Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי ללכת על דברים אחרים באוטו , אז להלן ציוד משומש מהאוטו שלי למכירה ... המכירה של רוב הפריטים תקפה ליומיים שלושה, אח"כ אני פשוט אמכור אותם דרך לוחות אמריקאיים שם יש להם ביקוש גבוה :

להלן רשימת הציוד

1) טוויטרים מורל סופרימו -

נחשבים לטוויטרים המובילים בעולם, היו מורכבים אצלי באוטו למשך כחצי שמיעה במערכת, נמכרים עם בתים שנבנו עבורם (או בלי) , באים בלי קרוס. המחיר 1,000 ש"ח.

2) מידים MBQuart QSD -

בגודל 6.5" , משומשים , הסט הכי יקר של MBQ , ממוקם מעל סדרת Q. מי שמעוניין בהם בתור מידבאס יכול לקבל קרוס תואם של QSD שחותך בין 50-250HZ. מחיר של 1,750 ש"ח.

3) מגבר Hifonics Gen X -

מגבר של היפוניקס מסדרה עשר בהספק של 75X2 , מחיר של 850 ש"ח.

4) רמקולים MBQ RSB -

בני כשנה וחצי, מסדרת הפרימיום עם הטוויטר 1". יש לי שני סטים האחד 5.25" והשני 6.5" במחיר של 900 ש"ח לכל סט.

כמו שאמרתי , הציוד מיועד למכירה זריזה. מי שמבין ידע להעריך את הציוד ואת המחירים.

Leon Cupra 2009

פורסם

תודה לכולם על כל ההודעות בפרטי.

להלן עוד מספר דברים ששכחתי שאני לא צריך :)

1) Cascade Speaker Kit -

קיט לאיטום רמקולים בדלת הכולל Deflex Pad המונע גלים חוזרים ועוד יחידה אחת של כ 20X20 של חומר איטום (דומה ל Dynamat) לבידוד הרמקול. - 180 ש"ח.

2) Harrison Labs F-Mods -

זוג קרוסים פסיביים מתח נמוך (נראים כמו מאריכי RCA) ויושבים לפני החיבור במגבר. מיועדים להגברה כפולה של סט קומפוננט. - יש לי שני זוגות , האחד נותן HP ב 2,500HZ והשני נותן LP ב 2,500HZ שניהם ב Slope של 12DB.

300 ש"ח לשני הזוגות.

3) רמקולים Magnat 6X9 -

שייכים לחבר, אין לי מושג מה מספר הדגם שלהם - 300 ש"ח

Leon Cupra 2009

פורסם

אם אתה מוכר את הסופרימו מה אתה מתכנן במקום?

יש בכלל לאן להתקדם מהם? חוץ מאולי לפוקאל עם הטוויטר טיטניום שאפילו יותר גדול מהסופרימו....

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יש משהו בתכנון.

הסופרימו באמת מדהים, אבל לא ממש קל לשלב אותו במערכת , יש לו נצילות מאוד מאוד גבוהה מה שמקשה לשדך אותו עם מידים לפעמים.

אבל טוויטר מדהים, אין מה להגיד.

Leon Cupra 2009

פורסם

תמיד יש לאן לשאוף :)

בכל אופן , מגבר ההיפוניקס נמכר.

שאר הציוד עדיין למכירה.

במידה ועד מחר בערב אין הצעות על המורל וה MBQ הם עוברים למכירה בחו"ל.

Leon Cupra 2009

פורסם

FASTGT שמגיעים לרמה כזו בציוד זה כבר לא עניין של לאן לשאוף אלא אולי למצוא סט שיותר מתאים לטעם שלך.

בכל מקרה הרוב תלוי בכיוון ובמיקום של הרמקולים, אני מאמין שאם פוקו היה יכול למקם את הQSD והסופרימו במקומות שהכי טובים בשבילהם הם היו נשמעים מעולה ואולי אפילו טוב יותר מהסט שאליו הא מתכוון לעבור, אבל בשביל למקם את הסופרימו נכון צריך לעבוד קשה ממה שהבנתי והוא לא יכול לעשות כל כך הרבה שינויים ברכב.

היום חזרתי מפ"ת והייתי אצל בחור שעושה התקנות ברמה בין לאומית הייתי ברכב שלו שהוא מרכיב והוא למשל מגביר עם BRAX יש לו במחסן DLS A3, AUDISON ועוד כל מיני דברים ובקיצור FOCAL, MBQ וכו'. מה שאני רוצה להגיד שהוא לא חוסך בציוד והוא הולך על מורל כי לדעתו הם הרמקולים שנשמעים הכי טוב, הוא גם הולך להחליף לבחור שמשתמש בMBQ Q למורל.

אז זה עניין של טעם ומה אתה מחפש. ברמות האלה אין יותר טוב ופחות טוב אלא מה טוב לך מבחינת הטעם וכמו כן מה הן אפשרויות ההתקנה שלך.

• תוכן חדש...