Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

פתאום התחילו להתקשר אליי נציגים שונים בטענה שעליי לשדרג (בציווי ולא בשאלה) בטענה שאצלהם אני מחובר ב-10 MB ואילו בבזק הקו שלי 15 MB,

שאלתי מדוע פתאום אחרי שנים שזה כך הם נזכרו שחייב תאימות,הם ענו בגלל שבזק עברו ל-NGN ולכן ייגרמו לי ניתוקים (בחיים לא היו בעיות עם האינטרנט).

בתגובה לזה הם אמרו שזה יתחיל בקרוב כל הניתוקים והבעיות(בעוד כשבועיים),ולכן כדאי לשדרג עכשיו לפני השמחיר יעלה:evil::shock:.

הם בכלל טוענים שבקרוב המהירות המינימלית תהיה 15 MB.

כרגע משלם להם 37 שקל על 10MB,כעת הם דורשים 51 על 15 MB אבל ירדו ל-46.

מה דעתכם?

יש אמת בעניין הטכני?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שקר גס. לא יקרה כלום, לא יהיו ניתוקים ולא נעליים.

כל מי שיגיד לך אחרת, תטיח בו מיד "אתה משקר".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והמחיר המבוקש גבוה. אני משלם לבב"ל כ-40 ש"ח לחודש למהירות 15 מס"ש וברור לי שאני משלם יחסית הרבה.

יש שרשור ארוך בנושא, חפש אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הטכני מעניין אותי,

האם יש שינוי כלשהוא בתשתית ב-NGN?

עוד יותר מעצבן אותי שהתקשרו תחילה לאמא שלי והתחילו לספר לה סיפורים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עד 15 מס"ש תוכל להשתמש במודם ה-ADSL הישן. מעל מהירות זו תזקק למודם VDSL חדש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגיד להם שילכו לחפש כי זה שקר גס, אצלי באיזור שודרגה התשתית לכולם ל15 מגה והספק שלי היה 10 ולא היו לי בעיות, אתה יכול לעבור ספק ולקבל מחיר יותר טוב, 46 שקל זה הרבה ל15 מגה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נטוויז'ן נוכלים. גם לאמא שלי סיפרו סיפורים, וגמרנו עניין בלהעביר את החשבון לספק אחר.

בכל אופן, אל תשלם יותר משלושים ש"ח ל15 מגה ספק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד פעם אני חוזר ואומר, לא משלמים לספק יותר מ-30 ש"ח לכל מהירות עד 30 מגה.

אני לקוח של נטוויז'ן כבר שנים, משלם 30 ש"ח למהירות של 15 מגה לאחר ויכוח קצרצר בשירות הלקוחות.

הם פשוט מנסים את מזלם עם לקוחות שלא מכירים את המחירים בשוק.

פשוט תאמר לנציגת השירות שאתה חושב שגם מה ששילמת עד עכשיו הוא מחיר יקר (מה שנכון נכון) ואתה לא מוכן לשלם יותר משלושים ש"ח אחרת אתה עוזב לחברה אחרת שכן נותנת את המחיר הזה.

אם יגידו לך שאין כזה מחיר, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ולקבל את פרטי הלקוח שלי בנטוויז'ן כדי שהנציגה תבין שאתה לא מדבר שטויות ואתה רציני.

פורסם

בזק שידרגה את המהירות גלישה אצל חלק מהלקוחות מ 10 ל 15 מגה.

גם לי אמרו שאי תיאום בין המהירות גלישה יכול לגרום לתקלות.

בכל מקרה בזק בינלאומי שדרגו אותי ל 15 מגה ללא תוספת.

אני בבאנדל דרך בזק 85 ש"ח עבור ספק ותשתית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פתחתם פה את עיניי. אני לקוח של נטוויז'ן מ- 2004 (הייתי ב- 013 ברק ואז הם התמזגו). התחלתי מתשלום של כ- 45 לחודש, עכשיו אני כבר על 100 ומשהו כשמדי כחצי שנה מתקשרים לספר על כל מיני מבצעים, "הגדלת מהירות כוללת לכל הלקוחות", ולאחרונה ניסו להוסיף לי אנטיווירוס בעלות של 15 שקל לחודש לכל מחשב שיש בבית (ויש לי איזה 5...).

בקצרה, לאיזה ספק ותשתית מומלץ להתחבר?

כרגע יש לי 30 מגה-ביט, מחובר דרך הכבלים. משלם כבר לא יודע כמה...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מחירי התשתית הפכו די קשיחים, לפני מספר חודשים ניהלתי מו"מ עם בזק ללא הצלחה משמעותית.

אצל בב"ל קיבלתי לפני שנה או קצת יותר 10 מס"ש ב-30 ש"ח לחודש, כאשר, כעבור תקופה קצרה, העליתי אתה המהירות ל-15 מס"ש העלו י את המחיר לסביבות 40 ש"ח לחודש.

במקום שבו אני גר כעת התשתית של בזק תומכת בעד 15 מס"ש. מחכה למעבר דירה בעוד מספר שבועות לפני שאבדוק אפשרות של הגדלת המהירות.

פורסם

עד שאין בעיות אין מה לגעת, בכל מקרה תעבור ספק גם בגלל המחיר ובעיקר בגלל החוצפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תתחבר לחברה אחרת ותנתק בהקדם (תקף לכל מי שמשלם מעל 30 שח לספק)

מחירי השוק היום על ספק הם עד 30 שח לכל המהירויות.

בניגוד לתשתית, שוק הספקיות די תחרותי.

המחיר בפאסט 15 שח לתשתית בזק ו5 שח לתשתית הוט; החבילה ללא הגבלה של הוט מובייל כוללת ספק אינטרנט ביתי.

סביר להניח שכשתבקש להתנתק יציעו לך את המחיר הזה וישכנעו אותך להשאר אצלם

• תוכן חדש...