Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא כפפות מקורר, מה הקטע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלנו רכב חדש, רנו קוליאוס בין הפיצ'רים יש שם גם תא כפפות מקורר ראיתי את זה בעוד רכבים (רובם רכבי יוקרה) אבל מה אני אמור לעשות עם זה לעזאזל ? לקרר את הרישיון של הרכב ? (הכי הרבה שהייתי שם שם זה פחית קולה שתתקרר קצת אבל אפשר לשים אותה כבר בתוך האוטו ולקבל את אותו אפקט לא ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מיועד אכן לפחית משקה.

בתא הקטן היא ממוקמת מול פתח המיזוג, ותשאר קרה.

אתה לא חייב להשתמש בזה, וניתן לסגור את התריס אם אינך רוצה לקרר את התא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יודע שניתן לסגור את הקירור אבל זה באמת מקרר ?(למישהו יש פחית חמה ?)

דרך אגב התא הזה הוא ממש גדול יחסית למכוניות אחרות, זה קשור לקירור ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם לי יש את זה בפולו

לא שיש לי טענות כי אפשר לכבות את זה אבל אני לא באמת שם לב לזה במהלך היום, רק שאני פותח לקחת משהו ופתאום אני שם לב שכל התא כפפות קר כאילו אני פותח מקרר :-D

פורסם
גם לי יש את זה בפולו

לא שיש לי טענות כי אפשר לכבות את זה אבל אני לא באמת שם לב לזה במהלך היום, רק שאני פותח לקחת משהו ופתאום אני שם לב שכל התא כפפות קר כאילו אני פותח מקרר :-D

הגזמה פרועה.

ברשותי פולו TSI ותא כפפות "מקורר" זה בעצם פתח מיזוג עגול בקוטר 1.5 סנטימטר שנמצא בתא הכפפות.

ברגע שמדליקים את מערכת המיזוג חלק קטן מהאוויר מסועף לתא הכפפות ומוריד את הטמפרטורה בו במקצת.

חסרונות:

א. הקירור הוא לא ממש אפקטיבי, פוטנציאל הקירור הינו עד הטמפרטורה הכי נמוכה שיכולה לספק מערכת המיזוג ברכב, דהיינו 16 מעלות. שתיה קלה המוגדרת "קרה" תמצא בטמפרטורה בין 2-4 מעלות צלסיוס. :-(

ב. במקרה ומערכת המיזוג פועלת על חום, תא הכפפות הופך מ- "מקורר" ל- "מחומם". 8)

ג. פועל רק כאשר מערכת המיזוג פועלת. ברגע שמכבים את מערכת המיזוג או את הרכב, תא הכפפות חוזר לטמפרטורת טוסטר-אובן ממוצע.

יתרונות:

סוגרים את הפתח המעפן הזה, תוך שחרור קללה עדינה על עוד פטנט סוג ז*ן שעשו כדי "להעשיר" את האבזור ברכב.

זמין 8)

פורסם

זה ממש לא "פטנט" חדש וממש לא ברכבי יוקרה.

בגולף 5 יש את זה בדגם הפשוט ביותר. ואם הקמצנים האלו שמו את זה ב 2006...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הגזמה פרועה.

ברשותי פולו TSI ותא כפפות "מקורר" זה בעצם פתח מיזוג עגול בקוטר 1.5 סנטימטר שנמצא בתא הכפפות.

ברגע שמדליקים את מערכת המיזוג חלק קטן מהאוויר מסועף לתא הכפפות ומוריד את הטמפרטורה בו במקצת.

חסרונות:

א. הקירור הוא לא ממש אפקטיבי, פוטנציאל הקירור הינו עד הטמפרטורה הכי נמוכה שיכולה לספק מערכת המיזוג ברכב, דהיינו 16 מעלות. שתיה קלה המוגדרת "קרה" תמצא בטמפרטורה בין 2-4 מעלות צלסיוס. :-(

ב. במקרה ומערכת המיזוג פועלת על חום, תא הכפפות הופך מ- "מקורר" ל- "מחומם". 8)

ג. פועל רק כאשר מערכת המיזוג פועלת. ברגע שמכבים את מערכת המיזוג או את הרכב, תא הכפפות חוזר לטמפרטורת טוסטר-אובן ממוצע.

יכול להיות שקצת הגזמתי, אבל אני לא רגיל לפתוח תא כפפות ולהרגיש בפנים קור.

וזה לא משנה שזה פתח מיזוג בקוטר 1.5 סנטימטר מה שמשנה זה שהתא כפפות הוא קטן ומסוגר.

