Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. עד שסוף סוף אני נוסע לצפון למשפחה, ועד שקניתי רכב חדש שעוד לא הגיע - הנוכחי עושה לי בעיות. לקראת סוף הנסיעה נורת השמן החלה להבהב ואז נדלקה רציף. כמו כן המנןע התחיל להשמיע רעשים של סובארו dl (תיק תיק תיק תיק). אז עצרתי וכיביתי מנוע (אולי זה רק חיישן). הנעתי והופ הכל בסדר. אחרי נסיעה של קילומטר שוב נדלק והרעש כמובן נמשך כל הזמן. כשהגעתי ליעד חיכיתי חצי שעה לראות אם יש שמן ומסתבר שיש. מה זה יכול להיות? מסנן שמן הוחלף לפני חודש, וגם שמתי שמן חדש ואיכותי.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה באופטרה,אצלי זה קרה בגלל חוסר שמן ונסעתי במצב הזה שבוע. במוסך נאמר לי שהרגתי את המנוע וזה עיניין של זמן עד שהוא ישבוק (בסופו של דבר מכרתי את הרכב בטרייד).

למרות שאתה אומר שיש שמן,תנסה לבדוק מחר כשהמנוע יתקרר לחלוטין מה מצב השמן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בניגוד לסברה הרווחת, הנורה שנדלקה לך מעידה על לחץ שמן נמוך ולא על מפלסו.

אם יש מספיק שמן ע"פ המדיד, סבירות גבוהה שזו משאבה.

לא מומלץ לנסוע עם הרכב בצורה הזאת.

פורסם

יש בעיה בלחץ השמן- יוניט לחץ שמן או משאבת שמן תקולות/רשתית משאבת שמן סתומה מבוצה.

במצב זה אכן חובה לדומם מייד מנוע ולהזמין גרר אם לא מעוניינים להרוג את המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאחר ולתופעה מתווספים גם רעשי נקישות מהמנוע, יוניט לחץ-שמן זה לא. יש בעיה ביצירת לחץ השמן והיא ככל הנראה נעוצה במשאבה.

מומלץ לגרור את הרכב למוסך ולא להמשיך לנסוע, כמובן.

פורסם

אל תעשה את הטעות שעשיתי! אל תיסע!

אצלי הבעיה נפתרה ע''י החלפת יוניט שמן שממנו התגלתה נזילה,הוא פשוט התפוצץ,אבל מתחת לאוטו לא נראו שום סימני נזילת שמן כיוון ששמן היה פוגע בחלק חם באיזור המנוע ומתאדה (היה ריח של גומי/שמן שרוף).

בכל מקרה לא ממליץ לנסוע עם הרכב במצבו הנוכחי כי במוסך אמרו לי שהרגתי את המנוע בשבוע שנסעתי ככה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 11 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היה חוסר שמן ,הוספתי 1ליטר ובכל זאת המנורה ממשיכה לדלוק.מדובר ,לפי המדריך בגובה שמן ,דולק בצהוב עם ציור של גלים מתחת לציור.

עריכה אחרונה על ידי צרנו
תיקון
פורסם
לפני 16 דקות, צרנו כתב:

היה חוסר שמן ,הוספתי 1ליטר ובכל זאת המנורה ממשיכה לדלוק.מדובר ,לפי המדריך בגובה שמן ,דולק בצהוב עם ציור של גלים מתחת לציור.

שלום, אתה מגיב פה לפוסט מ 2013, יש הודעות ישנות לא קשורות וזה מבלבל. 

פרסם בבקשה את השאלה כנושא נפרד עם דגם הרכב ושנה.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...