Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה אחי, תעבור הלאה, העיקר תדע שאתה בסדר.

אם זה קורה על בסיס קבוע שים מצלמה ברכב אם אתה חושב שעושים לך משהו לא כחוק ותבע את הדודה שלהם.

סעו בזהירות, לא קרה כלום.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם צודקים, גם לא דיברו אליי בטון תקיף או צעקו, זה בטוח שלא, אבל עצם זה שעושים לך בדיקת סמים?לא נשמע לי תקין.

אבל אני אישית לא מבין למה אתם הופכים את השרשור שלי לשרשור ירידות על סקודה פאביה, בתכלס' רכב חמוד מאוד!:lol:

אני בסדר, אבל אתה יודע, לא נעים להיעצר לבדיקת סמים, (חבר) על לא עוול בכפו.

פורסם

אין מה לעשות זאת העבודה שלהם,העיקר שהם כיבדו אותכם בצורה שדיברו ולא עברו על החוק,אם אתם בסדר אין ממה לחשוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תתרגש קורה. אצלי פעם בילוש הפכו את כל הרכב וגם לי היו לדים וכמה מדבקות, אומנם אנחנו לא דומים לבנדוד אבל כנראה ואני כמעט בטוח עשו עלי אימון לחברה צעירים של הבילוש. יש לציין שביקשתי שיחזיר הכול למקום ואם לא אני אתבע אותו והוא ריחם עלי וכמובן אמר בילוי נעים בסוף. העיקוב היה כ-30 דקות. אז תמשיך להיות זהיר ולא לשתות בזמן נהיגה ואל תתרגש מהשוטרים ותאמין לי יש גם המון אנשים טובים במשטרה.

החיים הם כמו....

פורסם

לא קשור.

שים את עצמך בנעלי השוטר; שני רכבים נוסעים לכיוון שלך, באחד נוהג זה:

0.jpg

ובשני זה:

mazda.jpg

את מי תעצור לחיפוש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה אתה מתרגש :lol: ? , אז בדקו .

הכי חשוב שאתה מבחינתך בסדר בזה שלא שתיתה \ החזקתה סמים \ משהו חשוד ברכב , אז שיבדקו בכיף :).

סתם אתה מגזים ועושה סרטים על כלום .

פורסם
מה זאת אומרת בדקו סמים?במה התבטאה הבדיקה של חברך?

הוציאו אותו כי הוא בחור ביישן שלא מדבר הרבה וזהו, עשו לו בדיקות של שמיעה והליכה וכל השטויות האלו.

לא חשוב, מה שהיה היה. אני רק אומר שהמשטרה לפעמים מגזימה.

פורסם

נשמע לי כמו סתם בדיקה שגרתית, לא רואה פה את ההגזמה.

כמה פעמים עיכבו אותי וחיפשו אצלי סמים באוטו, ולא נעלבתי. זה התפקיד שלהם סה"כ.

V5

פורסם
הוציאו אותו כי הוא בחור ביישן שלא מדבר הרבה וזהו, עשו לו בדיקות של שמיעה והליכה וכל השטויות האלו.

לא חשוב, מה שהיה היה. אני רק אומר שהמשטרה לפעמים מגזימה.

זה נחשב אצלך בדיקת סמים?

להאיר עם פנס ברכב נחשב אצלך חיפוש?

כנראה שעוד לא עברת בדיקה אמיתית וחיפוש אמיתי.

בכל מקרה , לי יש פאביה מלאה בלדים , אותי כשעוצרים השוטרים הם מחמיאים על הרכב ושואלים מאיפה קניתי את הלדים.

תסיק את המסקנות =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
רגע.. אז מה שאתה בעצם אומר זה שהרכב שלך נראה כמו של בנדוד, והיה לך מישהו באוטו שנראה כמו בנדוד, והשוטרים התייחסו אליך קצת כמו לבנדוד..

מממממ.

gee i wonder why.

מבטיח לך שאם תקנה פאביה ותפסיק לשמוע עומר אדם כל מפגש שלך עם שוטרים יישמע בערך ככה:

"שלום רישיונות לביקורת בבקשה" -"תודה וערב טוב"

צודק ב100%

פורסם

רגע, אז החלטת שזה בסדר לשנוא שוטרים בגלל שהם עושים את העבודה שלהם?

אולי אתה וחבריך אחלה חבר'ה, אבל קשה לי להאמין שהשוטרים שעצרו אותכם עשו איתך טירונות ומכירים אותך.

בזמנו אני ואחת מחברות העבר שלי נסענו ליום הולדת ביער בן שמן באמצע הלילה, היינו עם ג'יפ דנדש של הונדה ובעלי עור בהיר נעים וחלק, נחש מה? עצרו אותנו לבדיקת סמים.

חיפשו ברכב, שאלו שאלות ונפרדו בנימוס, מה אני אגיד לך, זו תהיי הסיבה האחרונה שבגללה אשנא שוטרים.

בהזדמנות אחרת שוטר ושוטרת עצרו אותי ואת אישתי באמצע כביש בצפון בדרך לצימר על מנת לבצע חיפוש סמים.

השוטרת כבר התחילה למשמש את אישתי (דווקא הזכיר לי סצנות מכל מיני סרטים :) ) אך לאחר הסבר קצר על תפקידי במערכה נמנע המשך החיפוש ונפרדו כידידים.

בקיצור, תפסיק לחשוב כמו ילד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה אתה מתרגש?

לפני איזה 3 שנים בקמפינג על גדות הירדן הגיעה ניידת משטרה עם שוטר ו-2 מג״בניקים, עצרו ליד החבר׳ה שלנו ושאלו אותנו בצורה יפה אם יש לנו סמים ואם אפשר לבדוק ברכבים.

צחקנו איתם, מסרנו להם מפתחות של 3 רכבים שלנו ואמרנו להם שיש בתא המטען סט מברגים אם זה יעזור להם לפרק את הרכב טוב יותר (הכל היה באוירה טובה והומור).

הם העיפו מבט וכעבור 2 דקות כשחזרו ועמדו להכנס לרכבם הזמנו אותם לעשות הפסקה קצרה, הם התיישבו והצטרפו אלינו לארוחת בשרים מפנקת וקפה, אחרי 20-30 דקות המשיכו לדרכם.

אנחנו בחורים טובים, לא נוגעים בסמים ואין לנו אפילו חבר שחום :wink:

הכל עניין של גישה, לא צריך להתעצבן מכל דבר, בטח לא כשמדובר שעושים את עבודתם בצורה טובה.

וכן, אם היתה לך פאביה מקסימום השוטרים היו עוצרים ומבקשים להצטלם איתה ולהמשיך בדרכם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...