Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להכריע בשאלה מי צודק, אתה או המשטרה, בבקשה ענה לי על השאלה הבאה: האם על אחד מראשיכם או במקום כלשהו ברכב ניתן היה למצוא כובע מצחייה?

ביום בו משטרת ישראל תפסיק לעצור רכבים ישנים עטורי לדים וחלונות כהים עמוסים בחבורת צעירים שנראים "מפוקפקים" בערבי חמישי ביציאה ממקומות בילוי - אפתח שרשור תלונה.

ובנימה רצינית יותר, איך אתה חושב שתופסים את הנהגים השיכורים/מסוממים/עבריינים אם לא ע"י בדיקות אקראיות של רכבים, וודאי כאלה הנושאים סממנים של זלזול בחוק? השוטר לא יכול מרחוק להחליט שאתם ילדים טובים. בסופה של בדיקה עובדה שלא עשו לכם כלום ודיברו אליכם בצורה מכובדת יחסית.

ובסופו של יום - זכור שתמיד עדיף להיעצר סתם מאשר להיעצר בשל עבירה אמיתית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך להתעצבן מזה.

תחשוב שהייתה באותו מצב, בן 50 עם שתי ילדים שגם כן יצאו עם הרכב ביום שישי בלילה, ואיזה נהג שיכור או מסומם גרם לרכב שלהם להתהפך.

השוטרים עשו את העבודה, לא יודע על איזה צד, אבל העיקר שעשו.

אני גם כן צעיר, אבל מבלה הרבה מאוד על ההגה, יוצא לי שפעמיים בשבוע עוצרים אותי לביקורת אלכוהול.

אם הייתי בעיר שלי (ב"ש) ושוטר היה מבקש ממני לערוך חיפוש סמים ברכב, אני הייתי מסרב לו, שיביא לי את המפכ"ל, אני אסרב לו.

חס וחלילה אני לא נוגע ולא נגעתי בחיים, וככה גם החברים הטובים שלי.

פשוט ראיתי מקרה מול העיניים שגרם לי להבין איך המערכת עובדת. (לא משהו מסוכן לאזרח, סך הכל כמה נהלים טיפשיים, שבלעדיהם המדינה הייתה הרבה יותר נקייה).

פורסם

באופן כללי, אין פה שום בעיה, השוטר ביצע את עבודתו, וכמו שהוא "נפל" עליכם הוא יכל באותה מידה ליפול על מישהו שנוהג שיכור והוא בשלילה. שחרר, זה באמת בסך הכל העבודה שלהם.

אבל, החיפוש, לא בטוח שהיה חוקי.

כעיקרון, חשד לסמים מאפשר לשוטר לבצע חיפוש על אדם או ברכב ללא צו, אבל הוא חייב שיהיה לו "חשד סביר להניח".

מקרה שהיה כך היה.

השעה בערך 4 בלילה, נוסע בפורד פוקוס ליסינג של אחותי באזור תחנה מרכזית חוף הכרמל בחיפה. אני מירושלים וכך גם כתוב ברשיון הנהיגה שלי. (היום אני כבר חיפאי :p)

משטרה נוסעת אחריי, בסוף מרוב לחץ (לא יודע למה, אני ילד טוב ירושלים), פניתי פנייה לא נכונה ונכנסתי לשטח של התחנה המרכזית חוף הכרמל. בשעה 4 בלילה היא סגורה ואין למה להיכנס לשם.

אני עוצר, פארקינג, הנדברקס, ולוקח את הפלאפון לידיים, לא באמת עושה איתו משהו, סתם משחק איתו כי השוטר עומד להגיע אז שלא ייראה חשוד מה אני עוצר שם ב4 בלילה.

השוטר דופק לי על החלון, אני משחק אותה מופתע והוא מתחיל לשאול מה אני עושה שם.

חירטטתי לו משהו שאני מחכה לחבר שיגיע, הוא אמר אבל התחנה סגורה, אז עניתי לו שהחבר מגיע ברכב של חבר אחר ועובר לרכב שלי כי אני לא מהאזור והוא נוסע איתי ברכב, אמרתי שעצרתי פה כי זה המקום היחיד שאני מכיר באיזור.

לקח את רשיון הנהיגה שלי, הסתכל ואמר "ירושלים?!?! מה אתה עושה פה?!" בכזאת פליאה כאילו היה כתוב לי על הרשיון נסראללה. אז התחכמתי ועניתי לו "כן ירושלים, אתה מכיר אותה לא? עיר הבירה, בערך 150 ק"מ דרומית לחיפה? מכיר?" הוא הבין שאני חכמולוג וביקש ממני לצאת מהרכב.

