Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש מקום לדייט ראשון באזור תל אביב, את הבחורה אני אוסף מאזור פארק וולפסון/דרך הטייסים.

זה דייט ראשון אז אין לי כוונה להשקיע אלא רק לקחת אותה לקפה או משהו בסגנון.

דרישות:

1. חנייה חינם

2. בית קפה

זהו בגדול, תודה רבה לעוזרים!!

זה להיום אז זה די דחוף - נא לעזור ;)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רק אל תגיע למצב שאתה מחנה בחינם כדי לקחת את הבחורה רבע שעה הליכה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

המקום נראה טוב מאוד ואני בהחלט אנצל אותו בעתיד אבל הוא פתוח רק עד 23:00 כאשר אני אוסף אותה ב22:00. אני לא חושב שאני אספיק

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קח אותה לטאטי איפה שבנין פלאפון על דרך השלום ותחנה בכחול לבן ליד תאטרון גבעתיים עם פנגו. לפחות תהנו מהאוכל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דייט ראשון ללכת לבית קפה? :nono:

קח אותה למקום יותר חשוך עם אלכוהול ואוירה רגועה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

באיזור גבעתיים יש לך כמה מקומות נחמדים כמו: קפה זליק, נלסון

אם אתה בקטע של פאב בגבעתיים אז יש את האוטו בר, מקום חדש, אחלה אנשים ואחלה אווירה. הבעיה היחידה בגבעתיים זה שחנייה אולי יקח לך זמן למצוא, רוב המדרכות בגבעתיים מסומנות בכחול-לבן לידיעתך.

בתל אביב יש את איזור פלורנטין ששם יש המון בתי קפה ופאבים, יש שם (יחסית לתל אביב) חניה, תוכלו להסתובב בכיף ולחפש לכם בית קפה/ פאב נחמד לשבת בו

יש את נמל תל אביב שיש שם חניה חינם אבל תצטרכו טיפה ללכת ולחצות את הגשר (זה טוב, יהיה לכם זמן לדבר :wink: )

בהצלחה! :lol:

• תוכן חדש...