Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה וידאו שמראה את ההתקנה שלי ברכב:

ניסיתי למקם את שלי באותה צורה, אבל המראה קרובה מדי לשמשה, מה שלא משאיר מקום למצלמה.

אז מיקמתי את הזרוע שלה מימין לזרוע של המראה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניסיתי למקם את שלי באותה צורה, אבל המראה קרובה מדי לשמשה, מה שלא משאיר מקום למצלמה.

אז מיקמתי את הזרוע שלה מימין לזרוע של המראה.

מישהו?

פורסם

אני משתמש במתלה הוואקום שהגיע במקור עם ה DVR-037, כך שניתן לכוון את המצלמה אנכית בכדי שלא תתנגש עם המראה. זה נראה קצת קרנפי, אבל מספיק יציב וטוב.

$(KGrHqV,!isFC8TOd7BSBQ2qyjGjY!~~60_35.JPG

פורסם
אני משתמש במתלה הוואקום שהגיע במקור עם ה DVR-037, כך שניתן לכוון את המצלמה אנכית בכדי שלא תתנגש עם המראה. זה נראה קצת קרנפי, אבל מספיק יציב וטוב.

$(KGrHqV,!isFC8TOd7BSBQ2qyjGjY!~~60_35.JPG

גם אני משתמש בו. אעלה מחר דוגמא לוידאו שצולם במצלמה, לדעתי זה לא תופס את כל החלק הקידמי.

פורסם

נסיעת לילה עם המוביוס שלי.

האם מיקמתי אותה במקום הנכון ? אני מרגיש שאני לא רואה את כל החלק הקדמי כמו שצריך, במיוחד את צד שמאל.

אגב דבר הזוי שהבחנתי בו- במהלך כל הצילומים (בלילה בלבד) יש מין טישטוש כזה על העדשה, שנראה כמו כוכבים שנופלים מהחלק האמצעי עליון של המסך לכיוון החלק הימני תחתון.

למה זה קורה ? בסירטון שהעלו כאן למעלה זה לא נראה ככה.

http://www.youtube.com/watch?v=R6SOHmARZWI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

"הכוכבים הנופלים" נראה כמו השתקפות של אורות הכביש על השמשה שלך, שאגב, עושה רושם שהיא מלוכלכת, דבר שיגרום להשתקפות גדולה יותר. נסה לנקות את השמשה הקדמית מבפנים ומבחוץ ואז תבדוק שוב.

ממבט ראשון נראה כאילו המצלמה לא יושב ישר, תוכל להעלות צילום סטילס או וידאו לאיך התקנת אותה? תוכל להעלות צילום מסך של ה Msetup שמראה את הגדרות הוידאו שהגדרת?

פורסם
מישהו?

אני הכנתי זרוע ייעודית להתקנה הכי קומפקטית שאפשר, ככה שהיא נכנסת יפה מאחורי המראה.

פס פלסטיק (פרספקס) שחתכתי עם סרגל מתכת וסכין יפני, ואז כיפוף שלו ע"י חימום נקודתי.

הדבקה עם דו"צ 3M VHB שקניתי באיביי.

pic_ 03-Sep_01.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
האם מיקמתי אותה במקום הנכון ?

אגב דבר הזוי שהבחנתי בו- במהלך כל הצילומים (בלילה בלבד) יש מין טישטוש כזה על העדשה, שנראה כמו כוכבים שנופלים מהחלק האמצעי עליון של המסך לכיוון החלק הימני תחתון.

הכוכבים הנופלים - השתקפויות של פנסי הרחוב. בחלק מהמקרים בתאורה חזיתית חזקה (נסיעה מול רכב עם אורות גבוהים, לדוגמא) אתה עשוי לראות כתמים צבעוניים עגולים שחולפים. מדובר ב Flares - זה נורמלי ואין מה לעשות עם זה. ככל שהעדשה בנויה מאלמנטים פחות קעורים, התופעה אמורה להיות פחות חריפה.

כפי שציין אדידס, המצלמה יושבת עקום. מקם אותה כך שהיא מקבילה ומאוזנת אופקית לדאשבורד. המיקום האידיאלי לדעתי הוא בסמוך לנק' החיבור של המראה המרכזית. בצדדים אני לא הייתי ממקם אותה בשל הקירבה לכריות האוויר בקורות.

פורסם
"הכוכבים הנופלים" נראה כמו השתקפות של אורות הכביש על השמשה שלך, שאגב, עושה רושם שהיא מלוכלכת, דבר שיגרום להשתקפות גדולה יותר. נסה לנקות את השמשה הקדמית מבפנים ומבחוץ ואז תבדוק שוב.

ממבט ראשון נראה כאילו המצלמה לא יושב ישר, תוכל להעלות צילום סטילס או וידאו לאיך התקנת אותה? תוכל להעלות צילום מסך של ה Msetup שמראה את הגדרות הוידאו שהגדרת?

אלה ההגדרות

לגבי יישור המצלמה - כל פעם שאני מוציא או מכניס אותה היא זזה קצת בגלל שהזרוע שלה מחזיקה אותה ממש חזק.

wqpuz8.jpg

פורסם

בהגדרות על פניו הכל נראה בסדר, נסה לנקות את השמשה ולראות משם מה קורה. זה קצת נראה שהמצלמה שלך קצת לא בפוקוס או שאני טועה?

פורסם
בהגדרות על פניו הכל נראה בסדר, נסה לנקות את השמשה ולראות משם מה קורה. זה קצת נראה שהמצלמה שלך קצת לא בפוקוס או שאני טועה?

בצילומי יום (כשעה אחרי הסירטון שהעלתי) הכל נראה חד.

הקובץ שובל 650 מגה, אז אני ממיר אותו לפורמט ששוקל פחות כשאני מעלה ליוטיוב.

זה בטח פוגע באיכות לא?

פורסם

בוודאי, יוטיוב עצמו עושה encoding לקבצי וידאו שמועלים אליו. הכי טוב, תעלה את הקובץ ל Google Drive או כל אתר אחסון קבצים אחר ותן אליו גישת הורדה כדי שנוכל להוריד את הקובץ המקורי, לא קובץ שעבר קידוד.

פורסם
בוודאי, יוטיוב עצמו עושה encoding לקבצי וידאו שמועלים אליו. הכי טוב, תעלה את הקובץ ל Google Drive או כל אתר אחסון קבצים אחר ותן אליו גישת הורדה כדי שנוכל להוריד את הקובץ המקורי, לא קובץ שעבר קידוד.

על האש :)

פורסם

עצה שלי, תשתמש בתוכנה שנקראת MPEG Streamclip, בעזרת תוכנה זו אפשר לחתוך קטעי וידאו בלי לעשות להם קידוד מחדש. אני משתמש בה למשל כאשר אני רוצה לעלות סרטונים לשרשור ה DVR, הקובץ אצלי הוא באורך של 3 דקות, בעזרת התוכנה אני מקצר אותו דקה אחת ללא לפגוע באיכות הקובץ, הקובץ נשאר עם אותם פרמטרים כמו הקובץ המקורי. זה פשוט חוסך זמן, במקום לעלות קובץ ששקול 300 מגה למשל מעלים קובץ ששוקל 100 מגה.

• תוכן חדש...