מה הגבול שבן אדם יכול לצום?

אולי זו הזדמנות טובה להתחיל דיאטה....

אשמח לשמוע את דעתכם,

ינון

פורסם

סטרפטוקוק?

אם כן, אני מבין לחלוטין את הבחירה לא לאכול.

ההקפדה על שתיה אכן חשובה, ועדיף מיצים כדי שבכל זאת תקבל קצת סוכרים ומינרלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שבוע הבא כיפור, זה אחלה הכנה :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה חולה,

וכאשר הבנאדם חולה, התחושות של הגוף שונות (רעב מופחת למשל...)

באשר למספר ימים עם שתיה של מים בלבד, לדעתי ניתן עד שבוע (קח בחשבון שלקראת סוף השבוע אתה תהיה חלש, מאוד חלש)

עדיף כמובן לשתות מיצים או דברים עם סוכרים בכדי לספק לגוף מעט אנרגיה.

והכי טוב להתייעץ עם רופא, היום לרוב הקופות יש מענה טלפוני של רופא תורן, הוא יוכל לתת לך תשובה יותר מוסמכת מאשר אנשים שמקשקשים בפורום....

אני יכול לספר על עצמי שבשנה שעברה בעקבות מחלה, כמעט שבוע בקושי אכלתי (צלוחית קטנה פעם ביום, רק בגלל שהכרחתי את עצמי) , והדבר היחיד היה שירדתי כ 4 ק"ג

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שום תהיות. תבריא מהחיידק וגם התאבון יחזור.

מה שחשוב - הקפד לקחת את הטיפול שנרשם לך למשך כל התקופה שנקבעה (אם מדובר בסטרפטוקוק בד"כ מדובר ב-10 ימים) על מנתלהבטיח הצלחת הטיפול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במחלה אין תאבון.

אם אני לא לועס משהו 3 שעות אני לא יכול לנהל שיחה/להחליט על משהו/הגיון, כלום, כאילו נתק במח

יום כיפור - על גופתי...

וכשיש לי סינוס (אאשקל׳) 3 ימים אני בכלל לא מדמיין לאכול משהוא

בכל מקרה צום ממושך אינו משהוא בריא או טוב לדיאטה או טוב בכלל למשהוא כלשהו.

מעבר לנוזלים יש צורך במזינים (ויטמינים, מינרלים) ורמות מסויימות של שומנים וחלבונים.

אין עלי את הכתבה אבל היה אדם בארהב שהשיל מאות פאונדים בלי לאכול כלום במשך שנה, היה תחת מעקב רפואי וקיבל חומרי הזנה בלבד עם מים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שאתה עושה לא בריא בשום צורה. למעשה, ככל שתאכל פחות (תזין את גופף), ככה ייקח לך יותר זמן להחלים. הגוף שלך זקוק לאנרגיה רבה בעקבות ה"קרבות" שהוא מנהל עם החיידק. בנוסף, זה שאתה לא מרגיש רעב, לא אומר שהגוף שלך לא רעב. לדעתי, אל תעשה דברים כאלה מבלי להתייעץ עם רופאים. גם אם תחליטו לחיות ללא מזון, לפחות שימליץ לך על חומרים שניתן להוסיף כדי לא להגיע למחסורים חמורים באנרגיה וויטמינים.

רפואה שלמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כן סטרפטוקוק...

השאלה היא איך יכול להיות שאני 4 ימים לא אוכל ונשאר בחיים ...

אולי היקום אומר לי משהו - להפוך להיות טבעוני או אולי פליאו זה הדרך בשבילי

תהיות תהיות

לידעתך, הגוף האנושי יכול לשרוד עד 45 יום ללא מקור מזון וכ3 ימים ללא נוזלים (בהתאם לגוף-שמן/רזה).

כל זה נאמר בתוכנית "השורד האולטימטיבי" ולא מנסיון אישי.

Got To love It

פורסם

פשוט מאוד. תהליך העיכול גוזל הרבה מאוד אנרגיה מהגוף. כאשר אוכלים ארוחה כבדה במיוחד הנטייה היא לנמנם כי הגוף מטה אנרגיה מפעולות אחרות של הגוף למטרת פעולת העיכול. על מנת להילחם במלוא העוצמה בחיידק הגוף מוריד את התיאבון בכדי לא "לבזבז" אנרגיה על עיכול בזמן לחימה במחלה. מה שכן, תקפיד מאוד לשתות שהרי הגוף מפנה רעלים ופסולת בעזרת השתן.

ברגע שזה יעבור התיאבון שלך יחזור אלייך.

דרך אגב, צר לי שאני מבאס אותך אבל 110 ק"ג על 1.88 זה הרבה. המשקל האידיאלי שלך צריך להיות 90-95 ק"ג.

רפואה שלמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דרך אגב, צר לי שאני מבאס אותך אבל 110 ק"ג על 1.88 זה הרבה. המשקל האידיאלי שלך צריך להיות 90-95 ק"ג.

רפואה שלמה.

כשהשמן רזה הרזה כבר מת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שהמשקל שלי גבוה,

בגלל זה אני הולך לנצל את ההזדמנות ולעשות שינוי בחיי.

תפריט כבר די בניתי לעצמי בשעות האחרונות,

פעילות גופנית - מה הסוד?

איך מתמידים?

תמיד התחלתי ואחרי כמה ימים זה פשוט דעך, כל פעם היה תירוץ אחר עד שפשוט כבר לא היו נדרשים תירוצים,

מקווה שעכשיו אצליח יותר, אני חושב להתחיל קרוספיט - האם מתאים לאנשי חסרי כושר כלל?

אולי כבר שווה לשנות את שם השרשור - לא אוכלים כמה ימים ומתחילים שינוי בחיים?

נראה לי שאני אתחיל לספר פה בפורום על השינוי שאני עובר כדי שידרבן אותי

פורסם

שילוב של דיאטנית - יש טובות מאוד גם דרך קופות החולים וספורט , הליכה מספר פעמים בשבוע כשעה כל פעם במהירות של 6-7 קמ"ש + קצת מכשירי כושר כאלה שמפוזרים בחופים בפארקים כחצי שעה ואתה מסודר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה לי את החיידק הזה בחורף, פעמיים!

גם לי היה קשה לאכול במשך כמה ימים אך מצאתי פתרון הזוי שעזר לי מאוד.

קולה קרה, אבל ממש קרה.

קח שלוק של קולה קרה יחד עם כל ביס ואתה תראה איך הכאב נעלם.

גם הרופא המליץ על נוזלים קרים.

בהמשך להודעתך.

אתה יודע מתי מתמידים בפעילות הגופנית?

כשמתחילים לראות תוצאות.

ממולץ גם לקרוא ולראות חומר בנושא, נותן קצת מוטיבציה למתחילים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה הכיוון שבחרת?

חדר כושר?

עבודה בבית?

קרוספיט?

יוגה?

אחרי שתסגר על מה שהכי אהבת פשוט ערוך חיפוש בגוגל ויוטיוב, משם גולשים בקישורים ומגלים עולם חדש.

למשל הקרוספיט שהזכרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...