Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלון ומזנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות למקומות לרכישת מזנון לסלון וכן ספות 2 +3.

התקציב לספות- עד 5 לערך, למזנון פחות.

הסגנון- מודרני, בספות רצוי חומר שחתולים לא יכסחו בהנאה, קל לנקוי משערות חתול וכתמים, אם יש שמות בדים רצויים, בשמחה.

לא משהו מבריק וכמובן לא עור.

המזנון צריך להכיל מקום למסך ולספרים וכתבי עת, לא מעט.

איפה גר? ראשון. שרשורים קודמים בנושא: די בדקתי. היכן חיפשתי? חיפשתי באיקאה, היה צפוף, ויתרתי על מסעדה. חיפשתי במרכז הישראלי לריהוט, נזכרתי שאני בראשון אז ברחתי לי לים למסעדה איטלקית ואח"כ בים לחוויה על זמנית, הייתי במרכז וון שם הספות באורך שלושה מטרים פלוס לבתי מידות או לשחקני כדורסל. כפיצוי הלכתי ל"צדף". לאחר הרבה שנות היעדרות הבינוניות נותרה, המחיר עלה והכמות גדלה. משום מה היה מלא. בפעם הבאה שחיפשתי, מתוך יאוש דילגתי על חנות וישר הלכתי לאיטלקית באזור התעשייה הישן. הם הוסיפו חלוקי נחל בכיור ועוד קשקושים והעלו מחירים.

קיצר, פוצצתי רבע תקציב ואין ספה, גם לא מזנון, קשה קשה.

הפניות? סביבות מחיר? תודה.

פורסם

ברחוב לוינסקי בת"א,לכייון העלייה,יש חנות. קניתי משם ספות (2+3),שולחן ושולחן לטלויזיה,הכל ב 3000 ש"ח.

פורסם

מזכיר לי את הפרק ברמזור עם "העפרון הכחול" :lol:

פנדוב, הורי ביקרו לאחרונה בדיזיין סנטר בבני ברק ואמרו שבמקום יש טונות של רהיטים בעיצובים מעניינים ובטווח רחב של מחירים. שווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בטווח המחירים שציינת אני לא רואה אופציה אחרת חוץ מדרום תל אביב(הרצל,סלמה, לווינסקי) או המרכז הישראלי לריהוט (בחלק התחתון).

קח בחשבון שמדובר על חנויות עם מוניטין מפוקפק ואיכות שלא ברורה, אם כבר לקחת את הריזיקה, שלם רק סכום סמלי (10%) במעמד החתימה ואת השאר רק כאשר הריהוט אצלך בבית אחרי שבדקת אותו.

בהצלחה.

פורסם

בטווח המחירים שציינת לא תשיג הרבה. לפני מספר שבועות מצאתי ספה ב-5 אש"ח באיזה מקום בקרבת איקיאה בנתניה. למזלי הבתרר שהצבע שהוזמן לא נמצא במלאי. בסופו של דבר שילשתי את התקציב וקניתי שזלונג של נטוצי שהרבה יותר מתאים לסביבה בסלון שלנו.

אילו היית צפוני הייתי מפנה אותך ל"הום רהיטים" בצ'ק פוסט שמחזיק מבחר נאה של סלוני בד ודמוי עור במחירים עממיים, אולי יש לו איזה מקביל באזור המרכז.

לגבי הספריה - קודם כל צמצמתי אותה (בעידן האינטרנט האנציקלופדיה העברית איבדה את חשיבותה), וויתרתי על נוכחותה בסלון, פיזרתי אותה בחדרי השינה. ספרי קריאה בכוורות תלויות שבנה לי הנגר שגם בנה את המטבח, ספרים יותר כבדים בכונניות מתכת מודולריות (עם מדפים מצופי פורניר או פורמייקה - לא יודע בדיוק איזה חומר) מתוצרת זרועות ברקן, שקניתי לפני כ-17 שנים ונראות כחדשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מזמן קניתי ספה וכורסא מחנות רהיטים בנתניה בשם "ויטוריו דיואני" (אולי מה שספריאל ראה?)

