Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

פניתי ליבואן, נאמר לי שזאת תופעה מוכרת ואמורה לעבור לאחר תקופה.

הסבירו לי (אחרי מעבר כמה וכמה נציגים בטלפון, עד שהגיע אחד שכביכול מבין ומכיר בזה) שזה לא באמת מים וזאת תופעה מוכרת, כשביקשתי לקבל הסבר מתוך סקרנות אמרו שאין לו זמן עכשיו ואני מוזמן להתקשר לטלפון הפרטי שלו בשעות הערב, לא ראיתי טעם לקחת את הטלפון, לא רציתי להציק לו כשיהיה עם הילדים בבית.

נאמר לי שאם תוך חצי שנה אני לא איהיה מרוצה וזה ימשך, הם מוכנים להחליף לי את הפנים הקדמיים על חשבונם, כששאלתי איפה ההתחייבות על ההבטחה שלהם, בלי שאלות הם ביקשו מספר פקס ופיקססו לי מסמך חתום ע"י הסוכנות שעד חצי שנה הם מתחייבים להחליף לי את הפנים במידה וארצה ובמידה ואוכיח להם שבאמת התופעה לא נעלמה.

תודה רבה לכולם.

פורסם
עדכון:

פניתי ליבואן, נאמר לי שזאת תופעה מוכרת ואמורה לעבור לאחר תקופה.

הסבירו לי (אחרי מעבר כמה וכמה נציגים בטלפון, עד שהגיע אחד שכביכול מבין ומכיר בזה) שזה לא באמת מים וזאת תופעה מוכרת, כשביקשתי לקבל הסבר מתוך סקרנות אמרו שאין לו זמן עכשיו ואני מוזמן להתקשר לטלפון הפרטי שלו בשעות הערב, לא ראיתי טעם לקחת את הטלפון, לא רציתי להציק לו כשיהיה עם הילדים בבית.

נאמר לי שאם תוך חצי שנה אני לא איהיה מרוצה וזה ימשך, הם מוכנים להחליף לי את הפנים הקדמיים על חשבונם, כששאלתי איפה ההתחייבות על ההבטחה שלהם, בלי שאלות הם ביקשו מספר פקס ופיקססו לי מסמך חתום ע"י הסוכנות שעד חצי שנה הם מתחייבים להחליף לי את הפנים במידה וארצה ובמידה ואוכיח להם שבאמת התופעה לא נעלמה.

תודה רבה לכולם.

כמה זמן עבר מאז השטיפה והאם עדיין יש לך מים או אדים בפנים

פורסם

פיקנטו 2012, גם אצלי הייתה אותה תופעה, הופיעה בתחילת החורף ונעלמה בקיץ. מוזר.

נראה לי שכדאי להוסיף לכותרת "קיה פיקנטו" - אם זו תופעה מוכרת ליבואן כנראה שעוד אנשים נתקלו בה, ויוכלו להיכנס לדיון הזה כדי לקבל עוד מידע.

פורסם

מרק - יתכן והייתי מקבל הסבר במידה והייתי מתקשר כמו שהציעו לי.

דן - השטיפה בוצעה ביום שישי האחרון והאדים נעלמו כ-20 דקות אחרי השטיפה (ללא הדלקת הפנסים).

פורסם
מרק - יתכן והייתי מקבל הסבר במידה והייתי מתקשר כמו שהציעו לי.

דן - השטיפה בוצעה ביום שישי האחרון והאדים נעלמו כ-20 דקות אחרי השטיפה (ללא הדלקת הפנסים).

אם נעלם אחרי 20 דקות אז בהחלט תקין למרות שאני רגיל להתקל בתופעות כאלו רק בחורף בימים קרירים ביותר

פורסם

נתקלתי בתופעה הזאת בגולף בפנסים האחוריים בשטיפה מצינור רגיל ללא לחץ מים חריג.

לאחר פירוק ואיטום מחדש במרווח שבין הפנס לפח התופעה חדלה מלהופיע.

אם מדובר בפנסים קדמיים הסיפור הוא אחר וכבר הוסבר כי קשה מאוד להגיע למצב שבו מים נכנסים לתוך הפנס.

מצד שני כאשר מדובר בפנסים אחוריים יש לבדוק האם זו האטימה או התופעה של הפרשי טמפרטורות שהוסברה.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אין דבר כזה אטימות מוחלטת של הפנס כי לפנסים עם עדשת פלסטיק יש נשמיםמנסיון שטיפות עם קיטור נכנס מים ואדים לתוך הפנס דרך הנשם ויש להמנע מבצע שטיפות קיטור של תא המנוע בכל מצב !!!אם זה כל מה שנגרם הפעם זה מים בפנסים אז יצאת בזול
יש לי שני נשמים לפנסים אם הסגור אחד או את שניהם זה יפתור את בעיית כניסת אויר והאדים.?
  • תוכן חדש...