Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת, אני בימים הקרובים מעוניין לבנות בר אלכוהול בייתי(מדפים), זה מעולה לארח חברים, בחורות, או סתם בשביל להתפנק סוליקו בבית עם איזה כוס ויסקי.

מכיוון שזה פורום של גברים, אין לי ספק שיש פה חובבי אלכוהול מושבעים שאוכל ללמוד מהם דבר או שתיים.

נתחיל באיך הבר אמור להיראות? כמה מדפים? הסדר שהבקבוקים יהיו מסודרים,(אני לא מדבר על משהו בומבסטי, אלא משהו בייתי ויפה)

איזה משקאות יהיו קריטיים?

כמובן שיהיו את ארבעת הלבנים(וודקה,ג'ין,רום טקילה)

מבחינת הוויסקי חובה שזה יהיה בסדר של: סינגלים, אירי, סקוטי?

המלצה לליקרים?

תודה רבה

(מצורפת תמונה להמחשה)

tumblr_magl3emyv11qco124o1_500.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בעקרון אתה שואל שאלה כללית למדי

סידור הדיספליי לפי סדר "הברמנים" הוא בעקרון בשביל הקטע בברים עצמים, בתאכלס? תסדר את הדיספליי איך שבא לך ומה שנראה הכי יפה.

כלומר לשים בקבוקים איכותיים ולא סתם כדי להגיד "יש לי דיספליי" עם בקבוקי וודקה אלכסנדרוב וכאלה.

אם אני היתי עושה בר, הייתי נותן לו נתח קטן של כמה מטרים בודדים בשביל לעשות דיספליי יפה, ועמדה למזיגה.

יש לי חבר שבנה בר + סלון שיצא מדהים, בדירה שלו. חבל שאין לי תמונה להמחשה.

בכל אופן, סידור משקאות הוא דיי לפי מה שכתבת, הלבנים + וויסקי/טקילה/קוניאק לפי הסדר, אם אפשר באותה שורה את כל המיושנים או האיכותיים יותר, והפחות בשורה מתחת.

Opel Adam S 2017

פורסם
בעקרון אתה שואל שאלה כללית למדי

סידור הדיספליי לפי סדר "הברמנים" הוא בעקרון בשביל הקטע בברים עצמים, בתאכלס? תסדר את הדיספליי איך שבא לך ומה שנראה הכי יפה.

כלומר לשים בקבוקים איכותיים ולא סתם כדי להגיד "יש לי דיספליי" עם בקבוקי וודקה אלכסנדרוב וכאלה.

אם אני היתי עושה בר, הייתי נותן לו נתח קטן של כמה מטרים בודדים בשביל לעשות דיספליי יפה, ועמדה למזיגה.

יש לי חבר שבנה בר + סלון שיצא מדהים, בדירה שלו. חבל שאין לי תמונה להמחשה.

בכל אופן, סידור משקאות הוא דיי לפי מה שכתבת, הלבנים + וויסקי/טקילה/קוניאק לפי הסדר, אם אפשר באותה שורה את כל המיושנים או האיכותיים יותר, והפחות בשורה מתחת.

אם תוכל אתה או מישהו אחר להעלות תמונה של משהו דומה שציינת אני אשמח

הנה משהו באמת יפה!!

Contemporary-Home-bar.jpg

פורסם

תתחיל לראות הרבה תמונות ולשאוב השראה, תבחר את הסגנון והמבנה שמתאים לחלל בו אתה מתכוון לאחסן את הבר שלך ותתחיל לשרבט.

זה הבר שבניתי לעצמי לפני שנתיים וחצי:

296060_10150280399156878_5889731_n.jpg

התמונה צולמה ממש כשהבר היה חדש, ועוד לא היה בו כמעט שתיה, אז אל תתיחס לבקבוקים שיש שם.

היום מבחר הבקבוקים והכוסות שם יותר מרשים.

לדעתי אין לך צורך בתכנון מרחיק לכת של "מדף מהיר" לבקבוקים שתשתמש בהם הרבה. כי אין לכך הצדקה של ממש, אלא אם באמת תכין קוקטיילים בלי לנוח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מבחנת עיצוב -

המודרני - מדפי נירוסטה

הטראשי - מדפי פרספקס/זכוכית + לדים

הקלאסי - עץ מלא

צריך גם לנסות להבין איפה אתה רוצה אותו בבית וכמה מקום יש לך שם.

דרינקים - אני אישית הייתי מתמקד (עכשיו נגמר לי הכל ואין לי תקציב לחדש) בוויסקים איכותיים . שניים שלושה סינגל מאלטים כגון טליסקר, אייל אוף ג'ורה, אר(ד)בג, מקקאלן וכו'. 2 בורבונים בזול - ג'ק דאניאלס, יקר - נוב קריק, מייקרס מארק, ג'ק סינגל בארל ושתי טקילות איכותיות. אחת לבנה ואחת רגילה, שם אני פחות מתמצא. דון חוליו ממש נחמד לטעמי.

