Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

בקיצור זה התחיל ממתיחה קטנה שהחבאתי את הא' של הבן-אדם בתוך מקפיא ואחרי שמגיעה השעה ללכת לבית הוא לא מצא אותם.

הוא מתכנן לי משהו ואני רוצה להקדים תרופה ולמכה ולתכנן לו כמה דברים יפים ועוקצניים שיהיו לי בקנה.

לא לשכוח שעדיין זה בגבול הטעם הטוב וזה במסגרת צבאית.

פורסם

אז זה אתה שעשה את התעלול לאחי... כל מה שימליצו לך כאן יבוא בהפוכה.

אז אתה כבר בונה שהוא יימתח אותך ואתה אותו, ופעולות התגמול יסלימו. מאלה למתוח כאשר יש הזדמנות אבל לתכנן פעולות כנגד עוד לפני שקרה משהו :nono:

פורסם

בטירונות שלי, היו משחקי לילה קבועים עם החדר. מי שנרדם ראשון קיבל צינור.

זה התחיל ממני... סתם מפלוצים בפנים, והמשיך בלהעיר עם מוזיקה חזקה ישר לתוך האוזן.

אחכ אני נרדמתי, ושמו עליי כלכך הרבה שמיכות סקביאס, שכשהתעוררתי מהחום והמרגש, זה היה כלכך כבד שנאלצתי להיאבק בלהוריד את זה מרוב הכמות. (מעבר לזה שהייתי צריך לצאת להתקלח ב4 בבוקר ונענשתי כי תפסו אותי)

כמובן שהתגובה לא איחרה לבוא - קצף גילוח לפנים של המעורבים תוך כדי שינה, כפיתות ידיים באזיקונים למיטה, שתינות במקלחות, העלמת ציוד אישי, העלמת ציוד צבאי לפני מסדר....

איזו תקופה מצחיקה, אני מתגעגע..

אני בעד שתקדים תרופה למכה ! ההסלמה רק תהפוך מצחיקה יותר יותר אם אתם חבר'ה מגובשים !!!

אם אתם לא חברים ממש טובים, והמתיחות האלה יכולות לערער את המרקם החברתי, וותר.

פורסם

אזיקונים למיטה נשמע מעולה :lol: :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אנחנו פעם הוצאנו מישהו מחוץ לחדר באמצע הלילה. כשהוא קם וגילה שהוא בחוץ ולא בחדר הוא פשט חזר לישון כי הוא חשב שהוא חולם. בבוקר היה יותר מצחיק כשהרס"פ העיר אותו.

למען הסר ספק, מחכים איזה שעה אחרי שהוא נרדם, 4-6 חברים מרימים את המיטה, ופשוט ממקמים בחוץ. חשוב לדאוג לסימני ידיים מוסכמים מראש על מנת שלא תצטרכו לדבר תוך כדי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם מישהו היה מעכב את שעת היציאה שלי הייתי מחזיר לי ככה שהוא בחיים לא היה רוצה למתוח אותי יותר.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. לשדך לו את כל הדברים לקיר עם אקדח סיכות

2. בזמן שהוא ישן, לחסום לו את המיטה עם ארונות כסאות וכו'

3. נעליים/נשק במקפיא

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הצעות חלשות.

היינו לוקחים דאודורנט ומצת, בזמן שמישהו יושב בשירותים, במרווח מתחת לדלת, היינו מבעירים אש. זה פאקינג קורע מצחוק כשאתה יושב על האסלה ופתאום יש להבה שנכנסת מתחת לדלת. (צריך להיזהר לא לשרוף את הבן אדם).

עוד מתיחה זה כשבן אדם מתקלח (במיוחד אפקטיבי בחורף) ובדיוק לקראת סיום, באים ושופכים עליו דלי של מים קרים כקרח.

אפשר לשים לאדם שמפו על הראש בזמן שהוא מתקלח, בזמן שהוא לא רואה ועוד לא יפסיק לחפוף את הראש.

פעםב אמצע הלילה, שמו לי פח בין הרגליים כשישנתי. התעוררתי לשמירה, כשחזרתי לקחתי את הפח ושמתי אותו על הבחור ששם לי אותו. כתוספת, גם הכנסתי לו כמה בקבוקים ריקים של שתייה בידיים.

פורסם

לי יצא למלא דלי במים קפואים מהקולר ולשפוך הכל בשני שפריצים על חבר לפלוגה באמצע מקלחת, איזה צחוק דפקתי לנוכח הצרחות שלו זה היה משהו לא נורמלי.

ויש כמובן את הבדיחה של לתקוע פלאפון בתוך בקבוק, אבל זה עובד יותר על כורדים (אני לא צוחק, אחד הלילות המצחיקים בפלוגה היו שעשינו את זה לחבר שהוא באמת כורדי).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...