Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 02 דיזל 1.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

כידוע ובטח ראיתם שחיפשתי מגאן קופה, ללא הצלחה לא מצאתי אחת שתתאים לדרישות שלי שמורה ואמינה ק"מ וידיים נמוכות.

החלטתי להיתפשר ומצאתי רנו מגאן דיזל שנת 02. מה אתם אומרים על האוטו בכללי? מבחינת אמינות איך הוא?

המנוע שלו זה טורבו דיזל 1.9 בהספק של 80 כ"ס, זה מנוע זהה למנוע של הקנגו?

למישהו יש ניסיון אם הרכב הזה?

תודה.

פורסם

לא. בקנגו באותה תקופה היה לרוב מנוע 1.9D, מנוע פשוט בלי טורבו עם 65 כ"ס. מנוע אמין מאוד.

ככה או ככה, זה סיכון לקחת רכב דיזל בן 11. סביר להניח שהק"מ שלו בשמיים ויש סיכוי גם לעבר צבאי או ממשלתי וכו'. אם הק"מ לא גבוה יש סיכוי ששיחקו עם מד הק"מ, ככה שאתה לוקח צ'אנס.

אתה יכול למצוא מגאן 1.6/1.4 ידנית מאותה תקופה. רוב הסיכויים שתוכל למצוא אחת עם ק"מ סביר והגיוני ומוכח על ידי ספר טיפולים עם יד או 2 ידיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא. בקנגו באותה תקופה היה לרוב מנוע 1.9D, מנוע פשוט בלי טורבו עם 65 כ"ס. מנוע אמין מאוד.

ככה או ככה, זה סיכון לקחת רכב דיזל בן 11. סביר להניח שהק"מ שלו בשמיים ויש סיכוי גם לעבר צבאי או ממשלתי וכו'. אם הק"מ לא גבוה יש סיכוי ששיחקו עם מד הק"מ, ככה שאתה לוקח צ'אנס.

אתה יכול למצוא מגאן 1.6/1.4 ידנית מאותה תקופה. רוב הסיכויים שתוכל למצוא אחת עם ק"מ סביר והגיוני ומוכח על ידי ספר טיפולים עם יד או 2 ידיים.

אז ככה

הרכב הוא 01 בעלים ברישיון

ק"מ 214 אלף ובהאוטו מבחור מבוגר שעשה עליו רק 30 ק"מ ב4 שנים שהאוטו אצלו

פורסם

יש תיעוד הטיפולים מכל השנים?

אם יש, ואפשר לאמת את הקילומטראז', מדובר במציאה לכל דבר.

האם ראית את הרכב? איך המצב שלו (פלסטיקים, צבע, ריפודים)?

תיקח את הרכב למוסך שמתמחה ברנו, כדי שיגידו לך מה מצבו.

למכון בדיקות אין מה לגשת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש תיעוד הטיפולים מכל השנים?

אם יש, ואפשר לאמת את הקילומטראז', מדובר במציאה לכל דבר.

האם ראית את הרכב? איך המצב שלו (פלסטיקים, צבע, ריפודים)?

תיקח את הרכב למוסך שמתמחה ברנו, כדי שיגידו לך מה מצבו.

למכון בדיקות אין מה לגשת.

הייתי אצלו

חיצונית הרכב ניראה מעולה מעולה מעולה! הצבע מקורי ולא מתקלף

פלסטיקות מבחוץ נקיות ושלמות

אין מכות פח

ביום רביעי אני אקח אותו למוסך שמטפל לי ברנו השניה וניראה מה יגידו

פורסם

תדע לך, הקילומטראז' הרגיל לרכב דיזל בן 11 הוא בסביבות 300-350 אלף ק"מ, כאשר הרכב חצי גמור (לפחות).

אם יש לך מוסך שמטפל ברנו, הם יודעים להעריך את מה שצריך להשקיע בתווך הקרוב - מצב משאבת סולר, טורבו, מנוע ועוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תדע לך, הקילומטראז' הרגיל לרכב דיזל בן 11 הוא בסביבות 300-350 אלף ק"מ, כאשר הרכב חצי גמור (לפחות).

אם יש לך מוסך שמטפל ברנו, הם יודעים להעריך את מה שצריך להשקיע בתווך הקרוב - מצב משאבת סולר, טורבו, מנוע ועוד.

לפי מה שהבחור המבוגר אומר. הוא עשה לו טיימינג לפני 20 אלף, מה שכן הבעיה ברכב זה שהמזגן לא עובד - דיברתי איתו הוא מסכים לרדת 1.5K מהמחיר וחייב דחוף להחלףי צמיגים עכשיו.

ברביעי אני יקח אותו גם לבדיקת הספק.

המנוע הזה חזק? מדובר על ה80 כ"ס

פורסם

מזגן לע עובד עלול להיות יקר מאוד לסדר. כמה שאני יודע מנוע טורבו דיזל זה 90 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

על פניו נשמע כמו דיל לא רע, הכל תלוי במצב הרכב.

להזכירך, במודל 2000-2001 היו מגאנים טורבו דיזל עם מנוע 100 כ"ס, אני לא יודע מי מהם מומלץ יותר אבל כדאי שתבדוק עם המוסך שלך איזה מודל ו/או דגמים עדיפים מבחינת אמינות וכושר השרדות לאורך שנים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי בפרספקט מופיע דגם ללא טורבו 1.9 בעל 65 סוסים ועם טורבו זה באמת 100 סוסים, זה דגם DTI.

80 סוסים זה 1.5 במגאן II.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אצלי בפרספקט מופיע דגם ללא טורבו 1.9 בעל 65 סוסים ועם טורבו זה באמת 100 סוסים, זה דגם DTI.

היה גם דגם ב 2002 עם מנוע 80 כ"ס. מנוע 1.9.

למיטב ידיעתי מודל 2000-2001 הוא בתקן יורו 2, וזה של 2002 הוא יורו 3 - ייתכן וזו אחת הסיבות לירידה בהספק.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אולי יש לי טעות?

תסתכל כאן במחירון רשום שיש לה 80 סוסים דגם EX http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=20819&Year=2002

אין כאן זכר לשום דבר של dTi , לעומת זאת על הרכב עצמו בפסי קישוט רשום DTI .

וגם על המנוע בפנים רשום 1.9 DTI

תוכל לתקן אותי?

פורסם

DTI זה טורבו דיזל.

איציק צודק: מסתבר שיש שתי גירסאות: 100 ו80 סוסים (אצלי פרוספקט שנת 2000 והגירסא החלשה לא מופיעה). אם לפי מחירון מופיע 80 - כניראה שזה - זה.

עריכה: ב2002 זו כבר יכולה להיות מגאן II הצורה החדשה יותר.

פורסם

מגאן II התחילה להמכר בארץ בשנת 2003 או 2004. לא ב2002.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...