יש קטלוג אינטרנטי נרחב. בחנות בפיזית אין את כל המבחר, רק דברים נבחרים מסכום מסויים.

לכל רהיט תוכל לבחור את סוג הבד והצבע שתרצה מתוך קטלוג.

קניתי משם ספה פינתית וכורסא + בד שבחרתי (תוספת תשלום) יצא לי פחות בערך 3000 שקל לפני המשלוח.

אם תרצה אצלם תמונות ואעלה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מדבר על חנות בשם "הום רהיטים" בצ'ק פוסט. לא יודע אם יש להם סניפים או בני דודים ברחבי הארץ. בחנות יש רק רהיטים מרופדי בד ודמוי עור, לא רהיטי עור. עד כמה שהבנתי הם גמישים מאוד במידות - כלומר אפשר להזמין את אותה ספה במידות שונות בהתאם לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שציינו - התקציב לספה (כמי שרכש אחת כזו בשנה האחרונה) הוא גבולי, ומתאים לקנייה בדרום ת"א (ב"איכות לא ברורה" כפי שמיכאל רשם לך).

מציע לך לחרוש את א.ת. ראשון החדש. ייתכן שתמצא ספה תוצרת צ'יינה (האם משהו מתצוגה יכול להתאים ?).

לעניין מזנון (עם מקום לספרים) - לדעתי - רק מנגר בהזמנה אישית (קשה לי להאמין שתמצא. היום לצערי האנשים אינם חובבי ספרים כמו פעם, וגם העיצוב השתנה. המחיר לא).

alfa 156 2.5.

פורסם

גש לאיקאה, הדברים הטובים בעולם

תכף יגיבו כמה מאלה שהתפרקו להם ארונות ומיטות

זה מה שקורה למי שקונה את הזול של איקאה

הדברים היותר יקרים של איקאה זה ברמה גבוהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באיקאה הספות בד נראות זוועה לדעתי.

יש שם דברים באיכות סבירה. אבל באמת שצריך לבחור בפינצטה.

באיקאה צריך לחשוד בכל מה שהעובי שלו יותר משני ס"מ שמא הוא חלול.

ולשים לב שהחלק שנוגע ברצפה לא יהיה מ "שבבית אירופאית דחוסה" כי ברגע שיפגוש במים הוא יהיה סתם שבבית.

בשביל ספות יש גם את my home page עיצוב צעיר ומחירים סבירים.

פורסם

יש את הרשת הזו:

http://www.myhomepage.co.il/catalog/productsCat.aspx?cat=1

זו חברה בת של ID דיזיין. יש להם מוצרים לא רעים בכלל. בחלקם הגימורים לא משהו, ככה שצריך

לבדוק טוב לפני שקונים דגם מסויים, אבל המחיר נוח מאוד. בעיה נוספת שהמבחר מצומצם, ואין אפשרות

לשנות כלום.

פורסם

Gsi16v, לי אישית הסדרה הזאת נראית כאילו ציפו דיקטים בריפוד וחיברו אותם יחד ליצור צורה של ספה.

המחירים גם לא ממש זולים.

ונראה לי שעדיף לפנות לחברות זולות יותר, שלדעתי מדובר בסחורה אפעלו איכותית יותר מזו של איקאה.

וגם אין צורך לפנות זמן להרכבה.

הספה שבתמונה עלתה 2300 שקל אחרי תוספת תשלום עבור הריפוד.

לדעתי זו אופציה עדיפה בהרבה מהספות צעצוע שבאיקאה.

אגב, השולחן שבתמונה נקנה באיקאה. חרא שולחן.

הרגליים שלו חלולות. הוא עשוי חצי מקרטון וחצי משבבית אירופאית דחוסה בקושי.

8ese7yru.jpg

פורסם

תנסה ברחוב הרצל בת"א. קניתי ספות אצל רהיטי רון ואני די מרוצה. אפילו יש שם בד שעמיד בפני חתולים וקל לנקות את השערות.

בנוסף המחירים לא גבוהים...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...