אישית הייתי נמנע ממשקאות לבלנדים וקוקטיילים. אולי דריי מרטני, ואיזה וודקה איכותית.

אני מבין שכרגע אין לך מבחר של משקאות, אז חשוב לתקצב כמה אתה מוכן להוציא.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

urban.racer, אל תקח את זה אישית, אבל נראה לא שאתה מסוג האנשים שמרוב שהם לא רוצים להיות מזוהים עם העדר מתאמצים יותר מדי כדי להיות מיוחדים. אני מודה,אבל, שגם אני הייתי כזה פעם. מדפי נירוסטה לבר בבית. אהה. גם רצוי שדלפק הבר עצמו יהיה עשוי מכנף של מטוס פייפר.

1. אני הייתי ממליץ לפות"ש פשוט לאגור משקאות ולזרום עם זה. יקח עוד חצי שנה, אבל הוא ימלא את הבר במשקאות שהוא טעם לפחות.

2. להתפנק לבד על דרינק זה נחמד אבל מצלצל רע. אלכוהול הוא קטע חברתי.

3. באיקאה מוכרים מתלה לכוסות כדי לתלות אותם הפוך. כך הם לא צוברים אבק מבפנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה עם נירוסטה בבית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועל זה אמר הגשש: "אם את הכוסות הוא מביא על כיסא גלגלים, את המאזטים בטח יביא באמבולנס"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ניסיון להעלות מהטלפון...

דעתי האישית:

מכיוון שזה לא בר אמיתי שצריך להגיש ביעילות מספר גדול של משקאות ללקוחות עצבניים,

השיקול היחיד שצריך להיות כאן הוא אסתטי. במילים אחרות, מה שנראה לך יפה.

זאת הגרסה שבניתי במו ידי - הדלתות עוד לא מוכנות וחסרה מגירה זעירה לפותחנים ופיצ'יפקעס.

בקיצור, תתפרע :-)

1_170242426.jpeg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רשמתי אופציות. לא רשמתי מה יש לי. לאיקאה יש כמה אופציות יפות מנירוסטה ומתכת מצופה ניקל או כרום. לא בדיוק הבנתי את הדרשה שלך כנגד הדעה שלי למען האמת. אני ואם הכווונה היא לזה לנראה לך שאני עושה פליק פלאקים כדי להיות מיוחד, אז אתה טועה. אני יוצא דופן כי זה מה שאני לא כי אני מנסה להיות משהו אחר. כשניסיתי להיות משהו אחר כי לאנשים לא נוח לידי, או חושבים שאני שחצן, פלצן, או כל משהו אחר, ניסיתי לה ות יותר ״רגיל״ וזה היה פשוט משעמם. כזה אני, פשוט עוף מוזר, עם נוצות צבעונײות (ולאו דווקא העורב שגנב נוצות מכולם)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
תתחיל לראות הרבה תמונות ולשאוב השראה, תבחר את הסגנון והמבנה שמתאים לחלל בו אתה מתכוון לאחסן את הבר שלך ותתחיל לשרבט.

זה הבר שבניתי לעצמי לפני שנתיים וחצי:

296060_10150280399156878_5889731_n.jpg

התמונה צולמה ממש כשהבר היה חדש, ועוד לא היה בו כמעט שתיה, אז אל תתיחס לבקבוקים שיש שם.

היום מבחר הבקבוקים והכוסות שם יותר מרשים.

לדעתי אין לך צורך בתכנון מרחיק לכת של "מדף מהיר" לבקבוקים שתשתמש בהם הרבה. כי אין לכך הצדקה של ממש, אלא אם באמת תכין קוקטיילים בלי לנוח.

מדהים!!!

פורסם

מה אלכסנדרוב?.....יצאת ילדה.

גברים אמיתיים עם שיער בחזה-פירסינג בגבה-קעקוע על כל הזרוע שותים קגלביץ', הגבריים שבינהם גם משתמשים בתא המטען של דייהו לאנוס בתור מגש כדי לא ללכלך את הפאביה ספורט 16V שלהם.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מתכוון לשים שם אלכוהול מסריח כדוגמת קגלביץ' אתה יכול לחסוך לעצמך את המאמץ בבניה ולהשתמש במכסה הניאגרה של האסלה כדיספליי, הרי ממילא את השתיה תסיים בשרותים. :lol:

images?q=tbn:ANd9GcQvYF-fPypdc4ow2qTWYvNLE25HPHIE2EnSBwPGX_QVNoGw_IiyI2bytoR7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...