Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GGZvzX3.png

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אושריקו, בכל תגובה שלך בשרשור הזה אני מתפעל מחדש.

כל חברי הפורום כבר הגיבו פה וניסו להסביר לך שאתה מגזים- אבל אתה בשלך.

אז למה אתה פותח שרשור? רק בשביל לקבל תמיכה?

אני שוב אכתוב, השוטרים עשו את עבודתם.

אתה כנראה לא יודע מה זה בדיקה אמיתית- בדיקה אמיתית זה כשהשוטרים חושדים בך באמת ומפרקים את כל האוטו, בודקים בגאז', גלגל ספייר, תא כפפות, מתחת לכיסאות ולמושב האחורי, ועוד ועוד.

העלתם בשוטרים חדש ראשוני, נעצרת לבדיקה קצרצרה ולא מזיקה.

תאר לך שברכב הבא מצאו נהג מסומם? נהג שיכור?

כמו שאמרו באחת התגובות הקודמות- אם היה פוגע בך נהג שיכור\מסומם היית פותח שרשור:''המשטרה לא עושה את עבודתה כראוי''.

אז שום דבר לא טוב לך.

כולה עברת בדיקה שגרתית שלא הזיקה לאף אחד, תפסיק להתבכיין.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
מזה אומר הבדיקת סמים? לקחו לך דם? שתן?

מה פתאום, האירו לו לתוך הרכב עם פנס, הוציאו את חבר שלו מהאוטו בשביל לראות שהוא לא מחוק.

אושריקו קורא לזה ''בדיקת סמים''.

כבר הסבירו לו שזה לא בדיקת סמים, אבל הוא בשלו, נגד המשטרה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

תראה, אני לא רוצה להעליב אבל אני אסביר לך את נקודת המבט של השוטר.

אם היה לך רכב ספורטיבי מבריק והיית שם לו קצת לדים, השוטר היה רואה שהוא מתעסק עם מישהו שיש לו עיסוק כלשהו או לפחות גישה למשאבים. זה אומר שאתה לא אידיוט טוטאלי.

סביר להניח שהוא היה עוזב אותך בשקט.

אבל לא, אין לך רכב ספורט. מה שיש לך זה רכב שנת 98 שנחשב לרכב הכי פחות ספורטיבי והכי חסר פוזה שאפשר לדמיין.

אז מה רואה השוטר?

הוא רואה בחור צעיר שמנסה לעשות פוזה כמו אחרון הערסים (מצטער אבל כובע מצחיה בלילה, וילונות באוטו ולדים על אוטו ישן זה של ערסים).

זה שלטענתך אתה ילד טוב לא קשור לזה בכלל.

הרי מה מאפיין ערסים צעצוע שמתפרעים? בין השאר זה רכבים כמו סופר לאנסר או רכב יפני אחר מאותה תקופה ששמו לו לדים או ג'אנטים מבריקים ושמנסים לעשות פוזה (שלא ממש עובדת כי אתה עדיין נוסע על רכב ממש ממש ממש לא מגניב וממש לא ספורטיבי).

אני לא אומר שתחליף אוטו, פשוט כי זה רכב טוב ואתה אוהב אותו.

פשוט אם אתה משפצר אותו (ותאמין לי שזה ממש לא שיפור) שייראה כמו אוטו של ערסים ואתה מתנהג עם פוזה של מישהו שהולך עם כובע מצחיה, אתה לא יכול להתלונן שמתייחסים אליך כמו אל ערס קטן.

שוב, אל תחליף אוטו.

פשוט תעשה שיעבוד כמו שצריך ואל תמשוך לעצמך יותר מדי תשומת לב, כי תהיה בטוח שזו תשומת הלב הכי שלילית שיש.

ואני מרשה לעצמי להגיד את כל זה כי היו לי כמה וכמה רכבים יותר ישנים משלך ופשוט הייתי מספיק חכם בשביל לא לשים עליהם מדבקות כלשהן, השחרת חלונות, וילונות, לדים או כל דבר אחר שמעבר למראה המקורי.

יש לך גרוטאה? קבל את זה שאתה נוהג על גרוטאה. אל תזלזל באינטליגנציה של כולם על ידי קניית ג'אנטים שעולים יותר מהאוטו.

