Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן/משפחתי עד 60-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב קטן/משפחתי גיר אוט'- בתקציב של עד 60-65K, נסיעות משולבות- עירוני ובינעירוני, זה משתנה, עם נסיעה רצינית אחת בחודש (מהשפלה לצפון וחזרה) לפחות.

חשוב שהרכב יהיה חסכוני- בדלק (!!!) וכן בטיפולים וביטוח, ובעל תא מטען בגודל הגיוני, בשאיפה להכניס לשם עגלה בעתיד הלא-רחוק...

נאמר לי שהרכב המושלם בשבילי הוא טויוטה יאריס- אבל נראה שזה בלתי אפשרי למצוא אחת כזו עם קילומטראז' סביר בתקציב שלי.

מקווה שאוכל להיעזר בידע שלכם :)

תודה מראש!

פורסם

דווקא ממש אין בעיה למצוא טויוטה יאריס בתקציב שלך. אפילו אחת כזאת שמורה, מטופלת ועם קילומטראז' נמוך. תתפלאי לשמוע, אבל היאריס שמתאימות לתקציב שלך לא זוכות לביקוש רב בשוק המשומשות. הסיבה: הן מגיעות עם גיר רובוטי שנחשב ללא מוצלח במיוחד.

האם גיר אוטומטי הוא חובה או שגם רכב ידני בא בחשבון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דווקא ממש אין בעיה למצוא טויוטה יאריס בתקציב שלך. אפילו אחת כזאת שמורה, מטופלת ועם קילומטראז' נמוך. תתפלאי לשמוע, אבל היאריס שמתאימות לתקציב שלך לא זוכות לביקוש רב בשוק המשומשות. הסיבה: הן מגיעות עם גיר רובוטי שנחשב ללא מוצלח במיוחד.

האם גיר אוטומטי הוא חובה או שגם רכב ידני בא בחשבון?

אם ניקח בחשבון את העובדה שהפעם האחרונה בה נהגתי על גיר ידני הייתה בטסט- לפני 10 שנים, נראה לי שחובה אוטומטי :)

יצא לי לנהוג על סיטרואן C4 לא מזמן, והבנתי שגם שם מדובר בגיר רובוטי- והשד לא היה נורא, האם ביאריס מדובר על אותה חוויה?

פורסם

ברוב ה-C4 אין גיר רובוטי, אלא גיר אוטומטי רגיל. יש כמה דגמים מאוד ספציפיים של C4 עם גיר רובוטי (כמדומני רק דגם הדיזל ודגם הטורבו-בנזין), את בטוחה שנהגת על אחד כזה?

בכל מקרה, הגיר של היאריס אולי לא מוצלח במיוחד אבל גם לא נורא במיוחד. אפשר להתרגל, השאלה היא למה לעשות את זה כשיש אלטרנטיבות לא פחות טובות שלא צריך להתרגל אליהן.

פורסם
ברוב ה-C4 אין גיר רובוטי, אלא גיר אוטומטי רגיל. יש כמה דגמים מאוד ספציפיים של C4 עם גיר רובוטי (כמדומני רק דגם הדיזל ודגם הטורבו-בנזין), את בטוחה שנהגת על אחד כזה?

בכל מקרה, הגיר של היאריס אולי לא מוצלח במיוחד אבל גם לא נורא במיוחד. אפשר להתרגל, השאלה היא למה לעשות את זה כשיש אלטרנטיבות לא פחות טובות שלא צריך להתרגל אליהן.

אשמח לשמוע מה האלטרנטיבות, בשביל זה אני כאן...

פורסם

לא הייתי קורא לבגאז' של יאריס "בגודל הגיוני" - הוא קטן מאוד.

רכב משפחתי אמין ולא יקר לאחזקה - סוזוקי SX4 האצ'בק או סטייל מיניוואן נחמד ניסן נוט.

יש רכב סופר מיני שמתאים למה שאתה מחפש, בעיקר לעתיד, יותר טוב מיאריס - הונדה ג'אז.

אבל מ 2008 הגיע דגם חדש בעל גיר טובוטי לא נעים.

אם 2007 לא ישן לך מידי, ראיתי ג'אז עם נתונים מעניינים ובפחות מהתקציב שלך:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1c2f92f01f2c8952e941fb212e3b5f389ef

פשוט יופי של רכב - מרחב פנים ובגאז' כמו של משפחתית קטנה, חסכוני ביותר בדלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחלה המלצות, אין לי מה להוסיף.

אולי הייתי מוסיף לרשימה ניסאן טידה, שלמרות שהיא קצת מכוערת היא אחלה מכונית.

• תוכן חדש...