יצאתי והוא שאל אם יש משהו ברכב שלא אמור להיות בו. כמובן שהתשובה לזה הייתה לא.

הוא הודיע שהוא הולך לעשות חיפוש ברכב אמרתי לו בסדר. בדק כל מיני תאים, פתח את התיק של אחותי שהיה ברכב, ראה שאין כלום ושחרר אותי לדרכי.

עכשיו, למה כל זה? כי החיפוש היה לא חוקי.

גיסי, שהוא עו"ד לענייני תעבורה, ואבא שלי, שהיה קצין משטרה במשך 30 שנה כולל קצין התנועה של מרחב לכיש וכיום הוא עורך דין גם כן, אמרו לי במפורש שהחיפוש שהוא עשה היה לא חוקי. למה? כי תאור המקרה לא היה מספיק כדי לבסס חשד לסביר להניח. אפילו לא המיקום, לא השעה, ולא התשובות שלי.

אסור לך לסרב לחיפוש, אבל אתה רשאי לדרוש את פרטי השוטר ולהתלונן עליו אחר כך.

למה אני לא התלוננתי? כי אחרי שהרצתי את הסיפור הזה בראש כמה פעמים הבנתי שגם אני הייתי עושה עליי חיפוש עם כל התשובות המתחכמות שלי שם...אז אולי החיפוש לא היה חוקי, אבל זה היה מתבקש.

כשדבר שומה קרה לי מספר חודשים לאחר מכן, במקום אחר ולא בשעה כזאת מאוחרת בלילה, כבר לא התחכמתי, עניתי בצורה עניינית, הצגתי רשיון נהיגה, אפילו הגנבתי לעיני השוטר את תעודת הקצין בצה"ל, חשבתי אולי זה יעזור (זה לא...) והוא אמר שהוא הולך לבצע חיפוש באוטו.

אמרתי לו, "אין שום בעיה, תבדוק מה שבא לך, מצידי תוציא גם את האוויר בצמיגים, תפרק את הריפודים, ותגרור את הרכב לתחנה כדי שחבלן יפרק אותו גם, רק בבקשה, תן לי את הפרטים שלך ושל השוטר השני".

הוא התעצבן ושאל למה, עניתי לו שהוא עובד ציבור, ובתור עובד ציבור הוא חייב למסור את פרטי הזיהוי שלו לכל אזרח שמבקש זאת. אני לא חייב לפרט למה. הוא התלהם וצעק "אין בעיה, אני אמסור לך את הפרטים."

פתח את הדלת של הרכב, הסתכל פנימה בלי להכניס את הראש אפילו, ואמר לא משנה, הכל בסדר.

שאלתי אותו אם זה הכל? זה היה חיפוש?

הוא ענה שלא, שהוא החליט לוותר לי.

אז ביקשתי ממנו את הפרטים שלו כמו שסיכמנו, אז הוא קצת גמגם ואמר "מה אתה רוצה? בסוף לא עשיתי חיפוש".

אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ואני רוצה את הפרטים שלו ושל השוטר השני. קיבלתי אותם.

לא עשיתי עם זה כלום, כי בכל זאת אני לא רוצה לפגוע בו, אבל אני בטוח שהוא קצת הזיע בשבועות שלאחר המקרה הזה כך שיכול להיות שהוא למד לבצע את החיפושים האלה רק כשבאמת יש לו חשד ולא סתם כדי להעביר משמרת.

משני הסיפורים האלה, צריך להבין שהשוטרים בדרך כלל בסך הכל עושים את עבודתם והוא לא באמת אמורים לדעת מי אתה וכמה אתה ילד טוב או לא. בסופו של דבר בזכות הבדיקות השגרתיות האלה תופסים אנשים שנוהגים בשלילה, בשכרות, תחת השפעת סמים, דרושי חקירה ועוד ועוד.

אלף פעם עצרו אותי לבדיקת אלכוהול, 2 דקות ועפתי משם. אפילו שמחתי על זה.

בקיצור, שחרר, לא קרה כלום, לא הרביצו לכם ודיברו אליכם יפה. קצת מעצבן, אני יודע, אבל לא שווה להתלהם על זה ולהגיד שהמשטרה חרא. היא אולי לא מלאך, אבל היא גם לא כזה שטן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
באופן כללי, אין פה שום בעיה, השוטר ביצע את עבודתו, וכמו שהוא "נפל" עליכם הוא יכל באותה מידה ליפול על מישהו שנוהג שיכור והוא בשלילה. שחרר, זה באמת בסך הכל העבודה שלהם.

