Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית צופר - קורולה RUNX 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, הצופר ברכב הנ"ל הפסיק לפעול, קרי - לחיצה על ההגה לא גורמת לדבר.

אינני מזהה ברכב כל תקלה נוספת.

הצעות, המלצות לדרכי פעולה תתקבלנה בברכה. :-)

פורסם

בדיוק החלפתי לאופנוע צופר בצופר שקניתי מאיביי (25 שקל). אבל לפני הכל - קח רב-מודד ותבדוד שמגיע מתח לצופר כשלוחצים על הכפתור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי הבעיה במגעים שבהגה, בשל העובדה שלפני שהצופר נדם הוא היה צופר ספונטנית בלי לחיצה.

השאלה היא איך לפרק את ההגה ולהגיע למיגעת הצופר, יש לי חשש מכרית האוויר.

פורסם
לדעתי הבעיה במגעים שבהגה, בשל העובדה שלפני שהצופר נדם הוא היה צופר ספונטנית בלי לחיצה.

השאלה היא איך לפרק את ההגה ולהגיע למיגעת הצופר, יש לי חשש מכרית האוויר.

הבעיה יכולה להיות גם בפיוז שלא עובד..

תבדוק טוב טוב את תיבת הפיוזים שלך על הדרך,אם זה קרה לך בפתאומיות זה יכול להיות פיוז..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

תחילה יש לבדוק את הפיוזים היטב.

לאחר מכן לבדוק אם מגיע + - לצופר בזמן לחיצה על הלחצן.

לבדוק אם קיים ממסר(ריליי) ששייך לצופר ולבדוק את תקינותו.

אם לא מגיע + לצופר והפיוזים תקינים, הבעיה יכולה להיות בלחצן, או בסליל כרית האוויר שנמצא מאחורי ההגה על ציר גלגל ההגה שתפקידו להעביר את החיווט בין הלחצן לבין המשך צמת החוטים.

פורסם

על מנת להגיע לקונקטור של הצופר עלייך להרים את כרית האוויר מבלי לפרק את הקונקטור של הכרית.

בצידי גלגל ההגה יש 2 ברגי טורקס שיש לשחררם מבלי לשלף אותם ואז להרים את כרית האוויר. במידה וברכבך קיימת גם שליטה מההגה על מערכת השמע אולי תצטרך לפרק את המנגנון של המפסקים.

חשוב ! לפני פירוק כרית האוויר עלייך לנתק את כבל המינוס של המצבר.

כפי שכתב יקיר אכן קיים גם ממסר N.O בעל 4 רגלים להפעלת הצופר.

אני אישית הייתי בודק תחילה את הצופר על-ידי פירוק הקונקטור של הצופר וחיבור 12 וולט ישירות לצופר. למיטב זיכרוני בדגמי עד שנת 2004 או 2005 קיימים 2 צופרים ובדגמים אחרי 2005 קיים רק צופר אחד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...