Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהם לוקחים את הרכב הישן ולא מעבירים עליו ישר בעלות.

נותנים לי טופס אישור שהרכב ברשותם, ומעבירים בעלות אחרי יום-יומיים לדבריהם.

האם יש בזה איזושהי סכנה? מישהו ניסה זאת עם אלדן ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

אני עשיתי טרייד אין וביצעתי שתי העברות בעלות עם הסוכן מכירות (אוטוסנטר) באותו הרגע.

אבל אין לך מה לחשוש,חברה כמו אל-דן לא תסתכן בלהוציא לעצמה שם רע.אל-דן היא אחת מהחברות הגדולות עם מוניטין בשמיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אלדן לא באמת לוקחים את הרכב שלך אלא מעבירים אותו לאחד הסוחרים שעובדים עימם.

העברת הבעלות היא על שם הסוחר בדרך כלל.

ברגע שיש לך את המסמך שמאשר שהעברת את הרכב אליהם בתאריך X בשעה Y - אתה פחות או יותר מכוסה.

גם אם יגיעו דרישות לתשלום, תוכל לבטלן (כאב ראש אבל לפחות יש לך הוכחה ביד).

פורסם
מבחינתך מדובר בהעברת בעלות - למשהו שנקרא רישיון סחר. הרכב כבר לא בבעלותך אבל הוא עדיין לא בבעלות של בעלים חדש.

נכון מאוד, מה שנקרא "הפקדה לסוחר", הדבר נעשה בדואר בדיוק כמו העברת בעלות רגילה ועולה 37 ש"ח נכון להיום.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

היי אורי,

לשאלתך, וכפי שנאמר, לטרייד-אין יש תו סחר.

זו לא העברת בעלות, אבל אתה מקבל אישור שהרכב עובר לחזקת הטרייד אין.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

תודה רבה.

מישהו במקרה נתקל במקרה כמו שלי והיו לו בעיות? מישהו עשה טרייד אין באלדן וניסה את זה?

• תוכן חדש...