Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא כפפות מקורר, מה הקטע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אז אמצעי המניעה יהיה קר, ואתם יודעים שהמאזדה שלכם לא אוהב קור, הוא מתכווץ בקור.

אגב, מהיום הוא נקרא מאזדה. למה? ניסיתי לעקוף דייהו לאנוס ולא הצלחתי.

מזעזע.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה מיותר? כי עכשיו אי אפשר לשים אמצעי מניעה בתא כפפות.

לפי מה שזכור לי, עדיף לא להשאיר קונדומים בתא הכפפות או ברכב בכלל, הטמפ' הגבוהה במהלך היום יכולה לפגוע ביעילותם :idea:

ואני מחדד שוב את שאלתי הקודמת,

האוורור בתא הכפפות הוא פשוט פתח קטן מהחלק הימני של פתחי האוורור ברכב?

ז"א, אם אני שם לעצמי בתור נהג 16 מעלות, ולנוסעת מימני 24 מעלות, הטמפ' שתצא לתוך תא הכפפות תהיה 24 מעלות, בהתאם לקירור בחלק הימני ברכב?

ואם כבר, אז איזו טמפ' יקבלו הנוסעים מאחור, מהפתח המזגן בין שני המושבים הקדמיים, בהתאם לטמפ' אצל הנהג או הנוסעת מימין?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

היה לי את זה בgsi, רכב משנת 93׳

עצבן אותי שהצינור סתם הוסיף 100 גרם לאוטו אז ביטלתי ושמתי פקק ביציאה מהמיזוג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם זה מה שאתה יכול לומר על הדבר הזה, כנראה שמעודך לא יצא לך להשתמש בו.

יש לי כזה בבראבו, מתחת למשענת היד. תענוג.

יש לי, יצא לי להשתמש ובכל זאת זה אחד הפיצ'רים המיותרים לדעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם
גם לי יש את זה בפולו

לא שיש לי טענות כי אפשר לכבות את זה אבל אני לא באמת שם לב לזה במהלך היום, רק שאני פותח לקחת משהו ופתאום אני שם לב שכל התא כפפות קר כאילו אני פותח מקרר :-D

אתה יכול לסגור את הפתח שממנו יוצא הקור, הוא נמצא בצד שמאל בתוך תא הכפפות.

פורסם
אני לוקח את האשמה עלי

אני לא יודע אם היבואן פינק אותי אבל לי ברכב יש מטען לאייפון, ושני חיבורי USB שמשמשים לחיבור של מדיה.

בעיקרון אף פעם אני לא מחבר את האייפון שלי בתא הכפפות כי אני יוצא מהבית תמיד ב100 אחוז סוללה וחוזר מהעבודה עם 99 אחוז.

אבל זה אכן שימושי כמו שאמרת, לשאר האנשים שכן עוסקים בטלפון, מטעינים אותו, או מחברים מכשירי מדיה אחרים בתא הכפפות.

יש לי את זה גם בפאביה 2012, הגיע עם המערכת מולטימדיה.

פורסם

ז"א, אם אני שם לעצמי בתור נהג 16 מעלות, ולנוסעת מימני 24 מעלות, הטמפ' שתצא לתוך תא הכפפות תהיה 24 מעלות, בהתאם לקירור בחלק הימני ברכב?

אם אין לך מיזוג VRF ברכב, הטמפ' שיוצאת מפתח המיזוג זהה בכל הפתחים, והיא נמוכה בהרבה מ-16 מעלות צלזיוס.

בתא הנוסעים החיווי 16 / 24 מעלות הוא לא הטמפ' היוצאת מהפתח, הוא הטמפ' המבוקשת בתא הנושאים, והיא מושגת באמצעות עבודה בפולסים עם הפסקות של המזגן.

מזגן רגיל לא יודע להוציא 24 או 16 או 27 מעלות.

הוא יודע רק לקרר, או להעביר אויר חם מרדיאטור החימום בחורף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתמול נסעתי לתל אביב (מחיפה) והחלטתי לנסות את התא כפפות המקורר, לקחתי בקבוק מים (0.5 ליטר) שמולא במים בטמפ' החדר, הכנסתי לתא כפפות ויצאתי לדרך, שהגעתי לחיפה הבקבוק היה קריר, בהחלט ניתן לראות שהוא לא היה בתוך האוטו אלא בתא כפפות, אבל זה לא מתאים לקירור דברים רק לשמירה על הקור.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...