Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגזמת פה בענק.

בדיקת סמים עושים באמצעות בדיקת דם או שתן, ורק בעזרת צו. לא מאמין שהשוטר החליט לשחק אותה לבורנט.

חוץ מזה שאם אתה לא נוהג ומצאו לך סמים בשתן זה לא אומר כלום (אלא אם אתה חייל).

לגבי בדיקה אם יש עליך סמים, אם היו בודקים אותך היית יודע, לשוטר יש סמכות לחפש עליך סמים כולל הפשטה (חבר שלי פעם נסע בשעות הערב באיזור שיש בו מסיבות טבע, ושוטר ביקש שיוריד את התחתונים - כן כן חוקי לגמרי).

וכן לשוטרים כמו לכל בני האדם יש דעות קדומות, שאגב הן לא חסרות ביסוס.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא שכל השוטרים הם דוגמא ליושר וטוהר מידות, עשבים שוטים יש גם שם,

אבל מספיק לראות את כל ההתחכמויות המפגרות שיש כאן כדי להבין אותם אנשים פשוט דורשים עיכוב לבדיקת רשיון/ בדיקת שכרות / בדיקת חוקיות הרכב וכו'.

לא יודע, אני 21 שנה נוהג, עצרו אותי פעם אחת לבדיקת רשיונות זריזה. פעם אחת.

אולי כי אני לא משתולל? לא נוהג עם מוזיקה בקולי קולות עם "וואחד סאב" שתא המטען מתפרק מהמקום? לא נוהג "בחבורות" עם חלונות שחורים וחבר'ה עם כובעים ברכב? אין לי "קסנון פצצה , כל מנורה פרוז'קטור, אור לבן משהו מהסרטים" על הפוקוס שלי?

אז מה לעשות, כן. מי שנוהג בב.מ.וו שחורה עם גג פתוח וכובע משצחיה על הראש , שיצפה ליותר בדיקות. מי שנוהג בקורולה ישנה עם לדים, תאורות, דיסקוטקים, וכיסוי על החלונות שיצפה ליותר בדיקות.

זו הבעיה שלך, שאתה חושב ששוטר יכול לעצור כל אחד שנוהג עם מוזיקה שבא לו לשמוע, או אחד שיש לו ג'אנטים יפים.

זה לא הופך אדם אוטומטית למסוכן יותר.

כל ה"מתחכמים" האלו שיש להם את הביצים לענות לשוטר הם אלו שמשנים את המצב מתחת לרדאר, בגלל המתחכמים והבכיינים, אלו שמפרסמים תמונות של שוטרים חונים בנכים כדי לאכול שווארמה - המשטרה והחברה שלנו משתפרים.

אין לשוטר זכות להציק לכל אזרח שהוא רואה לנכון להציק לו, שוטר הוא לא מעל החוק, להיפך, שוטר אמור לנהוג בדיוק כחוק ולא לעגל פינות כשמדובר באיתות, נימוסים, שמירה על הנתיב הימני וכו' - דווקא כי הוא הדוגמה האישית.

כל השאלות האלו של "מאיפה אתה ולאן אתה הולך" הן לא עניינם של השוטרים, לא מתפקידם לשאול את השאלות האלו ואנחנו לא צריכים להגיד "נו בסדר בוא נענה לו ונסגור את הפינה".

אם עשיתי עבירה, תעצור אותי. אם לא עשיתי עבירה, אין לך זכות לדעת לשם מה נסעתי להרצליה ומאיפה אני מגיע.

במדינה שבה אין דוגמה אישית משוטרים (מהרוב המוחלט של השוטרים - מנסיון) אני לא מתפלא למה האזרחים מתנהגים כמו פח אשפה.

זה מזכיר לי כשפעם אחת נסעתי עם חלונות סגורים ברכב הקודם שלי, עם מוזיקה (בקושי שומעים בחוץ, אולי רק את הבאס) בצהריים במהירות של 30 קמ"ש בעליה בעיר שאני גר בה. אישה אחת שחצתה את הכביש לרוחבו (לא במעבר חציה, פשוט באמצע הכביש) צעקה עלי "למה אתה נוהג כמו מטורף?!" פשוט כי המוח שלה קישר בין בחור צעיר + מוזיקה לנהיגה מטורפת ואני לא מגזים כשאני אומר שנסעתי 30 קמ"ש. זוהי הפראדיגמה שהחברה מייצרת והשוטרים מעבירים אותה הלאה לדור הבא.

