Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ג'נסיס 2013 מתיחת פנים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם המעודכן יותר של הג'נסיס בסיקור וידיאו .

קצת מידע: .

ישנם כמה גרסאות, הבסיסית 2.0T 270 כוח סוס , ידנית הנעה אחורית בלבד ו 3.8 V6 348 כוח סוס .

הרכב מתחרה ב BRZ, Bmw Coupe 3 ,פורד מוסטנג,קאמרו,דוד'ג דארט .

מתי בארץ ב ייבוא סדיר? , לא ידוע .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מתי בארץ ב ייבוא סדיר?

יש טעם לייבא את הרכב ארצה? יהיה לו ביקוש? במחיר של סדרה 3/C קלאס אנשים יקנו את המותגים הגרמניים.

פעם הייתה דייהו ACE בארץ - למיטב ידיעתי אף רכב לא שרד, גם היו מעט מאוד אנשים שקנו. גם לרכב הזה הייתה הנעה אחורית (נכון שיונדאי מאוד מתקדמת וזה רכב שיכול להתחרות עם מיטב תוצרת אסיה - אבל שוק שלנו מאוד קטן וצנוע לרכבים כאלה).

סונטה למשל לא הייתה סיפור הצלחה, גם הדגם הנוכחי לא נמכר בכמויות מסחררות. מה שנמכר זה הדגמים היותר עממיים בזכות היותם איכותיים ותחרותיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ייבוא סדיר לישראל אין, אבל בכלמוביל ישנם 2 יונדאי גנסיס אצל בכירי החברה. כמדומני אחד בגרסת סדאן ואחד בתצורת קופה. אם אני לא טועה.

כמו כן לאחד ממנהלי כלמוביל יש יונדאי IX80 (או 85 .. לא זוכר את המספר המדויק) בצבע שחור. גיפ מרשים מאד לדעתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אין טעם, זה לא רכב חדש ואם עד עכשיו הוא לא בארץ אז למה עכשיו כן?

אם כל הכבוד להנעה אחורית ומנוע גודש בסופו של דבר זאת יונדאי ובטח לא יהיה מדובר ברכב בהרבה יותר זול מרכב ספורט אחרים

ואם מדובר באותו מחיר, אז אני מעדיף איזה גרמניה או יפנית

בלי קשר למה שאני הייתי מעדיף נראה רכב מגניב וכייף

http://www.youtube.com/watch?v=HpJ9Ydy2N4I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יונדאי בונה רכבים כאלו?? :shock:

נראית טוב לדעתי, והנתונים הזויים.

בהחלט יהיה מעולה לראות כאלו בישראל, אבל סביר להניח שעם היבואנים החכמים שלנו זה לא יקרה.

מה עם ייבוא אישי??

Opel Adam S 2017

פורסם

פשוט מדהימה. לא ידעתי שליונדאי יש כאלה מכונות נהיגה מדהימות. רק הבאסה שבסוף הסירטון הרכב נתקע.

ניראית טוב (הקופה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ייבוא סדיר לישראל אין, אבל בכלמוביל ישנם 2 יונדאי גנסיס אצל בכירי החברה. כמדומני אחד בגרסת סדאן ואחד בתצורת קופה. אם אני לא טועה.

כמו כן לאחד ממנהלי כלמוביל יש יונדאי IX80 (או 85 .. לא זוכר את המספר המדויק) בצבע שחור. גיפ מרשים מאד לדעתי.

אתה מדבר בטח על ix55 שנקרא בארה"ב גם וורקרוז.

אין ix80 בכלל.

Hyundai-Veracruz.jpeg

הרכב יוצר עד 2012 וכרגע הוחלף ע"י גרסה מאורכת של יונדאי סנטה-פה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה נפלתם מהירח? הג'נסיס קופה כבר נותנת בראש בחו"ל ורק לפה היא לא מגיעה :?

רכב חזק, גודש עם שוק אפטר-מרקט גדול, הנעה אחורית ונראה מליון דולר. זאת לא גיילוסטר, זה אוטו גרזן ובמחיר הנכון הייתי רץ לסוכנות,

הסמל זה לא הכל בחיים.

נ.ב.

זה לא הדגם המעודכן, זה הנוכחי, עדכנו אותו לפני איזה שנה וחצי.

ה-2.0T מגיע עם 270 כ"ס כבר שנה וחצי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה נפלתם מהירח? הג'נסיס קופה כבר נותנת בראש בחו"ל ורק לפה היא לא מגיעה :?

רכב חזק, גודש עם שוק אפטר-מרקט גדול, הנעה אחורית ונראה מליון דולר. זאת לא גיילוסטר, זה אוטו גרזן ובמחיר הנכון הייתי רץ לסוכנות,

הסמל זה לא הכל בחיים.

נ.ב.

זה לא הדגם המעודכן, זה הנוכחי, עדכנו אותו לפני איזה שנה וחצי.

ה-2.0T מגיע עם 270 כ"ס כבר שנה וחצי.

המתיחת פנים היא מ2013 (כולל המנועים החדשים), ב2012 ה2.0T הגיע עם 210 כ"ס והV6 עם 306 כ"ס.

אני פחות מחודש בארה"ב ואני רואה מלא ג'נסיס (כמעט כמו קמארו/מוסטנג/קורבט), בהתחלה ראיתי אחת עם סמל אחר בכלל ואחרי שגיליתי שזה יונדאי הייתי בהלם :shock: אני חייב לציין שהרכב מרשים ברמות, תשכחו את כל מה שאתם מכירים מהיונדאי קופה בארץ, זה רכב שונה לגמרי, לי היא הזכירה מאוד את האינפינטי G37 קופה.

גם אני לא חסיד של יונדאי אבל הם הצליחו מאוד עם הרכב הזה במיוחד אחרי שהדגם עודכן והביצועים טובים יותר, גם הביקורות מעולות ובמחיר שהיא נמכרת (בסביבות ה28 אלף דולר לדגם הבסיסי) אני חושב שזה אחד הרכבים היותר משתלמים שיש ולדעתי יש לה דווקא מקום בארץ.

• תוכן חדש...