Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא כפפות מקורר, מה הקטע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע העניין הוא אחר.

במקור צריך להיות חיבור AUX בתא הכפפות של הפולו.

אם אתה רוצה, תפתח את התא הכפפות שלך ואתה התראה "הכנה" לחיבור זה, מין ריבוע פלסטיק קטן עם חורים קטנים מסביב.

במקרה ואכן היבואן היה מפנק אותנו בפריט אבזור זה, תא הכפפות היה הופך למקום אכסון קבוע של נגן המדיה ואז כמובן מערכת הקירור הזאת הייתה הופכת שימושית פלאים !

אבל מכיוון שאין לנו חיבור AUX מקורי ברכב, מערכת הקירור הפכה למיותרת.

במקרה של דיבורית BT , היא מתפקדת מעולה גם כשהפלאפון בתיק, אתה לא חייב להחזיק אותו בתא כפפות. אפילו רצוי שלא תעשה את זה, כי במקרה ותשכח אותו לאחר עזיבת הרכב, תא הכפפות ביחד עם הפלאפון יגיע לטמפרטורה גבוהה וחבל (גם אם תשים מגן שמש קדמי).

Cuore Sportivo

אתה באמת חושב שלא בדקתי את העניין? מקרר ממש בקטנה, לא משמעותי. אם יש מעוניינים אני מוכן לבצע ניסוי ולהעלות תוצאות מחר.

אני לוקח את האשמה עלי

אני לא יודע אם היבואן פינק אותי אבל לי ברכב יש מטען לאייפון, ושני חיבורי USB שמשמשים לחיבור של מדיה.

בעיקרון אף פעם אני לא מחבר את האייפון שלי בתא הכפפות כי אני יוצא מהבית תמיד ב100 אחוז סוללה וחוזר מהעבודה עם 99 אחוז.

אבל זה אכן שימושי כמו שאמרת, לשאר האנשים שכן עוסקים בטלפון, מטעינים אותו, או מחברים מכשירי מדיה אחרים בתא הכפפות.

לגבי הפחד לשכוח אותו בתא הכפפות בשמש ההישראלית, זו אחת הסיבות שאני לא שם את האייפון בתא הכפפות.

האמת המצערת היא, שרק לפני כמה שבועות לימדו אותנו שיותר קל לשכוח תינוק ברכב מאשר את האייפון המזורגג.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

אני השתמשתי בזה בפזו 307

הרעיון הוא שאם בקבוק שתיה מחוץ לתא המקורר מגיע לטמפרטורה לא נעימה לשתיה תוך שעה-שעתיים בתוך התא המקורר מחזיק הרבה יותר זמן כך שאם אתה יוצא לטיול או עובד בחוץ יש לך שתיה קרה למשך שעות ארוכות.

פורסם
אני לוקח את האשמה עלי

אני לא יודע אם היבואן פינק אותי אבל לי ברכב יש מטען לאייפון, ושני חיבורי USB שמשמשים לחיבור של מדיה.

בעיקרון אף פעם אני לא מחבר את האייפון שלי בתא הכפפות כי אני יוצא מהבית תמיד ב100 אחוז סוללה וחוזר מהעבודה עם 99 אחוז.

אבל זה אכן שימושי כמו שאמרת, לשאר האנשים שכן עוסקים בטלפון, מטעינים אותו, או מחברים מכשירי מדיה אחרים בתא הכפפות.

לגבי הפחד לשכוח אותו בתא הכפפות בשמש ההישראלית, זו אחת הסיבות שאני לא שם את האייפון בתא הכפפות.

האמת המצערת היא, שרק לפני כמה שבועות לימדו אותנו שיותר קל לשכוח תינוק ברכב מאשר את האייפון המזורגג.

עדכנתי את ההודעה המקורית שלי ואפילו צירפתי תמונה של האביזר החסר.

תעיף מבט על הודעה מספר 11 שוב. :wink:

זמין 8)

פורסם
עדכנתי את ההודעה המקורית שלי ואפילו צירפתי תמונה של האביזר החסר.

תעיף מבט על הודעה מספר 11 שוב. :wink:

אצלי ברכב יש 3 כבלים שיוצאים מתא הכפפות, אחד זה מטען לאייפון, ושני חיבורי USB שדרכם אני מחבר MP3 ושאר הדברים.