כן, אם יש לך פורד פוקוס ליסינג לבנה ומדבקת שלמה סיקסט, אז מן הסתם יעצרו אותך פחות, זה עדין לא נותן לגיטמציה ל"שוטרים" להציק כל יום שני לאנשים עם רכבים טיפה יותר בולטים או יפים. תבין שאחרים סובלים מההצקות האלו ולא בצדק.

פורסם
צודקים, יכול להיות שזו ביקורת בשביל לעצור דברים אמיתים.

הבעיה, הזלזול של השוטרים והנסיון להוציא מידע כאילו אנחנו באמת נרקומנים.

תחשוב רגע, אם היית בתור שוטר, איך היית מזהה פושע?

בנוסף לכל השאלות, צריך להקשיב ולראות עוד הרבה סימנים אחרים, אם הוא יבוא ברגוע וישאל אותך מה שלומך ומה קורה, זה לא באמת יעזור.

אם הוא יבוא ב"תוקפנות" (אני לא מדבר על אגרסיביות!) ויפחיד אותכם, אם אתם באמת עברתם על החוק, אתם תיראו חיוורים והלב שלכם ידפוק בפול-גז, אם אתם לא עשיתם כלום, אתם תגידו בראש שלכם: "מה הוא רוצה"?

זה עובד בהרבה מקרים, במיוחד על צעירים בלי ניסיון בחיים. (גם אני צעיר וגם לי יצא להתקל בשוטרים בבדיקות שיגרתיות, וגם אני מפחד מבדיקות אלכוהול, בעיקר בגלל שזה מכשירים אלקטרוניים שהאמינות והמהימנות בהם לא יכולה ליהיות 100% בחיים).

פורסם

הדבר היחיד שניתן ללמוד ממנו מכל השרשור הזה הוא שאסור להקשיב לגולשים שבטוחים שיודעים את החוק על בוריו, וכותבים דברים בבטחון מלא, עד שממש ניתן להשתכנע כי הם נכונים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אז בדקו אם יש לכם סמים ולא מצאו שום דבר, ושחררו אתכם לדרככם.

למעט העיכוב לא נגרם לכם שום נזק מההתנהגות של השוטר, אז מה זו הבכיינות הזו?

אתה מעדיף שלא יבדקו אף אחד?

חוץ מזה - זה שאתה נראה כמו ילד טוב לא אומר שאין עליך סמים.

אני מכירה מספיק ילדים טובים שיעופו לך האוזניים מכמות הסמים שהם סוחבים על עצמם.

פורסם

מישהו יכול לשנות את שם השרשור המוגזם לגמרי הזה?

דיי הבנו שאושריקו החליט שבא לו לדבר שטויות.

עם הכובע נייק הלבן שלך, הלדים באוטו, החלונות שחורים והחבר שלא נראה תמים ברור שיעצרו אותך.

יותר מזה! אם אני רואה את האוטו שלך נוסע לידי בכביש אני מדווח על רכב חשוד!

לא עשו לכם כלום, כולה בדיקה שגרתית. אתה לא יודע מה זה לפרק אוטו.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקצרה, צריך לשנות את הכותרת ל:

"הגזמתי בתיאור הבדיקה שהמשטרה עשתה לי ולחברים הערסים שלי"

:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממש, אבל ממש לא ערסים!

בנוסף אין באוטו חלונות כהים ויש קצת לדים לבנים, זה ליופי ולההרגשה שלי, אני הכי אוהב את זה, זה הגיל והכי חשוב אני בחיים לא עובר את ה100 קמ"ש, לא מתפרע כמעט.

חברים שלי לא ערסים, אני יש לי אופי באמצע, אבל אני נראה בסך הכל ילד טוב ומה שבטוח על הכביש אני חננה לא משנה אם אני אהיה עם מאזדה מלאת ניקלים מטורפים וחלונות שחורים או בסוזוקי אלטו ורודה.

