Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 2006 ספיריט

אני לא מנקה את הרכב לבד, אני הולך לתחנות של שטיפת מכוניות בעיקרון אבל עושה רק בידני

רק בקשר לניקיון פנים וג'אנטים רציתי לקנות דברי ניקוי

אני יכול ללכת לחנויות להתעייץ אבל הם יציעו לי רק מה שהם מוכרים ופה בפורום אני ימצא תשובות הכי טובות

איזה חומר טוב לי לינקוי הדשבורד, והעור בדלתות, וכיוצא בזה, וגם בקשר לג'אנטים רציתי משהו טוב

על הדרך רציתי לעשות גם איטום צבע לרכב, אחרי שקראתי פה מאמר, אני יכול לעשות את זה בכל תחנת שטיפה?

מה רצוי לעשות לפני?

יש לי רכב בצבע אפור מטאלי עם נצנצים

תודה לעוזרים

פורסם

מטלית לחה.

כל הספריים האלה רק הורסים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1. מטלית לחה
  2. מגבת לבנה
  3. מגן שמש גדול ואיכותי

שלושת אלו בתור התחלה (במיוחד בתקופת הקיץ)

עדיף דשבורד מלוכלך מאשר עם סדקים.

בנוסף APC ינקה את רוב המשטחים הקיימים ולכן הייתי ממליץ על אחד כזה.

תעשה איטום לבדך, עזוב בשקט את המקומות המתועשים שם שוטפים רכבים.

אם בכל זאת בא לך לשלם על העבודה תחפש חבר פורום שמבין עניין. אני בטוח שהוא יעשה עבודה טובה יותר מרוב מכוני השטיפה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חומר טוב לניקוי פנים זה APC, אחד המומלצים בפורום הוא של meuiars אבל כל APC יספיק (אפילו מהסופר), את החומר מדללים בהתאם להוראות היצרן והצורך.

עקרונית אוטם אתה יכול לעשות בכול מקום השאלה היא מה הם שמים לך על האוטו, הם יכולים לשים אוטם טוב ואיכותי (למשל CG jetseal109) או איזה משהו זבל בלי שם בכלל, אתה יכול גם ליישם בבית, אין בעיה זה לא כזה מסובך.

לפני רצוי לעשות פלסטלינה ופוליש, על שלב הפוליש אתה יכול לוותר אם המצב של הצבע מספיק טוב ואין לך את הידע (לעשות פוליש זה יותר מסוכן כי אתה יכול להרוס את הצבע). מה זה אפור עם נצנצים ?

(מצטרף להמלצה על אוטוסטור, אם אתה גר במרכז הכי טוב שתיגש לשם, תדבר עם משה, הוא יראה את הרכב וימליץ בדיוק מה לקנות [גם פנים וגם חוץ])

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

באיזה מאזדה מדובר? ריפודי עור (במיוחד אם אתה אומר שזה בדלתות) עד כמה שאני מכיר יש רק במאזדה 6 מנוע 2.3. האם זה הדגם?

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ גם על משה (אוטוסטור), יעזור לך בצורה הטובה ביותר ובהתאם לתקציב שתתן לו, הוא נמצא בחולון, ולמעשה הרגע חזרתי ממנו והוא באמת בחור 10!

אגב - אם תרשום לנו מאיזה אזור אתה אני באמת בטוח שתמצא חבר פורום מאזורך, שיוכל לעזור לך לבצע אוטם צבע בצורה טובה בהרבה מכול מכון שטיפה כזה או אחר, (כמו שאתה מבין אני גם מצטרף להמלצה לבצע איטום לבד)

בהצלחה.

פורסם

קשה לי לקרוא את צמד הביטויים: אוטם צבע ומכון שטיפה ידנית.

ליישום אוטם צבע, בטח אוטם שנחשב טוב כמו JETSEAL, קצת כואב ללכת למכון שטיפה ידנית לפני.

צריך הכנה טובה, שטיפה בבית עם סבון לרכב, פלסטלינה כמו שצריך, זה המינימום למי שרוצה שהציפוי יחזיק למירב הזמן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הבנתי תודה רבה לכם, קראתי גם על הפלסטלינה לרכב

הבנתי שחייב לעשות את זה לפני שאני עושה איטום נכון?

קניתי את הרכב לפני חודשיים, כדאי להתקשר למוכר לשאול אותו מה עשה שאני לא יבצע משהו פעמיים?

שקניתי את הרכב הוא באמת היה במצב חדש, חלק כמו שצריך, יש מצב עשה פוליש ווקס, אולי אין טעם שאני יעשה את זה שוב..

בקשר למוצרים אקנה אותם ואראה איך אני מסתדר, אפנה גם לאוטוסנטר, יש לו את המוצרים שם?

אה ונצנצים זה כן, הכוונה למטאלי חח

פורסם

עקרונית אתה לא חייב כלום, השאלה היא לאיזה רמה אתה רוצה להגיע ומה אתה יכול לעשות (מבחינת ידע, כלים, זמן).

בצבע מטאלי יש נצנצים גם ככה, לא צריך לציין את זה אלא אם צבעת את הרכב בנצנצים (ואז הוא אפור מטאלי עם נצנצים).

באוטוסטור יש את המוצרים (אתה לא חושב שהיינו שולחים אותך לחנות שאין בה את המוצרים נכון :? )

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עקרונית אתה לא חייב כלום, השאלה היא לאיזה רמה אתה רוצה להגיע ומה אתה יכול לעשות (מבחינת ידע, כלים, זמן).

בצבע מטאלי יש נצנצים גם ככה, לא צריך לציין את זה אלא אם צבעת את הרכב בנצנצים (ואז הוא אפור מטאלי עם נצנצים).

באוטוסטור יש את המוצרים (אתה לא חושב שהיינו שולחים אותך לחנות שאין בה את המוצרים נכון :? )

התכוונתי אם יש שם את החומרים שרשמו למעלה, ולא משהו שאני ייקח כברירת מחדל כי זה רק יש בחנות

אז ככה אני יידע להזמין מהאינטרנט

פורסם

אני מחזק את המילים של kenworth ,

לגבי המוצרים שציינו לך , אתה יכול לרכוש אותם בחנות אוטוסטור חפש בגוגל , נירא לי אתה יכול להזמין משלוח עד הבית.

• תוכן חדש...