אבל, החיפוש, לא בטוח שהיה חוקי.

כעיקרון, חשד לסמים מאפשר לשוטר לבצע חיפוש על אדם או ברכב ללא צו, אבל הוא חייב שיהיה לו "חשד סביר להניח".

מקרה שהיה כך היה.

השעה בערך 4 בלילה, נוסע בפורד פוקוס ליסינג של אחותי באזור תחנה מרכזית חוף הכרמל בחיפה. אני מירושלים וכך גם כתוב ברשיון הנהיגה שלי. (היום אני כבר חיפאי :p)

משטרה נוסעת אחריי, בסוף מרוב לחץ (לא יודע למה, אני ילד טוב ירושלים), פניתי פנייה לא נכונה ונכנסתי לשטח של התחנה המרכזית חוף הכרמל. בשעה 4 בלילה היא סגורה ואין למה להיכנס לשם.

אני עוצר, פארקינג, הנדברקס, ולוקח את הפלאפון לידיים, לא באמת עושה איתו משהו, סתם משחק איתו כי השוטר עומד להגיע אז שלא ייראה חשוד מה אני עוצר שם ב4 בלילה.

השוטר דופק לי על החלון, אני משחק אותה מופתע והוא מתחיל לשאול מה אני עושה שם.

חירטטתי לו משהו שאני מחכה לחבר שיגיע, הוא אמר אבל התחנה סגורה, אז עניתי לו שהחבר מגיע ברכב של חבר אחר ועובר לרכב שלי כי אני לא מהאזור והוא נוסע איתי ברכב, אמרתי שעצרתי פה כי זה המקום היחיד שאני מכיר באיזור.

לקח את רשיון הנהיגה שלי, הסתכל ואמר "ירושלים?!?! מה אתה עושה פה?!" בכזאת פליאה כאילו היה כתוב לי על הרשיון נסראללה. אז התחכמתי ועניתי לו "כן ירושלים, אתה מכיר אותה לא? עיר הבירה, בערך 150 ק"מ דרומית לחיפה? מכיר?" הוא הבין שאני חכמולוג וביקש ממני לצאת מהרכב.

יצאתי והוא שאל אם יש משהו ברכב שלא אמור להיות בו. כמובן שהתשובה לזה הייתה לא.

הוא הודיע שהוא הולך לעשות חיפוש ברכב אמרתי לו בסדר. בדק כל מיני תאים, פתח את התיק של אחותי שהיה ברכב, ראה שאין כלום ושחרר אותי לדרכי.

עכשיו, למה כל זה? כי החיפוש היה לא חוקי.

גיסי, שהוא עו"ד לענייני תעבורה, ואבא שלי, שהיה קצין משטרה במשך 30 שנה כולל קצין התנועה של מרחב לכיש וכיום הוא עורך דין גם כן, אמרו לי במפורש שהחיפוש שהוא עשה היה לא חוקי. למה? כי תאור המקרה לא היה מספיק כדי לבסס חשד לסביר להניח. אפילו לא המיקום, לא השעה, ולא התשובות שלי.

אסור לך לסרב לחיפוש, אבל אתה רשאי לדרוש את פרטי השוטר ולהתלונן עליו אחר כך.

למה אני לא התלוננתי? כי אחרי שהרצתי את הסיפור הזה בראש כמה פעמים הבנתי שגם אני הייתי עושה עליי חיפוש עם כל התשובות המתחכמות שלי שם...אז אולי החיפוש לא היה חוקי, אבל זה היה מתבקש.

כשדבר שומה קרה לי מספר חודשים לאחר מכן, במקום אחר ולא בשעה כזאת מאוחרת בלילה, כבר לא התחכמתי, עניתי בצורה עניינית, הצגתי רשיון נהיגה, אפילו הגנבתי לעיני השוטר את תעודת הקצין בצה"ל, חשבתי אולי זה יעזור (זה לא...) והוא אמר שהוא הולך לבצע חיפוש באוטו.

אמרתי לו, "אין שום בעיה, תבדוק מה שבא לך, מצידי תוציא גם את האוויר בצמיגים, תפרק את הריפודים, ותגרור את הרכב לתחנה כדי שחבלן יפרק אותו גם, רק בבקשה, תן לי את הפרטים שלך ושל השוטר השני".