נקודה.

מי שחף מפשע מרגיש רע עם בדיקה כזו, מה לעשות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לעשות שהשוטר לא יודע שאתה חף מפשע?

גם אותי עצרו עם חברים ודיברו אלינו בעצבים כאילו רצחנו איזה ילד. אנחנו בכלל לא שחומים, אין לי דיסקים של עומר אדם באוטו וגם אין לי ניקלים ולדים. אחרי שהם ראו שאנחנו מדברים איתם יפה ועונים להם לעניין הם מיד נרגעו ועזבו אותנו.

מי שיודע שהוא חף מפשע לא צריך להרגיש רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מלבד פעם אחת ששוטר עצר אותי בלילה וטען שהוא יכול לתת לי דוח על רעש, שימו לב, לא על מוזיקה - על רעש המנוע (כשהאוטו מקורי לחלוטין, ולא משכתי הילוכים :shock:) כל שאר הפעמים שעצרו אותי הסתיימו ב"סע לשלום" מצד השוטר וב"המשך משמרת נעימה" מצידי.

לפני כמה ימים יצא לי לשבת עם ידידה ברכב מחוץ למועדון בתל אביב שנמצא בסמטה חשוכה (רחוב גינוסר אם אני לא טועה). זה היה תחילת ערב ותכננו לשתות קצת לפני שנכנסים (כמובן בידיעה שבעוד כמה שעות שנצא כבר לא תשאר השפעת האלכוהול). איך שאני מסיים למזוג לנו את הכוס הראשונה 2 שוטרים דופקים על החלון.

אז כן, עוד לא הספקנו לקחת שלוק וכן, הם שפכו בקבוק שלם (ועם המחירים של היום..) וכן, די התבאסנו. אבל בשום שלב לא כעסתי עליהם כי הבנתי שהם בסה"כ עושים את העבודה שלהם. בהמשך הערב נתקלנו בהם עוד כמה פעמים ואפילו צחקנו איתם קצת..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

וואו איזה שרשור התקרבנות, הרבה זמן לא יצא לי לראות אחד כזה.

מי שהולך לישון במיטה עם פשפשים שלא יתפלא שקם בבוקר עם עקיצות, זה הכל.

יש לך לדים לבנים ווילונות על החלונות? חלק מהחבילה הכללית זה גם בדיקות פתע של שוטרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז כן, עוד לא הספקנו לקחת שלוק וכן, הם שפכו בקבוק שלם

למה הם שפכו את הבקבוק? על איזה חוק עברתם?

אפילו אם הרכב מכובה והמפתח מחוץ לסוויץ' אסור לשתות בו אלכוהול?

פורסם
לא מתבכיין, נשמה, אבל זה מציק, זה לא שאנחנו חשודים.

חבר שלי לא עשה כלום חוץ מזה שהוא לא מדבר הרבה.

ואני לא ילד, אני בן 20.

גם אני לא חשודה - בחורה אשכנזיה בת טובים ועדיין קרה לי כמה פעמים שחיפשו עלי סמים (לא מצאו כלום - אבל חיפשו) - So what?

כל עוד אין לך מה להסתיר אני לא רואה פה את הבעיה - זה לא שפרצו לך לדירה - היית באזור בילוי, עצרו אותך, בדקו אותך ושחררו אותך - לא נעים אבל גם לא סוף העולם.

למה הם שפכו את הבקבוק? על איזה חוק עברתם?

אפילו אם הרכב מכובה והמפתח מחוץ לסוויץ' אסור לשתות בו אלכוהול?

אסור לשתות אלכוהול במקומות ציבוריים שלא מגישים אותו (אוטו, ים, ספסל ברחוב). זה היה לגמרי במסגרת החוק לשפוך את הבקבוק.

פורסם

אסור לשתות אלכוהול במקומות ציבוריים שלא מגישים אותו (אוטו, ים, ספסל ברחוב). זה היה לגמרי במסגרת החוק לשפוך את הבקבוק.

באמת?? לא ידעתי.

זאת אומרת שאם אני הולך עם בקבוק בירה ברחוב, אני עובר על החוק?

• תוכן חדש...