Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב מחזיר את רכב הליסינג הנוכחי (I30 סטיישן) ועובר לרכב פרטי.

מחפש רכב שיכיל בצורה טובה שלושה ילדים (שלושתם עוד עם כיסאות בטיחות) ועם תא מטען גדול.

אפשרות נוספת שאני פוזל לכיוונה היא רכב עם 7 מקומות כדי לא להחליף רכב בילד הבא.

התקציב הוא 50-60 אלף ש"ח,

כמובן שאינני מצפה למצוא רכבים בני שנתיים בתקציב זה, אלא רכבים בני 5-7.

אשמח לשמוע הצעות לדגמים רלוונטיים.

תודה מראש לעונים

פורסם

אם היית מרוצה מהיונדאי אז אתה יכול לרכוש כזאת באופן פרטי, אולי אפילו את הרכב הספיציפי שאתה מחזיר וכבר מכיר אותו.

יש לה מושב אחורי מאוד מרווח.

אם אתה רוצה משהו יותר גדול אז אפשר לפזול למשפחתיות הגדולות, בתקציב הזה המרווחות הן המונדאו(2008 בתקציב שלך) ואולי גם שברולט מאליבו מאותו שנתון שנמכרת במחירים נוחים אבל בנסיעה עירונית תסבול מצריכת דלק גבוהה.

אם אתה רוצה 7 מקומות נסה מיצובישי גרנדיס, גדול אבל לא מרגיש כמו משאית.

פורסם

ו רנו סניק או גרנד סניק יהיו אידיאלים בשבילך ותוכל להשיג אחד במצב מעולה בהרבה פחות מהתקציב (מומלץ מנוע 2.0 ליטר אחרי 2007)

אופציות מעולה נוספת שאולי תצליח לדחוק לתקציב היא C4 פיקסו או הונדה FRV.

פורסם
צר לי הגיד, אבל I30 שלך אינה ממש רחבה (130 ס"מ במושב אחורי זה גבולי מאד לשלושה כסאות ילדים).

למעשה אני בספק אם דחסת לשם בנוחות שלושה כסאות סטנדרטיים ללא ויתורים.

בכל מקרה:

ראה שרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689

השרשור המדובר אמנם אסף הרבה מידע אך לצערי הוא מדד את המרחק בין הדלתות או משענות היד. ברוב המקרים זו לא אינדיקציה לרוחב בסיס המושב האחורי, לא למיקום עוגני האיזופיקס ולא למרחק או צורת התקנת מנעולי החגורות. כך שלכל רכב נתון צריך לגשת לאולם התצוגה עם הבוסטרים / מושבי בטיחות ואז לקבוע. לחלופין אפשר לבקש נסיעת מבחן לחנות של מוצרי התינוקות ולמדוד שם מושבים פוטנציאלים. אם החתן והכלה מתאימים אז אפשר להתחתן. בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לבדוק טויוטה אוונסיס שהיא מאוד מרווחת מאחור ואצל אשתי מכילה מושב בטיחות, בוסטר וסלקל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דבר ראשון להתרחק מפורד מונדיאו. היא רק נראית רחבה מבחוץ. היא אחת הצרות שבחבורה. אני מדדתי בה 128 סמ.דבר שני הידית בדלת ומיקומה מאד משפיעה על היכולת למקם כסא בטיחות. משום מה רוב הכסאות מתחילים עם בסיס צר שמתרחב בדיוק בגובה הידיות בכרב. לגבי אוונסיס , הטבלה דווקא נראית מבטיחה . זכור שכסא תקני רוחבו 44 סמ בממוצע.

יש עוד נתון חשוב: גובה המושבים: כמה פעמים התכופפת להרים ילד ישן מבלי לשבור את גב ?! ככל שהרכב נמוך יותר הכאב חזק יותר... והמבין יבין.

לדעתי אחת הצרפתיות ,שאורן הזכיר קודם, יתאימו יותר: א' השחיקה שלהן במחיר כ"כ חזקה שאתה רוכש באותו כסף שנתון חדש יותר וב'

נפח האחסון: אותו אורך כמו I30 אבל עוד הרבה אחסון לגובה... לא יעזור ככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

פורסם

אני פוזל לאחרונה לכיוון של יונדאי סונטה 2008-9, היא נכנסת בתקציב ומהתגובות ששמעתי מדובר בחבילה משתלמת.

ממליץ לבדוק (במידה ונחליט להחליף את הלנטיכס של האישה זה יהיה הכיוון)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...