Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לשתות אלכוהול במקומות ציבוריים שלא מגישים אותו (אוטו, ים, ספסל ברחוב). זה היה לגמרי במסגרת החוק לשפוך את הבקבוק.

מחזק אני זוכר גם שלפני שנים, חניתי בחורשה במסיבת טבע (לא סמים, סתם מסיבת קיץ), רצינו לשתות אלכוהול ברכב והשומרים אסרו עלינו. מבחינת המשטרה אם דבר כזה קורה יש אשמה גם על בעל המסיבה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכן, אם היתה לך פאביה מקסימום השוטרים היו עוצרים ומבקשים להצטלם איתה ולהמשיך בדרכם.

אין ספק שאחרי קאמרי האוטו שהשוטרים בחיים לא עוצרים זה פביה ואיביזה 1.4 ידנית. :evil:

אז איך אתם מסבירים את זה לפי התיאוריה המעניינת שלכם?

http://www.youtube.com/watch?v=xUwFPT-MHeQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

התשובה בחתימה, יש לך 200סמק יותר מדי, זה על גבול הפלילי :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
גם אני לא חשודה - בחורה אשכנזיה בת טובים ועדיין קרה לי כמה פעמים שחיפשו עלי סמים (לא מצאו כלום - אבל חיפשו) - So what?

כל עוד אין לך מה להסתיר אני לא רואה פה את הבעיה - זה לא שפרצו לך לדירה - היית באזור בילוי, עצרו אותך, בדקו אותך ושחררו אותך - לא נעים אבל גם לא סוף העולם.

אם חיפשו סמים על בחורה אשכנזייה(שסביר להניח שאת יפה לפי כמה תגובות שראיתי)כנראה שלא הייתי צריך לפתוח את השרשור או שכנראה את קצת חשודה(סתם...).

אסור לשתות אלכוהול במקומות ציבוריים שלא מגישים אותו (אוטו, ים, ספסל ברחוב). זה היה לגמרי במסגרת החוק לשפוך את הבקבוק.

אגב, למי שלא מבין, לא אמרו לי שום דבר על האוטו.

יכול להיות שזו הייתה פוזה של השוטרים אחרי שראו קצת לדים פה ושם.

אני אגיד לכם מה היה מעצבן, היו שם כמה שוטרים ובחלק אחד עצרו אותי ושאלו אותי משהו שאני לא זוכר ואמרו לי יום טוב וסע, איך שהסתובבתי בכיכר כדי להשלים את הסיבוב השוטרים השניים עצרו אותי אחרי שאמרתי להם שהוא עצר אותי שניה ושאל אותי. יכול להיות שפה ראו קצת לדים ווילונות וזהו.

אני אגיד לכם האמת, נעצרתי על זה פעם בלילה באותו יישוב עם אותם חברים ושם שאלו אותי אם אני מסתיר משהו בגלל הוילונות, אמרתי לא , יש לי שם חברים - תפתח את הדלת תראה.

אבל בגלל שהאוטו קצת משופצר זה לא אומר כלום, אני יכול לומר לכם שאיך שאנחנו נראים (לא חנונים לא לדאוג) אנחנו רחוקים מלהיראות בעייתיים.

בכל מקרה, לדעתי להוציא את חבר שלי לבדיקת סמים ב12 ומשהו בלילה בלי שום סיבה זה כן אישו.

רק שתבינו, ביום שישי בערב עשיתי סיבוב עם חברים בעיר ובכניסה לעיר שלי עשו לי בדיקת ינשוף, שאל אותי 2 שאלות קצרות שבוע טוב בלה בלה בלה תנשוף לינשוף ותוך 5 שניות נסעתי חזרה.

באותו מקרה עם החברים, אפילו ינשוף לא עשו אלא ישר התחילו לחטט באוטו וסמים.

זה בעיניי לא במקום, מה לעשות.

פורסם
אגב, למי שלא מבין, לא אמרו לי שום דבר על האוטו.

יכול להיות שזו הייתה פוזה של השוטרים אחרי שראו קצת לדים פה ושם.

אני אגיד לכם מה היה מעצבן, היו שם כמה שוטרים ובחלק אחד עצרו אותי ושאלו אותי משהו שאני לא זוכר ואמרו לי יום טוב וסע, איך שהסתובבתי בכיכר כדי להשלים את הסיבוב השוטרים השניים עצרו אותי אחרי שאמרתי להם שהוא עצר אותי שניה ושאל אותי. יכול להיות שפה ראו קצת לדים ווילונות וזהו.