בוא נגיד את זה ככה:

אם תגיע לראיון עבודה רציני לתפקיד שדורש כישורים כלשהם ומי שמראיין יראה את הפוזה הזאת ואת האוטו עם כל הצעצועים, אתה לא תקבל את העבודה.

צא מזה. אתה לא בהארלם, אתה לא ראפר, אתה לא PIMP ואתה לא מישהו שעושה פוזה.

עם הפוזה הזו אתה פשוט נראה כמו ערס צעצוע וכמו ילד בן 14 שרק מחפש לעשות בעיות.

אני אגיד את זה בצורה אחרת:

- אתה שוטר? לא!

אז אל תשים מדים של שוטר.

- אתה כבאי? לא!

אז אל תשים מדים של כבאי.

- אתה רופא? לא!

אז אל תשים מדים של רופא.

-אתה ערס? לא! (לפחות לפי מה שאתה אומר)

אז אל תתלבש ואל תלביש את האוטו שלך כמו אוטו של ערסים.

פורסם

אני גם נאלץ להסכים עם רוב חברי הפורום כאן. גם בעניין של אין צורך לכעוס על המשטרה כשהיא עושה את עבודתה, גם בעניין זה שלפי דבריך מי שיראה אותך או את רכבך ברוב המקרים יחשוב שאתה ערס ובמיוחד בעניין שרכבים בדרך כלל נראים הכי טוב בצורתם המקורית.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש דברים שגם אם נרצה להסביר לא תבינו.

אני יודע מי אני ומה אני, תאמינו לי לב זהב, כל השאר לא חשוב.

רק בגלל שיש לי לב זהב גם לקחתי ללב את הבדיקה אחרת לא הייתי מדבר על זה בכלל, אבל כנראה שבפורום הזה מחפשים כל מילה שאני אומר כדי להתנגח.

לא משנה - תמשיכו להתנפל ואני אחייך כשבחורה תסתובב לי ברמזור שאני שומע מזרחית.

אם זה בצחוק או לא תחליטו אתם אני חתכתי מהשרשור.

פרנקוס - אתה ממש הזוי אם אתה חושב שרכב משפיע (לצעיר\נער) על מקום עבודה.

פורסם

רכב זה חלק מהפוזה.

אתה לא תראה הרבה אנשים שעובדים במשרד מכובד עם רכב משופצר מהתחת עם לדים ווילונות.

למען האמת , לא תראה הרבה אנשים שעובדים עם רכב כזה.

אם היית מועמד לעבודה אצלי, הייתי רואה את האוטו המשופצר ככה כבעיה בשיקול הדעת וזה היה מוריד לך נקודות.

סבבה, אתה תמשיך לחייך כשהיא מסתכלת עליך.

אני אמשיך להסתכל עליך ברמזור כמו על אידיוט כי אתה מפריע לי כשאתה שומע את המוזיקה שלך בקולי קולות ועם החלון פתוח כדי להרשים בחורות (שגם הן, אגב, מאיכות מפוקפקת מאוד - לא כי הן מזרחיות אלא כי הן כונפות חלולות שמתרשמות מהזכר שעושה הכי הרבה רעש והכי מתנהג כמו קוף. רק תיזהר ממחלות.).

פורסם

מי שלא רוצה שיחשבו שהוא גברת, שלא יסתובב עם שמלה ברחוב.

כובע נייקי+לדים, זה כאילו ניסית בכוח לענות על סטראוטיפ של ערס באוטו שרק מחפש צרות. אם אתה רוצה להימנע ממקרים כאלה, תוותר על הלדים (מה שכנראה מושך שוטרים) או שתוותר על כובע בזמן נהיגה שגורם לתיוג אוטומטי שלך כשייך לקהל מאוד ספציפי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רכב זה חלק מהפוזה.

אתה לא תראה הרבה אנשים שעובדים במשרד מכובד עם רכב משופצר מהתחת עם לדים ווילונות.

למען האמת , לא תראה הרבה אנשים שעובדים עם רכב כזה.