הוא התעצבן ושאל למה, עניתי לו שהוא עובד ציבור, ובתור עובד ציבור הוא חייב למסור את פרטי הזיהוי שלו לכל אזרח שמבקש זאת. אני לא חייב לפרט למה. הוא התלהם וצעק "אין בעיה, אני אמסור לך את הפרטים."

פתח את הדלת של הרכב, הסתכל פנימה בלי להכניס את הראש אפילו, ואמר לא משנה, הכל בסדר.

שאלתי אותו אם זה הכל? זה היה חיפוש?

הוא ענה שלא, שהוא החליט לוותר לי.

אז ביקשתי ממנו את הפרטים שלו כמו שסיכמנו, אז הוא קצת גמגם ואמר "מה אתה רוצה? בסוף לא עשיתי חיפוש".

אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ואני רוצה את הפרטים שלו ושל השוטר השני. קיבלתי אותם.

לא עשיתי עם זה כלום, כי בכל זאת אני לא רוצה לפגוע בו, אבל אני בטוח שהוא קצת הזיע בשבועות שלאחר המקרה הזה כך שיכול להיות שהוא למד לבצע את החיפושים האלה רק כשבאמת יש לו חשד ולא סתם כדי להעביר משמרת.

משני הסיפורים האלה, צריך להבין שהשוטרים בדרך כלל בסך הכל עושים את עבודתם והוא לא באמת אמורים לדעת מי אתה וכמה אתה ילד טוב או לא. בסופו של דבר בזכות הבדיקות השגרתיות האלה תופסים אנשים שנוהגים בשלילה, בשכרות, תחת השפעת סמים, דרושי חקירה ועוד ועוד.

אלף פעם עצרו אותי לבדיקת אלכוהול, 2 דקות ועפתי משם. אפילו שמחתי על זה.

בקיצור, שחרר, לא קרה כלום, לא הרביצו לכם ודיברו אליכם יפה. קצת מעצבן, אני יודע, אבל לא שווה להתלהם על זה ולהגיד שהמשטרה חרא. היא אולי לא מלאך, אבל היא גם לא כזה שטן.

מסכים עם כל מילה שלך, לדוגמא כשעוד הייתי נהג חדש עצרו אותי שוטרים לבדיקה שגרתית והתלבטו אם לתת לי קנס או לא על חוסר שלט נהג חדש, בסופו של דבר שיחררו אותי לשלום ואמרו לי לשים ולא להסתבך בזה יותר.

למקרה אחר שקרה אתמול נסעתי לכרמיאל לאזור המידרחוב לשבת שם, היינו 5 אנשים והגיע ניידת סיור שעצרה לידנו שאלה מאיפה אנחנו וכו , לקחה תעודת זהות של כל אחד מאיתנו גם רישיון נהיגה שלי ומספר הרכב שלי, לאחר 5 דקות החזירו את כל התעודות ואמרו לנו המשך ערב טוב.

אז אם זה מעצבן שאתה יושב בכיף ופתאום באה ניידת ועושה לך את כל הסיפור הזה? כן מעט מעצבן, אבל אני שמח שהם עושים את זה כי אם זה לא הייתי אני וזה היה בחור שנוהג ללא רישיון ברכב ללא טסט ואנשים ש "מבוקשים" במשטרה אז כן היו תופסים אותו.

ובקשר למקרה שלך עם הסמים זה מאוד מוזר שעשו לכם את זה אבל לא כולם כאלה אין צורך להכליל את כל המשטרה בצורה כללית.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מה שעשו לך זה שטויות.

אלי כבר תקופה ארוכה מתנכלים כמה שוטרים.

כל פעם שאני יושב בשכונה ליד האוטו עם חברים,באים כמה שוטרים ערסים ומבקשים לערוך לי חיפוש באוטו.

כל פעם התנהגתי בנימוס נתתי להם לחפש בלי שום בעיה,אפילו הראתי להם מקום מסתור ברכב שלא רואים אותו ושידעו להבא.

פעם אחת בא שוטר צעיר והתחיל לדבר בהתנשאות,סירבתי לחיפוש באוטו,הביאו איזה צוות בילוש מיוחד שלא צריך אישור לחיפוש.

צעקו,איימו ומה לא ובסופו של דבר סיימתי את היום בתחנה למשך כמה שעות טובות.

מצחיק יותר זה שאיזה שוטר בן דוד נהג לי באוטו עד לתחנה כשאני בניידת.

