Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב חדש שעבר שטיפה ראשונה בחייו, לאחר שטיפת הפנסים (עם מכשיר שטיפה בלחץ - גרניק) מרחוק, ניהיו אדים בתוך הפנס. טבעי? תקלה? לפנות לסוכנות? תודה רבה!

פורסם

ודאי כבר הבנת ששטיפת פנסים בלחץ מים אינה רצויה.

אמנם הפנס אמור להיות אטום אבל ייתכן שמים חדרו דרך האטם של הנורה.

אפשר לפתוח את הפנס על ידי הסרת הנורה ולייבש את הפנס.

מכיוון שמדובר ברכב חדש, אתה יכול לגשת למוסך המורשה שיבדוק אם אין פגם בפנס.

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסך מורשה ולהתלונן על הבעיה יש מצב שיש סדק קטן או פגם יצור בפנס בכל אופן לא אמור להיכנס

לך מים גם אם שטפת את הרכב עם גרניק.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תודה רבה,

מה שמוזר לי זה שנכנסו אדים ל2 הפנסים הקדמיים, לא לאחד, אומנם קצת אבל עדיין.

והשטיפה נעשתה ע"י גרניק חלש במיוחד ממרחק של 2 מטר ויותר.

ניגש לסוכנות נראה מה יגידו.

פורסם
מדובר על רכב חדש שעבר שטיפה ראשונה בחייו, לאחר שטיפת הפנסים (עם מכשיר שטיפה בלחץ - גרניק) מרחוק, ניהיו אדים בתוך הפנס. טבעי? תקלה? לפנות לסוכנות? תודה רבה!

כול עוד לא קיימת דליפה של מים לפנס כתוצאה מסדק או אטימה לא תקינה של הפנס אין לך מה לחשוש מהופעת אדים בפנס. בדרך כלל לאחר הדלקת אורות או לאחר זמן מה האדים נעלמים מעצמם.

האם עדיין קיימים אדים בפנס ? אני מאמין שלא.

הופעת אדים עלולה לקרות בגלל הבדלי טמפ' גבוהים בין חוץ לפנים הפנס וזו תופעה נורמלית בהרבה רכבים.

ודאי כבר הבנת ששטיפת פנסים בלחץ מים אינה רצויה.

אמנם הפנס אמור להיות אטום אבל ייתכן שמים חדרו דרך האטם של הנורה.

אפשר לפתוח את הפנס על ידי הסרת הנורה ולייבש את הפנס.

מכיוון שמדובר ברכב חדש, אתה יכול לגשת למוסך המורשה שיבדוק אם אין פגם בפנס.

אין סיכוי שמים יכנסו לפנס כתוצאה משטיפה חיצונית גם עם גרניק. אכן בשטיפה חיצונית עלולות טיפות מים לעבור דרך המירווח שבין מכסה המנוע לתא המנוע או דרך פתחי האיוורור בגריל והטיפות האלה לא יכנסו לעולם לפנס כול עוד אתה לא שוטף בלחץ את הפנס מצד תא המנוע.

בקיצור זו לא הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם שטפו בלחץ הרי שסביר שזו האשמה. אבל במצב שללא שטיפה לחץ יהיו אדים בתוך הפנס, מדובר בדבר לא תקין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי דעתי ייתכן שהשטיפה בלחץ גרמה להבדלי טמפ' בין פנים הפנס לחוץ ולכן נוצרו האדים ולא בגלל כניסת מים מכיוון שאינני מבין איך

המים נכנסו לפנס.

פורסם

אין דבר כזה אטימות מוחלטת של הפנס כי לפנסים עם עדשת פלסטיק יש נשמים

מנסיון שטיפות עם קיטור נכנס מים ואדים לתוך הפנס דרך הנשם ויש להמנע מבצע שטיפות קיטור של תא המנוע בכל מצב !!!

אם זה כל מה שנגרם הפעם זה מים בפנסים אז יצאת בזול

פורסם

לאורך כול האשכול מדובר על שטיפה חיצונית של הרכב בעזרת גרניק ולא שטיפה של תא המנוע ! איך נכנסים מים לפנסים דרך הנשם אם בוצעה רק שטיפה חיצונית ?

פורסם

הבנתי

בשטיפה עם קיטור מים עלולים לחדור בין הפנס לטמבון ומשם לנשם של הפנס

אם בשטיפה רגילה אין חדירת אדים או מים אז אין שום תקלה עם הרכב

פורסם

אם במהירות נסיעה של 120 קמ"ש בגשם שוטף לא נכנסים מים לפנס דרך הנשם אז לא יכנסו גם בשטיפה עם גרניק.

אני שוטף שנים את הרכב הנוכחי וגם הקודם במכון שטיפה שתמיד שוטף את הרכב עם גרניק לפני שהרכב נכנס למכונה ולא זכור לי מקרה

שנכנסו מים לפנס (אני שוטף את הרכב כול שבועיים לפחות).

שוב פעם אני חוזר על דבריי הסיבה להיווצרות אדים בפנס ברכב חדש היא אחת ויחידה-

1."הופעת אדים עלולה לקרות בגלל הבדלי טמפ' גבוהים בין חוץ לפנים הפנס וזו תופעה נורמלית בהרבה רכבים" ואין שום סיבה להתרגש מזה ואין צורך לגשת למוסך במיוחד שהרכב חדש.

2. נשם תקין אמור למנוע חדירת מים לפנס.

• תוכן חדש...