אני אגיד לכם האמת, נעצרתי על זה פעם בלילה באותו יישוב עם אותם חברים ושם שאלו אותי אם אני מסתיר משהו בגלל הוילונות, אמרתי לא , יש לי שם חברים - תפתח את הדלת תראה.

אבל בגלל שהאוטו קצת משופצר זה לא אומר כלום, אני יכול לומר לכם שאיך שאנחנו נראים (לא חנונים לא לדאוג) אנחנו רחוקים מלהיראות בעייתיים.

בכל מקרה, לדעתי להוציא את חבר שלי לבדיקת סמים ב12 ומשהו בלילה בלי שום סיבה זה כן אישו.

טוב, ניסיתי ממש חזק לא להגיב פה אבל אני לא מצליח.

אין לך מושג כמה מגוחך אתה נשמע מהצד, גם מה שאתה אומר וגם צורת ההתבטאות שלך.

אין פה שום התנכלות לך או לחברים שלך, השוטרים עושים את העבודה שלהם.

אני רק מרחם עליהם שהם צריכים להתמודד עם טיפוסים כמוך ביום יום.

פורסם

אתה רומז שאני ערס?בוא נעזוב את השרשורים על טויוטה קורולה , אם אתה מוחק אותם בוא תגיד לי איך אני "נשמע מגוחך".

אגב, מצחיק שמישהו עם לאון שחורה רומז שאני בנאדם בעייתי.

אני לא כועס על שוטרים באופן כללי, אם היו שואלים אותי 2 שאלות ועושים לי אפילו ינשוף - אחלה עבודה.

פורסם

יש מצבים שהם הצקה נטו.

אני חוזר לאחרו כ-17 שנים. אני נוסע ברכב עם אמי, ועם שני ילדים בני שנה ו-4 שנים, כמבן במושבי בטיחות. חוזר הביתה מהקניון אחרי שהתינוק הקיא עלי את נשמתו.

במרחק כחצי ק"מ מהבית עוצר אותי שוטר לבקורת רשיונות. עד כאן - הכל טוב. אבל הבחור עצר עוד 6 רכבים ונתן לי להמתין לפחות 20 דקות עם שני ילדים בוכים עד שכבודו ימצא זמן לרשום את מספר הרישום של הרכב ומספר רשיון הנהיגה שלי. ולא שהיה בי שום דבר מחשיד: אדם כבן 40, אמו כבת 70 ושני ילדים קטנים ברכב סטנדרטי (יונדאי אקסנט) וממלא את כל חוקי התנועה.

אני חייב לומר שלא היתה בעיה התנהגותו האישית של השוטר - הוא היה אדיב, וכאש הערתי לו בסיום הביקורת על העיכוב עם הילדים הבוכים וכן על כך שבמקום לטפל בצומת סמוך (שבו חתכו אותי באותו יום שני נהגים שעברו באדום) הם נטפלים לנהג נורמטיבי עם ילדים. כמובן שהתשובה היתה המתבקשת: "אלה ההוראות שקיבלנו".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה רומז שאני ערס?בוא נעזוב את השרשורים על טויוטה קורולה , אם אתה מוחק אותם בוא תגיד לי איך אני "נשמע מגוחך".

אגב, מצחיק שמישהו עם לאון שחורה רומז שאני בנאדם בעייתי.

אני לא כועס על שוטרים באופן כללי, אם היו שואלים אותי 2 שאלות ועושים לי אפילו ינשוף - אחלה עבודה.

אני לא אמרתי שאתה בנאדם בעייתי, אמרתי שאתה נשמע מגוחך.

ומה קשור לאון שחורה? :shock:

אם נשים בצד את העובדה שאתה סוגד לטויוטה קורולה, הולך עם כובעי נייקי בלילה ונוסע בקורולה עם לדים,

אפשר פשוט לראות את הצורה בה אתה בוחר להתנסח -

"לא חנונים לא לדאוג", "לא סתם שונאים שוטרים", "לא מקובל להאיר את הרכב מבפנים",

"אני הכי אוהב את הלדים בשביל ההרגשה" ועוד ועוד פניני חוכמה שלך שלא מעידים על נסיון חיים או שיקול נכון.

