Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים באופל קורסה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

חבר'ה אני בטוח שאתם יכולים לענות על זה צ'יק צ'ק,

רכשתי לא מזמן קורסה 2002 בשביל נסיעות למכללה,

מותקנים אצלי רמקולים בדלתות הקדמיות, אבל השמע לא משהו, זתומרת בעיקר הבסים מרצדים, מורגש כאילו אין הפרדה.

אין בכוונתי לקנות רמקולים יקרים או הגברה, אני בסה"כ רוצה שתהיה איכות שמע סבירה כמו שמקבלים בילט-אין ברכבים מודרניים היום, שאפשר להגביר טיפה ועדיין להרגיש בס טוב ועמוק, והפרדה בין תחום גבוה לנמוך.

הייתי אצל בעל מקצוע, הוא המליץ להתקין רמקולים באחורי הרכב, מפני ששם יש תהודה, ונתן לי מחיר טוב עבור רמקולים פיוניר + התקנה.

השאלה שלי היא,

אם אני פשוט אבקש מהמתקין להעביר לי את הרמקולים הקדמיים אחורה, אני לא אשיג בעצם אותו דבר?

או שאני צריך להקשיב לעצתו ולקנות רמקולים חדשים? אני אוסיף כי בעל הרכב הקודם אמר לי שהחליף רמקולים, ועושה רושם שיש להם עוצמה ואיכות מסויימת. בקיצור, האם באמת מיקום הרמקולים במדף מאחורה יפתור לי את הבעיה?

• תוכן חדש...