Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בירשותי סובארו אמפריזה שנת 2005 גיר ידני נפח 1600 פתאום נדלקה לי מנורת מנוע הלכתי לחשמלאי סרק אותו במחשב וגילה שתי תקלות p0328/p0107..

לפי מה שהוא אומר חישן נקישות ומאד סינסור הסתקלתי על חישן נקישות היה מחובר בלי בננה חתכו את הבננה שלו וחברו חיבור ישיר החלפתי חישן אבל עדיין חיברתי אותו חיבור ישיר תקלה לא נשארה הציעו לי להחליף פלאגים החלפתי והחלפתי חישן קראנק כיוון שסתומים חישן טמפרטורה כוון תאימנג הכול נסיתי לא עזר יש לכם הצעות

תודה מראש

:twisted:monster:twisted:

פורסם

מתי זה קורה ישר אין לו סחיבה או אחרי שהוא מתחמם?

מתי הוחלף פילטר דלק?

בדוק חוטי הצתה שהם בסדר הנכון בדוק שהם לא בלואים או קרועים ,בדוק שהם נונים הצתה טובה

בדוק את רעש המנוע הכוונה זה עם המנוע עובד תקין רעש תקין שאתה נותן גז הרעש תקין

אולי השסתומים לא מכוונים גרמו לחיישן הנקישות לתת למנוע הוראה לאחר הצתה בכ- 10 מעלות(!) בפועל זה התבטא ב-"חוסר סחיבה"

מתי עשית טיפול 10.000 לאוטו

בדוק חיישן גל זיזים.

בצע בנסיעת מבחן עם סקנר מחובר

בדוק אינגקטורים

אל תלך לחשמלאי לך למוסך שיש לו מחשב כדי לפתור לך את הבעיה

אבל לפני הכל בדוק מה שאמרתי לך למעלה

ולא יזיק שתפנק אותו גם בתוסף סובארו אוהב תוסף דלק

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

אולי ממיר סתום

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יש מצב הציעו לי אבל שכחתי להגיד שהרכב גם לא סוחב וברגע שהרכב מתחמם לדרגת חום רגילה פתאום תורים קופצים

:twisted:monster:twisted:

פורסם

למיטב ידיעתי הממיר זה יחידה סגורה ולא ניתן לפרק אותו.

היתכן שמרוב התיישנות הממיר חלקים ממנו התפרקו ונזקרו לתוך האגזוז וסתם אותו ובגלל זה אין סחיבה, והרכב מתאמץ בכדח לנסוע ולכן התורים עולים?

• תוכן חדש...