שלא תבין לא נכון, אני לא בא להתנשא מעליך, בכל זאת יש בינינו 10 שנים הבדל,

אני רק אומר שאתה צריך לשקול יותר את מה שאתה כותב פה בפורום כי זה לא מוציא אותך באור הכי חיובי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אושריקו ידידינו, תבין משהו.

זה שאתה מנסה להראות כעבריין צעצוע, גם כשאתה עושה את זה רק "בשביל ההרגשה" ובתכלס אתה ילד טוב ירושלים - זה רק הופך אותך לנחות יותר בעיניי הסביבה והמערכת. אולי חוץ מבחברת אנשים שבדומה לך מחפשים להרגיש כמו פושע מיפו מאיזו סדרה בפריים טיים של ערוץ 2.

אולי זה הגיל, אולי זה סתם השפעה מהתרבות המסריחה שנמצאת בכל מקום ואולי זה שניהם. בקיצור, תבין שאם אתה לא רוצה שיסתכלו עליך כמו על ערס עם לדים וכובעי נייק, אל תהייה אחד כזה, גם אם זה הכל הצגה "בשביל ההרגשה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיון ארוך שבסופו אתם קוראים לי עבריין צעצוע.

עצוב מאוד שזה הרושם...סליחה באמת שאני לא רוצה לנסוע ברכב של זקנים.

לא הבנתי איך אני עבריין צעצוע וערס אם אני לא עובר את המהירות המותרת אף פעם?

והנה גם אני אומר לך שהדור של היום הוא דור מגעיל עם נוער מגעיל.

פורסם

אושריקו - אתה נוסע ברכב שאפילו הזקנים כבר מכרו.:-)

וברצינות - לגבי עיצוב הרכב - כל המוסיף גורע. במיוחד לקורולה 1998 שהעיצוב שלה - ככל שהוא עתיק - עדיין די מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מבין על מה הבכיינות כאן. לדעתי בדיקות אלכוהול זה דבר מבורך, עדיף שהשוטרים יתרכזו באכיפת עבירות כאלה מאשר בעבירות מהירות וכו'.

השבוע נהגתי ברח' הרא"ה בר"ג(דו סטרי עם קו הפרדה רצוף), לפתע רכב משטרה שהיה בנהיגה לכיוון הנגדי חודר לי לנתיב וחוסם את הדרך. השוטר יוצא מהרכב ושואל אותי למה עקפתי על קו הפרדה רצוף, לדבריו: "ראיתי אותך מגיע מהמסלול הנגדי". שאל פעמיים, עניתי פעמיים שאני לא יודע על מה הוא מדבר ונתן לי להמשיך לדרכי. זאת דוגמה להתנהגות משטרתית קולקלת!

לא הבנתי איך אני עבריין צעצוע וערס אם אני לא עובר את המהירות המותרת אף פעם?

מה הקשר בין מחט לתחת?

אגב, אתה באמת חובש כובע נייקי בלילה?

פורסם

אז עצרו לבדיקת סמים, אז מה, אם איזה מסומם ידרוס אותך ביציאה מהפאב תבוא להיתלונן פה איפה המשטרה ולמה הם לא עושים בדיקות סמים.

תעשה לי טובה, אז עיקבו אותך כמה דקות ו "העירו עם הפנסים" לתוך האוטו!! אז מה! כולה פנס

על מה הרעש והצלצולים על הפנס והאור שלו? על זה שפתחו לך את תא הכפפות והעירו מתח למושבים?

וואלה הייתי מבין אותך אם הייתה אומר שהורידו לך את כל הריפודים באוטו, ואפילו הציצו לך מתחת למכסה השסתומים אם אתה מחביא שם סמים ואפילו בדקו לך את הדוד לסמים!

כולה פנס!

שאני חוזר מבילויי כמה או אחר, מבחינתי? שיבדקו עד מחר, לשאלה שלהם " האם יש עליך או באוטו משהו אסור או לא חוקי" אני עונה להם " עד כמה שידוע לי לא, אתה מוזמן לבדוק"

שיבדקו, אני יעמוד בצד, יעשן את הסיגריה האלקטרונית שלי ויהנה מלראות אותם מבזבזים את הזמן שלהם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...