Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה וחברות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר טוב. ילדות. שהוא היום עובד בעבודה פיזית קשה. והוא הורסת לו את הבריאות. הרופא אמר לו להחליף עבודה

בגלל בעיות גב. רגליים. והמון שעות עבודה. (מגיע ל250 שעות בחודש בקלות.)

(הוא מסגר. הוא עובד עם פרופילים גדולים. ולא של סורגים. )

הוא מרוויח שם לא רע בכלל. כמובן שהוא עושה גם שעות נוספות בכמויות. זה משכורת של 7-10K בחודש נטו

עכשיו הוא יכול להשאר בעבודה הקיימת. אבל להוריד הילוך. פחות שעות עבודה. כמובן פחות כסף. ובתקווה פחות כאבים.

או.

אני מחפש עובד לחברה שלי.

התפקיד הוא עובד כללי. ובעיקר במטבח. לנקות / להכין אוכל קל (טוסט / מלאוח / קרפ וכו )

המשכורת היא לא להיות מיליונר. אבל לא מינימום. ושעות סבירות. משכורת סבירה. פחות מהקודמת.

אגב הוא צריך לעבודה דירה בעתיד הקרוב. כי איפה שהוא גר. הדירה הרוסה בגלל בעל הבית. שרוצה למכור. ולא מוכן לשפץ.

אז ההחלטה של איפה הוא יעבוד. ישפיע אל איפה הוא יחפש דירה.

השאלה היא.

לדעתכם. זה בריא שהוא יעבוד איתי? או יותר נכון תחתי.?

כי זה חבר טוב וחבר ילדות. ואני מפחד שזה יכול להרוס את החברות.

מצד שני. אני לא מכיר הרבה עבודות אחרות שהוא יכול לעשות.

למרות שמבחינת נסיון. הוא איש עבודה מעולה. והוא יכול לעשות הכול. היה קבלן שיפוצים הרבה זמן.

ואני ממש רוצה לעזור לו. לעזוב את העבודה הזו. ולעבוד בעבודה שלא תהרוס לו את הבריאות. ושיהיה לו שעות לחיות.

כי הוא היום עובד מ7 בבוקר ועד 9 בערב. ויותר מאוחר בערב כל יום. כולל לפעמים שישי ושבת.

אז מה אתם אומרים.

מצד שני.

מי שמחפש אב בית / פועל - למפעל / בית ספר / כל דבר. לאדם שיודע לעבוד עם בטון / גבס / קרמיקה/ עץ / ברזל / נירוסטה / ביוב / מים / חשמל (בקטנה) / הכול. ומשכורת קבועה להרבה זמן. לבחור בן 35. עם מוסר עבודה גבוה מעוד. ורצון לתת.

באיזור המרכז. כרגע הוא גר ברמלה לוד - קרוב לעבודה שלו.. (הוא במקור מהדרום)

שיפנה אליי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה בנאדם טוב שאתה חושב עליו בצורה כזו, אבל לדעתי יש להבדיל בין חברים לעסקים.

תשמע, דברים כאלה כמעט תמיד נגמרים לא טוב, ההרגשה הזו שתהיה, שהוא עובד מן השורה

ואתה הבוס שלו תגרור דברים לא נעימים.

פורסם

להעסיק אותו עלול לחסל את החברות. חוץ מזה למה לקחת אדם עם מקצוע נדרש ולהפוך אותו לעובד כללי?

מאיפה בדרום הוא במקור והאם הוא רוצה לחזור לשם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

7-10K למסגר במרכז ועוד כאלה שעות עבודה? חבר שלי עובד מסגר גם הרבה שעות אבל לא ככה ומרוויח 10-13 והוא עובד בדרום. חבר שלך צריך למצוא מקום שיעריך את הידע והיכולות שלו. בתור מסגר אין גבול לאן להתפתח.

אגב בחברת חשמל מחפשים מסגרים שיברר שם.(מדובר על שכר ממוצע במשק ותנאים טובים)

פורסם

לדעתי זה לא רעיון טוב. זה יהיה אחלה בהתחלה, צחוקים והכל, ואז יבוא יום ומשהו יקרה שיהרוס את החברות.

במקומך, הייתי עושה הכל כדי למצוא לו עבודה אחרת, אבל לא הייתי מעסיק אותו בעצמי. חבר ילדות זה דבר חשוב.