יש לי גם מסך מולטימדיה של רדיו מילאנו ואת האמת שאני מאוד מרוצה מכל המערכת הזאת ומהחיבורים למרות שאני ממעיט להשתמש בהם

פורסם
^ התקנה מקומית ?

קנינו מחברת ליסינג 0 קילומטר והיא באה עם כל החבילה הזאת, בהתחלה חשבתי שזה בא ישר מפולקסווגן אבל הבנתי שזה מגיע מרדיו מילאנו.

לא מבין הרבה בדברים האלה, אבל בנתיים אני נהנה מאוד מהמערכת הזאת.

פורסם
תענוג.

תודה על המידע. :mm_yeah:

האם כל בעלי הפולו(שנת 2013 כמו שלי למשל) מקבלים מערכת כזאת? זה תלוי באיזושהי רמת אבזור מסוימת?

פורסם
נראה כאחד הדברים המיותרים.

חוליו איגלסיאס מהתחת (כמאמר הגשש) נשמע כבר יותר טוב.

שבת שלום.

אם זה מה שאתה יכול לומר על הדבר הזה, כנראה שמעודך לא יצא לך להשתמש בו.

יש לי כזה בבראבו, מתחת למשענת היד. תענוג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה מיותר?

תחשוב אתה מוציא שוקולד מהבית, אתה נכנס בשיא החום ויודע שבלי מזגן או קירור ישירות אל השוקולד הוא יימס כמו חמאה מקולקלת ואז יש לך תא כפפות מקורר, מכניס לשם שוקולד ועוד כמה דברים, שם מזגן (רצוי שיהיה מקפיא עוד מהיצרן) והנה לך מתכון לשמירת דברים קרים.

לא צוחק, זה נראה לי דבר טוב מאוד.

ביום שיהיה דבר כזה בטויוטה קורולה או מאזדה 3 אני אצרח מעונג.

פורסם
למה מיותר? כי עכשיו אי אפשר לשים אמצעי מניעה בתא כפפות.

וזה למה? הוא לא הולך לקפוא. חוץ מזה, אני בטוח שאפשר למצוא עוד כמה מקומות ברכב בשביל זה.

ביום שיהיה דבר כזה בטויוטה קורולה או מאזדה 3 אני אצרח מעונג.

אם זה יוציא ממך צרחות עונג, אני לא רוצה לדעת אפילו מה תיבה כפולת מצמד ומנוע מוגדש בקורולה יעשו לך. :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למה מיותר? כי עכשיו אי אפשר לשים אמצעי מניעה בתא כפפות.

אל תדאג, זה לא אומר שילכו לאנוס בחורות עם קונדום מקורר שלא ייקרע כי הוא לא התחמם.

תחשוב על דברים אחרים, כמו אוכל וכו'...

ביום שאני אסע על איזה רכב מוגדש, סביר להניח שהגב שלי לא יעמוד בתאוצה:D

כל הפיצ'רים הקטנים האלו שיש בהרבה קוריאניות אגב דווקא מוסיף ומזמין אווירה חיובית מבחינת איבזור, גם אם לא תשתמשו בזה.

ורק אני חושב שאם אתם שמים בקבוק מים ליד תריס של מזגן אז זה מקרר את המשקה ואתכם לא?אז מה זה שווה?

פורסם

אבל אז אמצעי המניעה יהיה קר, ואתם יודעים שהמאזדה שלכם לא אוהב קור, הוא מתכווץ בקור.

אגב, מהיום הוא נקרא מאזדה. למה? ניסיתי לעקוף דייהו לאנוס ולא הצלחתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קיים ב 307 עוד מימי 2002 העליזים. לרוב מדובר בתעלת אויר שנמצאת מייד לאחר המאייד, מה שנותן טמפ' קירור של כ-5 מעלות בקירוב.

זה יעיל מאוד בשמירה על טמפ' של שתיה שכבר הגיעה קרה, ואף יעיל בקירור של שתיה בטמפ' החדר.

ב 307 אפשר לאכסן בתא הזה גם בקבוק 1.5 ל'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...