למען הסר ספק לא התנהגתי בתוקפנות כלל,פשוט לא הסכמתי לחיפוש ועם זה גם הסברתי שזאת כבר שיגרה אצלהם לחפש אצלי.

לא היה אף פעם שום דבר לא חוקי בתוך רכבי,התנכלות נטו.

מאז הוגשה תלונה למ״חש והדברים הסתדרו.

גם אני שונא שוטרים,כנראה שעדיין לא יצא לי ליפול על שוטר נורמטיבי.

פורסם

אני הולך הרבה עם כובעי נייק אבל זה בעיקר ביום, בלילה פחות, ואם אני שם בלילה (מתי שהשיער שלי על הפנים) אני לא שם עד הוף כמו העבריינים.

בכל מקרה- הורדתי לפני.

בסדר, קורה, אתמול גם נעצרתי לבדיקת ינשוף וכשהוא ראה שאין שום דבר ישר אמר לי לנסוע, לא חיפש באוטו ולא נעליים.

זה היה בכניסה לעיר, אגב. בזה אני עם המשטרה.

פורסם

עם קצת מזל יהיה לנו פעם שר תחבורה שיעביר חוק שיאפשר מתן קנסות לאנשים שנוהגים עם כובעי מצחיה. ביום, בלילה, בקיץ או בחורף, לא משנה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתם לא מבינים את הפואנטה.

וקצת לדים לבנים לא אומר שהאוטו בן דוד, אז דיי עם השטויות.

מבחינתי, אחרי בילוי נחמד להיעצר לבדיקה ואפילו לינשוף מקובל ועוד איך, להיעצר ולהוריד חבר לבדיקת סמים ועל הדרך להאיר את הרכב מבפנים לבדוק דברים זה לא נראה לי הגיוני בכלל, בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.

צודק, השוטר לא היה צריך לעשות בדיקה לחבר שלך. נו, באמת, אחינו...

לשוטר יש את הזכות המלאה לעכב אותך ולבצע בך או בחברייך בדיקות.

אם ביצעו בו בדיקה, כנראה שהוא העלה חשד, ולו את הקטן ביותר.

נניח ואתה היית שוטר, איך היית קובע במי לבצע בדיקה ובמי לא?

השוטרים עשו את עבודתם וכל הכבוד להם על כך. אבל, אם הם עשו

זאת בצורה שלא נעימה וברוטאלית, אז אוכל להבין מדוע אתה מתלונן.

אבל, לא נשמע מהסיפור שלך שכך היה.

אגב, בוא אני אספר לך סיפור אישי שלי, שלא תחשוב שאתה לבד.

יום שישי בלילה, נוסע לבחורה בצור יגאל (האיזור מלא בבני-דודים),

מגיע עם הונדה סיוויק 10׳ שחורה מהעבודה של אבי. תכלס, נראה מחשיד.

מחנה את הרכב בחנייה גדולה סמוך לסופרמרקט. העניינים מתחממים

ועוברים למושב האחורי. לפתע, ניידת מגיחה במהירות משום מקום ונעצרת לידי.

נבהלתי מאוד. ישר פתחתי את החלון וביקשו ממנו אמצעי זיהוי. נתתי.

שוטר אחד בודק במסוף, בינתיים השני מבצע חיפוש בשיחים שהיו ליד הרכב (שלי).

התחיל לגעת בשיחים, למשש דברים, לבחון ב-360 מעלות שקיות שפזורות במקום.

נחש מה הוא חיפש? ניחשת נכון, ידידי, סמים!

ואספר לך סוד קטן - סחבאק בעל מראה אשכנזי-מת, ובכל זאת חשדו

בי בלקיחת סמים. כמובן שהמקרה נגמר בלילה טוב ושמרו על עצמכם.

אז אל תקח ללב גבר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

צ'מע. ת'כלס האוטו קובע. כשאני נוסע עם ב.מ.וו. שחורה אני משמש כמטרה. לא משנה שאני אשכנזי-משקפופר, כי זאת במוו שחורה.

לאומת זאת אני יכול להיות מסטול מהתחת אבל אף שוטר אפילו לא יחשוב לעצור לפלף עם הקאמרי לבדיקות. מי נוהג בקאמרי? אנשים משעממים.