שיהיה המון בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דבר נוסף. יצא לנו לעבוד ביחד באותה חברה (שנינו שכירים). לתקופה של שנה +.

עד שהוא עזב כי סדרתי לו עבודה בחברה שהוא עובד היום בשכר הרבה יותר גבוה. כבר שנתיים.

ברור לנו מנסיון שיש עבודה ויש חברות. שבעבודה עובדים ולא חברים. (גישה לחיים שלי. שאני בעבודה אני עובד. אין חברים. יש תוצאה. )

הפחד הוא לא מהלהיות כל יום ביחד.. זה משהוא יהיה תחתי נטו. ואני הבוס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

תגיד. אתה עושה. את העניין הזה. של הנקודות. בכוונה. או מה?

נקודה שמים בסוף משפט. לא אחרי. כל מלה. שנייה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לא מעט חברות גדולות שמחזיקות מסגרים ורתכים באיזור המרכז דרומה

שינסה לפנות לחברת פלקסטרוניקס, מחזיקה ב-3 חברות גדולות בתחום הזיווד (לשעבר נפקון זיוודרום שיושבת ביבנה, לשעבר בורסוק שיושבת ביבנה ולשעבר בייסאון שיושבת בשדרות)

יש גם את פס הרכבות/המשבב שיושבים ביבנה ובקרית גת

זיוודרונן שיושב בראשל"צ וכו'

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

קודם כל כמו שכתבו לך במקצוע הזה ובשעות שהוא עובד הוא צריך להרוויח יותר.

מסגר טוב היום מקבל גם 14 לחודש.

אם הוא נייד לראשון ומוכן לעבוד במפעל פלסטיקה (לא סוחבים דברים כבדים אבל חם ועל הרגליים 9-10 שעות ביום, בלי נוספות) אני יכול לבדוק לו אצל אבא של אשתי, מחפשים פועלים ראש גדול.

עוד אפשרות זה השכן הצמוד "י.נ מפעלי מתכת רונן"

http://www.d.co.il/8648680/33090/

שתמיד מחפשים מסגרים,הם עובדים בעיקר על חלקים לרק"מ, מקום מסודר ומשלמים טוב למיטב ידיעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תגיד. אתה עושה. את העניין הזה. של הנקודות. בכוונה. או מה?

נקודה שמים בסוף משפט. לא אחרי. כל מלה. שנייה.

זה סוג של הרגל. וזה עדיף ממשפטים שלמים ללא ניקוד או רווחים.

פורסם
איפה הוא עובד? עם אפשר לשאול?

אם שאלת אותי אז הוא עובד במסגריה לא גדולה במושב סגולה.

חוץ מזה הוא תמיד יכול להפוך לעצמאי. גם בזה יש הרבה כסף.

פורסם
זה סוג של הרגל. וזה עדיף ממשפטים שלמים ללא ניקוד או רווחים.

בשביל זה המציאו פסיק

http://www.youtube.com/watch?v=4lNygt3XsV8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בספק אם אדם שעובד בתור מסגר/רתך ירצה לעבוד כעובד כללי במטבח. אני חושב הוא ירצה להישאר בתחום המתכות.

אם הבחור יודע לרתך טוב ויש לו ניסיון בריתוך אלומיניום אז המשכורת שהוא מקבל היא לא ממש גבוהה. רתכים מאוד מבוקשים במשק והמשכורת ההתחלתית שלהם בקלות יכולה להגיע ל 35-40 שקלים לשעה.

אם הוא רוצה להפחית שעות עבודה אבל להישאר עם אותו הנטו שישקול לעבור למפעל שעובד 24 שעות. על משמרות לילה משלמים טוב וגם כמעט ולא מורידים מיסים על הלילות.

מה שכן, העבודה לא קלה. עובדים בחום, עם מסכה וסינר הגנה, נושמים פליטות של מתכות.

פיתרון נוסף הוא לעבור לגור בעיר שבה יש הטבות במס הכנסה, כמו שדרות או דימונה. נדמה לי שעד 15K לא מורידים מס הכנסה.

פורסם

אם זה עדיין רלבנטי, אני מכיר מקום עבודה מסודר בשפלה שמחפש רתך. שלח לי בפרטי במידה ואתה מעוניין

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...