Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רנו ומתלבט בין הגיר הידני לרובוטי מצמד כפול.

למעשה אנחנו מעדיפים ידני, אבל המנוע החזק מגיע רק עם

הגיר הרובוטי וכיוון שמעדיפים אותו נוצרה הדילמה

(לא יודע למה לא מביאים ידני עם המנוע החזק).

הבנתי שהגיר מתפקד היטב, השאלה מה לגבי אמינות ועמידות?

פורסם

הגיר הזה הגיע לראשונה ארצה בסוף שנת 2010, עם הפלואנס דיזל. עד כה האמינות שלו די טובה, לא שמעתי על בעיות מיוחדות ברנו וכן שמעתי עליו דברים טובים ממכונאים במוסכים המורשים של רנו. אבל...

בזכות הערה שקיבלתי מחבר פורום גיליתי שמדובר בגיר מאותו יצרן הגירים שמייצר גם את הגירים של הפוקוס החדשה. ובפוקוס החדשה, לעומת זאת, יש המון תלונות על בעיות בגיר - השהייה במעברי הילוכים, יציאה לא טובה מהמקום וכו'.

אז הנה, נתתי לך תשובה והשארתי אותך מבולבל :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
האם העובדה שמדובר באותו יצרן משליכה על אמינות כל קו המוצרים שלו?

לא נראה לי.

הוא בסך הכל קבלן משנה שמספק חלק.

אותו יצרן ואותו דגם של גיר - getrag 6dct250

זה לא גיר רציף ברנו החדשות?

גיר רציף יש בדגמי ה-1.6 ליטר החדשים של הפלואנס, המגאן ובדגמי ה-2 ליטר בנזין של הפלואנס, הסניק והקולאוס (מנוע וגיר של ניסאן קשקאי). בכל שאר הדגמים יש עדיין AL4 או שעוברים לאט לאט לגיר כפול המצמדים.

פורסם

ייתכן, וייתכן שלא.

בשבוע שעבר נסעתי בקליאו החדשה עם הגיר החדש והוא הרגיש מצוין. קטונתי מלהעיד מה יהיה עם הגיר הזה בעוד 15 או 30 או 60 אלף קילומטרים. אני יכול להגיד שחבר טוב שלי נוסע בפלואנס דיזל EDC ועבר כבר מעל ל-30 אלף קילומטרים, אין שום בעיה עם הגיר.

פורסם

צביקה,

על בעיות בגיר של הפוקוס והפיאסטה גם אני שמעתי, אבל לא שמעתי על הרבה בעיות בגיר הרובוטי של המונדיאו (יכול להיות שסתם בגלל שהוא לא פופולרי כמו הפוקוס) שלמיטב הבנתי הוא רטוב ולא יבש. השאלה האם הגיר הזה הוא זהה לגיר של המונדיאו או הפוקוס.

ושאלה נוספת (ולא קשורה), אם משהו יודע איזה סוג של גיר רובוטי יש בוולוו V40? (גם הם ממשפחת פורד)

פורסם
יגעתי ומצאתי

אכן הוא זהה לפוקוס ומדובר על היבש.

ולוולוו (אני עונה לעצמי פה תתעלמו) , כנראה ברטוב

אם הם זהים, אז יכול להיות שרק בגלל התאמות של יצרן כזה או אחר יהיו הבדלים משמעותיים?

בכל מקרה, נראה לי עדיין קצת מסוכן ועדיף ידני לא?

• תוכן חדש...