ככה קרה גם כאן. אין מה לעשות. אחרי במוו שחורה, האוטו שהכי מושך תשומת לב של השוטרים זה קורולה או מזדה 3 עם לדים ומנורות לבנות של פיליפס. מה גם שהנהג בלילה עם קובע, יש וילונות ויושב מאחוריהם מישהו שנראה רע, במובן הטוב של המילה. :lol:

אין ספק שאחרי קאמרי האוטו שהשוטרים בחיים לא עוצרים זה פביה ואיביזה 1.4 ידנית. :evil:

פורסם
עם קצת מזל יהיה לנו פעם שר תחבורה שיעביר חוק שיאפשר מתן קנסות לאנשים שנוהגים עם כובעי מצחיה. ביום, בלילה, בקיץ או בחורף, לא משנה.

:mm_yeah:

ושליחת הכובע לגריטה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

כשעוצר אתכם שוטר, נסו להשאיר את האגו מחוץ לעניין.

"שלום" "ערב טוב" "תודה" "בבקשה" "משמרת נעימה"

לא צריך "לשנוא את הכחולים" ולהתנהג כמו אחרון הערסים עלי אדמות. הם עושים את העבודה שלהם ואם יש למישהו בעיה עם זה, שילך לדפוק את הראש בקיר.

אני בעד יד קשה של המשטרה נגד נהגים עם ג'ורה :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אוף, לא הבנתם.

זה שהאוטו נראה קצת "משופצר", זה לא מעיד על טיב האנשים.

רואים עלינו שאנחנו בחורים טובים. נניח ולא מספיק, להוריד את אחד מהחברים שלי ולבדוק אם הוא מסומם זה נראה לי לא במקום.

בדיקת סמים? הוא הביא מעבדה ניידת לבחינת בדיקות דם של החבר שלך? נראה לי שלא. זו היתה בדיקת שכרות.

אתם לא מבינים את הפואנטה.

וקצת לדים לבנים לא אומר שהאוטו בן דוד, אז דיי עם השטויות.

מבחינתי, אחרי בילוי נחמד להיעצר לבדיקה ואפילו לינשוף מקובל ועוד איך, להיעצר ולהוריד חבר לבדיקת סמים ועל הדרך להאיר את הרכב מבפנים לבדוק דברים זה לא נראה לי הגיוני בכלל, בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.

למה לא נראה לך הגיוני שיאירו לתוך הרכב? כי אתה יהודי? במשמרות שלי אני גם בודק רכבים של יהודים, מאיר פנימה וגם מחפש בפנים.

הוציאו אותו כי הוא בחור ביישן שלא מדבר הרבה וזהו, עשו לו בדיקות של שמיעה והליכה וכל השטויות האלו.

לא חשוב, מה שהיה היה. אני רק אומר שהמשטרה לפעמים מגזימה.

זו הגזמה לבדוק אדם? אז שלא יבדקו אף אחד. גם האדם הכי חננה (כמו אפללו לדוגמא, מנויורק) יכול להיות עבריין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

וכן, אם היתה לך פאביה מקסימום השוטרים היו עוצרים ומבקשים להצטלם איתה ולהמשיך בדרכם.

נוטה להסכים. אני אמנם לבן אבל לא נראה הכי נחמד, לדים יש באוטו, אבל בגלל שזה פונטו אפילו לא מסמנים לי לעצור. כנראה שזה יהיה גם הרכב הבא שלי.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא שכל השוטרים הם דוגמא ליושר וטוהר מידות, עשבים שוטים יש גם שם,

אבל מספיק לראות את כל ההתחכמויות המפגרות שיש כאן כדי להבין אותם אנשים פשוט דורשים עיכוב לבדיקת רשיון/ בדיקת שכרות / בדיקת חוקיות הרכב וכו'.

לא יודע, אני 21 שנה נוהג, עצרו אותי פעם אחת לבדיקת רשיונות זריזה. פעם אחת.

אולי כי אני לא משתולל? לא נוהג עם מוזיקה בקולי קולות עם "וואחד סאב" שתא המטען מתפרק מהמקום? לא נוהג "בחבורות" עם חלונות שחורים וחבר'ה עם כובעים ברכב? אין לי "קסנון פצצה , כל מנורה פרוז'קטור, אור לבן משהו מהסרטים" על הפוקוס שלי?

אז מה לעשות, כן. מי שנוהג בב.מ.וו שחורה עם גג פתוח וכובע משצחיה על הראש , שיצפה ליותר בדיקות. מי שנוהג בקורולה ישנה עם לדים, תאורות, דיסקוטקים, וכיסוי על החלונות שיצפה ליותר בדיקות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...