אם היית מועמד לעבודה אצלי, הייתי רואה את האוטו המשופצר ככה כבעיה בשיקול הדעת וזה היה מוריד לך נקודות.

סבבה, אתה תמשיך לחייך כשהיא מסתכלת עליך.

אני אמשיך להסתכל עליך ברמזור כמו על אידיוט כי אתה מפריע לי כשאתה שומע את המוזיקה שלך בקולי קולות ועם החלון פתוח כדי להרשים בחורות (שגם הן, אגב, מאיכות מפוקפקת מאוד - לא כי הן מזרחיות אלא כי הן כונפות חלולות שמתרשמות מהזכר שעושה הכי הרבה רעש והכי מתנהג כמו קוף. רק תיזהר ממחלות.).

אתם מגזימים.

ואני בקושי הולך עם כובע נייק בלילה.

ולדים לא משוכים שום דבר, תהיה בטוח.

אם הייתי רוצה לעשות בלאגן הייתי שם משהו כחול, אדום, ירוק ופנסים שמסנוורים לקיבינימינט.

אבל , לא. הכל לפי החוק ושלא יעשה בעיות לאנשים.

ולגבי המשפט של המזרחית - קצת צחקתי.

פורסם

6 עמודים ואני עדיין לא מבין מה קשר לפורום רכב.

כובע מיועד להגנה מהשמש, גם כשהשיער לא מסתדר זו לא סיבה ללכת איתו בלילה או לנסוע איתו באוטו גם כשזה קורה עיתים רחוקות.

פתרון ממולץ, להסתרק.

אפשר גם ליישם שכבה של ג'ל או אוטם צבע (חפש בפורום דיטיילינג).

אם עדיין לא שכנעתי אותך, נסה להוסיף משקפי שמש ללוק הלילי, אם כבר אז כבר.

אתה תהיי פורץ דרך ואני בטוח שאם הזמן זה יתפוס.

הא ועוד משהו, אני מקווה שאף פעם לא טסת לחו"ל או לפחות לא נתקלת בבדיקה בטחונית אמיתי, אחרת תוכל לכתוב בשירוש הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:roflmao:

דניס, הזכרת לי משהו שנתקלתי בו בפייסבוק. מישהי רשמה: "וואי, הוא נראה כל כך יותר טוב כשהוא בא עם משקפי שמש למועדון", אמרה אף אחת, אף פעם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב עם תוספת לדים = לעשות בדיקת סמים מקיפה, לעכב כמה שיותר ולחשוד שמדובר בבנדוד (רשמת את זה כאילו זה רע)

אם חשבת שכמה לדים זה ליופי אז זה לא וזה לא עושה שום רושם חיובי או מושך בני אדם נורמאלים ובטח שלא בנות וגם לא חוקי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אגב, מצחיק שמישהו עם לאון שחורה רומז שאני בנאדם בעייתי.

מה קשור לאון שחורה? זה מעיד על היותו של KREIOS ערס מצוי? גם אני החזקתי בלאון שחורה, אז אני ערס? כל רכב שחור הוא של ערסים?

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הלדים החלונות המושחרים והוילונות.

וילונות.. בינינו אין לך מאיזה שמש להגן. לי הרכב הגיע במקור עם וילון אחורי והוא לא יצא לעולם עפ"י הידוע לי.

השחרות - אתה מסיע איזה בכיר שרצוי שלא ייראה? מעביר סחורה יקרה? אם לא אז מאיזו סיבה?

לדים - כמו להלביש את אבא שלך בבגדים של ילד בן 10. לקחת את המבוגר ולהלביש אותו בבגדי צעיר. זה מגוכח.

כנס לפורום דיטיילינג. תעשה לרכב קצת פלסטלינה. תבריק אותו. שיח ג'נטים אלגנטיים וסע לשלום. השיפורי כלום האלה לא מתאימים לשום רכב אף פעם.

המלצה נוספת (בין אם צחקת או לא) מוזיקה ברכב נועדה עבורך ועבור שאר יושבי הרכב. תן למשתמשי הדרך האחרים להנות ממוזיקה שיבחרו בעצמם ואם אין להם כזאת תן להם לסבול מהיעדרה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...