ולא צריך לחפש בזה שום חסרונות, מי שרוצה מקרר שיקנה מקרר לרכב שמתחבר למצת הרכב. זה אחלה דבר כדי לשמור על טמפרטורה נוחה אם זה בשביל פחית או פלאפון.

פורסם

חסרונות:

בעוצמת הקירור המירבית, אתה באמת חושב שיוצא 16 מעלות מפתח המיזוג? עד כמה שאני מכיר מדובר על הרבה פחות. כאשר האוויר הקר הזה מכוון ישירות לפחית בירה קרה ונמצא במרחק קטן ממנה, הוא בהחלט יסייע לשמור עליה קרירה.

מה ציפית שיקרה? לא הבנתי למה הכנסת את זה לחסרונות.

פאביה

נ.ב. סמל"ת משום מה בוחרים להביא את הג'ולייטה לארץ ללא הפיצ'ר הזה, למרות שעלותו זניחה (וללא המון אחרים אבל זה כבר דיון למקום אחר).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יכול להיות שקצת הגזמתי, אבל אני לא רגיל לפתוח תא כפפות ולהרגיש בפנים קור.

וזה לא משנה שזה פתח מיזוג בקוטר 1.5 סנטימטר מה שמשנה זה שהתא כפפות הוא קטן ומסוגר.

ולא צריך לחפש בזה שום חסרונות, מי שרוצה מקרר שיקנה מקרר לרכב שמתחבר למצת הרכב. זה אחלה דבר כדי לשמור על טמפרטורה נוחה אם זה בשביל פחית או פלאפון.

תשמע העניין הוא אחר.

במקור צריך להיות חיבור מולטימדיה MEDIA-IN בתא הכפפות של הפולו.

אם אתה רוצה, תפתח את התא הכפפות שלך ואתה התראה "הכנה" לחיבור זה, מין ריבוע פלסטיק קטן עם חורים קטנים מסביב.

במקרה ואכן היבואן היה מפנק אותנו בפריט אבזור זה, תא הכפפות היה הופך למקום אכסון קבוע של נגן המדיה ואז כמובן מערכת הקירור הזאת הייתה הופכת שימושית פלאים !

מכיוון שאין לנו חיבור מקורי כזה ברכב, מערכת הקירור הפכה למיותרת.

במקרה של דיבורית BT , היא מתפקדת מעולה גם כשהפלאפון בתיק, אתה לא חייב להחזיק אותו בתא כפפות. אפילו רצוי שלא תעשה את זה, כי במקרה ותשכח אותו לאחר עזיבת הרכב, תא הכפפות ביחד עם הפלאפון יגיע לטמפרטורה גבוהה וחבל (גם אם תשים מגן שמש קדמי).

Cuore Sportivo

אתה באמת חושב שלא בדקתי את העניין? מקרר ממש בקטנה, לא משמעותי. אם יש מעוניינים אני מוכן לבצע ניסוי ולהעלות תוצאות מחר.

מצורפת תמונה:

B - פתח קירור תא כפפות.

C- חיבור המולטימדיה שאמור להיות חלק מאבזור הפולו.

1.jpg

זמין 8)

פורסם

רק לסבר את האוזן, במקרר הביתי - לפחות זה שקיים אצלי (אמקור xl2), הפתח לכניסת אוויר קר הוא בקוטר 4 סנטימטר לכל היותר.

שבת שלום חברים, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

פטנט מעולה והוא קיים בהמון רכבים, ברכב היוקרה שלי הוא גם קיים (I20 :?)

הרבה פעמים תמצא אצלי 2 בקבוקי מים שם ולפעמים גם כריך. האזור שומר על קור בצורה מאוד נחמדה ובהס"כ אני מרוצה מהפטנט.

אל תצפה ליותר מדי מלבד שמירה על קירור קל.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עובד מצויין

מחזיק בקבוק קר למשך היום

כמובן שהבקבוק צריך להכנס קר לתא הכפפות המקורר.

רק כדי שיהיה מקום להשוואה המקררים שעובדים על עקרון הטרמו אלקטרי הרבה פחות יעילים בקירור בקבוקי שתיה.

פורסם

יכול להיות נחמד באמת לשמירה על כריכים או שתייה קלה, ובכלל על כל דבר שהיית מעדיף לשמור עליו בטמפ' של 16-24 מעלות ולא בטמפ' הרכב החם.

שאלה:

אם אני מכוון אצלי את המזגן ברכב לצד של הנהג ל 16 מעלות ושל הנוסע מימני ל26 מעלות, תא הכפפות יהיה בטמפ' של.. 24 ?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...