Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה איתוראן פאל + רדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כפי שחלקכם אולי יודעים, מנושאים קודמים שלי, אנחנו עומדים לקבל בקרוב רכב ראשון רכב להסעת נכים.

כרגע הרכב באבזור, אבל עוד מספר ימים הוא אמור להגיע אלינו.

היום קיבלתי הודעה לפלאפון, נוסח ההודעה:

"איתוראן מאחלת לך חג שמח ומעניקה לך בקבוק יין ישראלי במתנה, קוד להצגה"
נזכרתי שבאמת כשרכשנו את הרכב היה כתוב גם איתוראן.

הבנתי שהיום הוא בטח הופעל בחברה המאבזרת אולי?

אין לי מושג מה זה. בדקתי קצת בגוגל - הבנתי שזה משהו שנותן מידע איפה הרכב נמצא, שלפעמים יש דרישה של חברות הביטוח

כנראה אצלנו יש דרישה של הביטוח לאומי, כי כתוב שזה לביטוח לאומי. אז אם יש דרישה, חייב לרכוש. אז רכשנו.

מה זה אומר איתוראן פאל? למה יש לנו גם איתוראן רדום?

זה כמו הקודניות האלה שיש ברכבים?

כמו זה?

או שזה לא קשור?

אם זה לא זה, אז האם הקודנית תגיע לנו עם הרכב? זו שאלה נוספת לא קשורה לאיתוראן.

כי אני זוכר שכל רכב שהייתי בו עד היום בכולם הייתה קודנית, זה משהו שאמור להגיע עם הרכב?

הרכב חדש מהחברה, זהו רכב ראשון שלנו לכן שאלות מצחיקות מעט של מתחיל בתחום.

אני אפילו לא יודע מה יהיה צריך לעשות כשהרכב יגיע :roll:

אין לנו מישהו במשפחה עם רכב. כמובן שיש חברים אני גם אשאל אותם.

בטח גם הכל מוסבר בספר של הרכב. אבל יש גם אתכם שיש פה קהילה נפלאה, אני בטוח שתשמחו לעזור לי :wink:

עריכה: נזכרתי בעוד שאלה, האם שילמנו יקר?

העלתי לכם את החלק מהזמנת הרכב. לא שיש מה לעשות עם זה, אבל שאני אלמד לפעמים הבאות.

לדעת גם אם היבואן רכב יצא איתנו בסדר.

תמונה מהזמנת הרכב

פורסם

אם המחיר זה כולל מע"מ, אז זה נראה לי בסדר. קצת יקר אבל בסדר. תלוי מה הם התקינו.

אני עובד באולם תצוגה של BMW, ואצלנו איתוראן כפול (אחד פעיל ואחד רדום) קודנית ועלוקה, עולה קצת יותר מ5K ש"ח.

קודנית זה חלק שונה מאיתוראן. אולי זאת הכוונה באיתוראן פאל.

לגבי הרכיבים עצמם, "איתוראן פאל" אני לא באמת יודע מה זה, אבל רדום זה אומר שיש לך איתור על הרכב שמחובר למקור כוח משלו, ולא מצבר הרכב, והוא לא פעיל. ניתן להפעיל אותו מרחוק.

בעצם זה בשביל מצב שגנבו את הרכב, וניתקו את האיתוראן הרגיל שבדרך כלל לגנבים קל למצוא. אז בחברת האיתור מפעילים את הרדום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יפה, תודה.

חשיבה טובה יש להם עם האיתוראן הרדום. או שגנבים כבר עלו על המכשיר הזה? :lol:

אם המחיר יקר כפי שאמרתי אין לי כ"כ מה לעשות. רק רציתי לדעת להבא עם היבואן יצא בסדר.

המחיר לא כולל מע"מ. לא נורא, מה תעשה? תבכה לאחר מעשה? זה גם רכב ראשון אז לומדים להבא.

הבנתי שיש גם תשלום חודשי שצריך לשלם, זה נכון? צריך באמת להתקשר לאיתוראן לברר את כל הפרטים.

אין להם הרי אמצעי תשלום. או שמתחילים לשלם אחרי שהרכב יוצא מהאבזור. אני אברר.

תודה

• תוכן חדש...