Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון למטענים ביתיים לטלפונים סלולריים, אבל אני מניח שזה נכון לכל מטען במתח חילופין.

כאשר אני מטעין את הסלולרי במטען של הטאבלט, הסלולרי נטען הרבה יותר מהר.

למה?

תודה

פורסם

כי אמפר = כמות מטענים ליחידת זמן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תחשוב שיש לך דלי של 5 ליטר, אתה ממלא אותו מצינור שמוציא 1 ליטר לשעה, ייקח לך 5 שעות למלא את הדלי.

אם היה לך צינור שמוציא 2 ליטר בשעה היה לוקח לך רק שעתיים וחצי למלא את הדלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אומנם אמפראז' מסמל רוחב הכביש שמסוגל להעביר כמות רכבים יותר גדולה ביחידת זמן, אבל יש גם יחידת הטענה של הטלפון שיכולה להיות גשר עם כמות נתיבים פחותה מזו של הכביש.

בקיצור. הטלפון צריך להיות מסוגל לקבל אמפראז' גבוהה וגם לא להשרף מזה.

פורסם
הוא יכול לחתקלקל כתוצאה מהתחממות שנגרמה כתוצאה מאמפראז' יתר שהוא אינו מסוגל להכיל.

לא, הוא לא, מכיוון שהצרכן (במקרה הזה הטלפון) קובע את האמפראז' ולא המטען.

המטען מספק מתח קבוע באמפראז' משתנה בהתאם לדרישת הטלפון. במקרה הזה הטלפון יקבל עד X אמפר (בדר"כ מקסימום 2 אמפר) בהתאם ליכולת המקסימלית של המטען. אם תחבר מטען תיאורטי שמסוגל לתת 100 אמפר במתח הזה, לא יקרה לטלפון שום דבר והוא עדיין יקבל בדיוק את אותם 2 אמפר.

• תוכן חדש...