Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סוזוקי ליאנה שנת 2004 אשר התחממה ואחרי ביקור במספר מוסכים כולל מורשה סוזוקי, נאמר לי שלא כדאי לעשות ראש מנוע אלא להחליף מנוע.

אני מבקש ממכם הצעת מחיר להחלפת מנוע (מנוע + עבודה).

הנני מאזור אשדוד.

תודה על עזרתכם ושנה טובה.

פורסם

המחירים מישתנים ממוסך למוסך ובפערים משמעותיים. האם בכלל בדקת את האופציה לבצע אובראול למנוע הקיים? אולי גם כדאי לך לברר את העניין בכללי אצל הבני דודים שאצלם תוכל להשיג מנוע שכזה כולל עבודה בסביבות ה 3000 שח לדעתי.

פורסם

לא ציינת היכן אתה גר, יש את ״שלמה נאור״ חלפים בירושלים יבואן גדול אמין ואטרקטיבי. קניתי פעם גיר מהבני דודים, לא מציע לך לקנות מהם.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

מדוע הומלץ על החלפת מנוע ולא על שיפוץ ראש בלבד,כמה ק"מ עבר הרכב ?

בעיקרון אפשר להרים ראש מנוע,לבדוק אם נגרם נזק נוסף לטבעות הבוכנה וחלקי המנוע האחרים.

אם המנוע לא עבר ק"מ גבוה מידי,אפשר ללכת על שיפוץ ראש בלבד כיוון שפרט להוצאה כספית די גדולה,יש פרוצדורת שינוי רישום מס' מנוע

במשרד הרישוי הקרוב אליך.

הסתייגות קלה-אם בלוק המנוע של הרכב בדומה לסוזוקי בלנו עשוי מאלומיניום המלצת המוסך פשוט מגלמת בתוכה חוסר רצון לקחת סיכון על שיפוץ שעלול שלא להצליח.

אם יתברר שיש צורך בכל זאת להחליף מנוע פנה אליהם: http://www.telaviv-motors.co.il/

יש להם מאגר מנועים ומוסך צמוד אליהם שעושה את כל העבודה.

כך חלילה אם המנוע אינו מתאים/לא תקין אתה לא מתרוצץ יותר מידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוסך מורשה סוזוקי הציע לעשות ראש אך המחיר שדרש על עבודה זו 6000₪ ושני מוסכים לא מורשים טענו שהסיכוי שראש מנוע יצליח (אלומניום) הוא קלוש יחסית ולכן שניהם המליצו לי על החלפת מנוע.

פורסם

סתם לציון ובדרך אגב לידיעת כולם,

העבודה ברכב במדובר לעשות ראש, מאוד-מאוד קשה ומסובכת.

אז המחיר בהתאם...

ומכאן, אם הראש לא יצליח? צריך לפרוק שוב...

בשורה התחתונה, בגלל זה המליצו לך ללכת ישר "על מנוע מושלם"

בכל מקום שתקנה מנוע, המזל משחק. ברור שכל מנוע צריך להגיע עם הנתוני הק"מ וכו', האחים יזדי, יש להם שם טוב כבר הרבה שנים, אבל זה לא מחייב כלום, מי שמרכיב את המנוע צריך לבדוק אותו ולהחליף מה שצריך. אגב, מכונאי מקצועי באמת, כבר כשהוא מסובב את הפולי מנוע, הוא כבר יודע מה המצב של המנוע.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

שוחחתי היום עם האחים יזדי, אין להם שום נתון על המנוע. הפנו אותי לסוזוקי עם מספר רישוי של המנוע אך בסוזוקי טענו שאין באפשרותם לתת לי מידע.

פורסם

לדעתי אתה שובר את הראש סתם וההוצאות לפי מה שניראה יהיו לך מאוד גבוהות. אם אתה מוכן להביא את הרכב לכיוון השומרון אני אפנה אותך למכונאי שייפתור לך את הבעיה ברבע מהעלות שהוצעה לך..

פורסם

מאור,

2 דברים בגדול:

1. לפני שאתה מבטיח "רבע מהעלות", תבדוק עם אותו מכונאי טלפונית, ציפיות.

2. מה שמתאים לך, לאו-דווקא יתאים לאחר. רוצה לומר, שאם אתה מכיר את המכונאי ויהיו לך תקלות יש לך "לאן לחזור" לחבר שלנו, זה לא יהיה ככה, לא נראה לי שיש להם דיבור משותף, לא כדאי סתם "לשדך לפיל צפרדע" העיקר ש"עשינו מצווה".

ברור שהוא במצוקה, ואני מזדהה עם המצב שלו, היות ואני מכיר מקרוב את העבודה שם, באמת מצב לא נעים...

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

קבלתי עוד שתי הצעות להחלפת מנוע

1. מנוע שנת 2006 עם 114 אלף ק״מ מפירוק בעלות של 3500₪ כולל עבודה לפני מע״מ.

2. מנוע שנת 2008 עם 20 אלף ק״מ מיבוא בעלות של 4500₪ כולל עבודה לפני מע״מ.

פורסם
קבלתי עוד שתי הצעות להחלפת מנוע

1. מנוע שנת 2006 עם 114 אלף ק״מ מפירוק בעלות של 3500₪ כולל עבודה לפני מע״מ.

2. מנוע שנת 2008 עם 20 אלף ק״מ מיבוא בעלות של 4500₪ כולל עבודה לפני מע״מ.

האופצייה השנייה נשמעת כמעט טובה מדי מכדי להיות אמיתית. האם יש לך דרך בדוקה לבדוק את הקילומטראז'? אני לא חושב.

בכל מקרה, אם זה אמיתי, זה נשמע לי סופר שווה כי אתה מקבל מנוע כמעט חדש לחלוטין!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
מאור,

2 דברים בגדול:

1. לפני שאתה מבטיח "רבע מהעלות", תבדוק עם אותו מכונאי טלפונית, ציפיות.

2. מה שמתאים לך, לאו-דווקא יתאים לאחר. רוצה לומר, שאם אתה מכיר את המכונאי ויהיו לך תקלות יש לך "לאן לחזור" לחבר שלנו, זה לא יהיה ככה, לא נראה לי שיש להם דיבור משותף, לא כדאי סתם "לשדך לפיל צפרדע" העיקר ש"עשינו מצווה".

ברור שהוא במצוקה, ואני מזדהה עם המצב שלו, היות ואני מכיר מקרוב את העבודה שם, באמת מצב לא נעים...

אני מרשה לעצמי לומר זאת כי אני מכיר אישית את אותו מכונאי כבר לא מעט שנים ואני מכיר את המחירים שלו טוב מאוד. ואם לא היה למי לחזור לא הייתי מעז להציע אותו. רבע מהעלות שאמרתי אני מיתכוון לתיקון של ראש המנוע ואם צריך אז ראש מנוע אחר... זה המחירים אצלו וכזה הוא, זול. וגם נותן אחריות על מה שעושה לפחות 3 חודשים אני יודע שמחירים זולים תמיד ניראים שדופקים איפשהוא אבל אלה המחירים שאני מכיר מאז ומתמיד. תאמין לי שמאוד כואב לי לראות שאנשים צריכים לעבוד כל כך קשה כדי לממן תיקון שכזה שבפועל לא צריך להיות כזה יקר!

• תוכן חדש...