Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריך עזרה, המורה לאלקטרוניקה שלי ביקש שאני יוריד לו שירים ולהעביר לו לנגן,

בתמורה הוא יפצה אותי (שנה שעברה עבד יופי עם כמה נק' בונוס בציון ;) )

הוא אוהב בלוז, ורוצה גם בלוז עם גיטרות וכאלה.

יש המלצות מה להוריד ?

אני גם מאוד אוהב בלוז,רשימה חלקית של כמה אמנים טובים מאוד.

Eric Clapton

Stevie Ray

Willie Dixon

Led Zeppelin

Buddy Guy

BB KING

סתם לדוגמא אחד השירים שאני שומע הרבה בזמן האחרון בלופים של לד זפלין I Cant Quit You Baby

פורסם

אין מה לקנא בי, אלא אם אתה אוהב לצעוק על נהגי משאיות כל היום ולהיות מלא באבק (זה נכנס לכל מקום, אני חושב שגם באוכל שלי היה קצת), הטרקטור שאני נוהג עליו זה 2020 (גון דיר כמובן), טרקטור ישן עם כלוב התהפכות (יש גג) אבל בלי סגירה, הרבה רעש, הרבה לכלוך (לפחות רדיו יש) אין מזגן ומחר אני לא הולך לנסוע מהר אז גם רוח לא תהיה הרבה.

בעצם, אולי יש מה לקנא. :-D

מחר אני הולך לנסוע בטרקטור ועשרות (5) פועלים יזרקו זבל (לא מסריח) לעגלה.

היום רתמתי את הטרקטור, מאז שלמדתי נהיגה לא נהגתי על רכב ידני, אומנם הקפיצה לא כ"כ נוראית אבל היא קיימת, מחר נסדר את זה.

לרופני מותר להתקרב לתיכוניסטיות בלי שהמשטרה תתערב.

מבחינתי זה קילר פיצ'ר.

גם זה נגמר עוד פחות משבוע.

danix שים לו את האלבום של לוקו.

מי זה David32 ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה אני! (גם באיזור חיפה , באותו ישוב עם SlowRide, כרגע עם וולוסטר ידנית לבנבנה בליסינג, קורא פה המון אבל מגיב ממש מעט)

ומקנאים בך, יש זמן לפני הגיוס ותכלס למרות שאתה עובד אתה בסוג של חופש, בשמחה הייתי נוסע מחר על טרקטור במקום להגיע למשרד (חד פעמי כן?)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נמאס לי מהעבודה, מהבוס, מהשגרה הדפוקה הזאת

הבעיה שאני לא אמצא עבודה טובה יותר עד הגיוס (שנתיים של לימודים).

באלי להרביץ למישהו

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא תמיד אני מיישם את המשפט "תהיה חכם, לא צודק", ויש לי פתיל קצר.

היום שני הישרים המקבילים נפגשו זה עם זה והתפוצצתי.

המנהל שלי בחופש ואת מקומו תפסה באופן זמני איזו פוסטמה,

(אני מנהל מספר קווי ייצור גדולים מאוד עם מכונות וצוות עובדים בינוני)

אני המנהל הצעיר ביותר במקום ומנהל את הקווים הגדולים ביותר,

ברקורד שלי יש מספר תעודות הצטיינות ומכתבי הערכה וכדומה.

האני מאמין שלי הוא להיות הכי קשוב לצוות שלי ולצרכים שלהם-

רק כך מגיעים לתוצאות יפות.

אני מכיר היטב את האיזון שבין צרכי מערכת לחומר האנושי.

הפוסטמה התקשרה אלי במהלך העבודה בעוד אני בקו, והחלה פשוט לצרוח

עלי על פשוט כלום, ניתקתי לה בפנים.

התקשרה שוב, ניסיתי להביא אותה לטונים רגועים והיא בחרה לצרוח. ניתקתי שוב.

כעבור מספר דקות מגיע אלי הבוס הגדול (ההוא מהלוויה ) בפוזה של

"יש לי דיבור איתך", ושואל אותי למה אני מדליק את הפוסטמה.

אמרתי לו : "תקשיב ידידי, אף אחד לא ירים את הקול שלו עלי, לא היא ולא אתה

ולא אף אחד" "אחד שצועק עלי יזכה ליחס של זבל, ולא משנה לי מי הוא ומה הוא,

אני גם יכול לצעוק. אתה מעוניין לשמוע? " "תמסור לה בשמי שתצעק על בעלה המקופח מינית

בבית ולא עלי, עכשיו בבקשה ממך, אתה מפריע לי לעבוד".

הוא הסתכל עלי בהלם, טפח לי על השכם והלך. אני נשארתי עם הטעם הרע בפה.

חזרתי לבית מותש מהיום הדפוק, מבחינה מקצועית אני יודע שתפקדתי מעולה ועמדתי בכל היעדים, אני יודע שהדרכים שלי שונות אך אני תמיד מגיע למטרה, ואת זה לא כולם מבינים

ואני גם לא מתכוון להסביר למי שנובח עלי.

אני הולך לשתות בירה.

Gn'f'R

פורסם

רופני, אתה על פאקינג טרקטור - כל עוד אתה עושה הובלות או שאתה סוחב עגלה עמוסה (מבחינת משקל כמובן, לא נפח) מאוד אתה יכול פשוט להתחיל לנסוע על ההילוך שבו אתה מתכוון לשייט, הטרקטור בקושי מרגיש את זה ושהוא ללא עומס גם יתחיל נסיעה בלי לגמגם. ולגבי הטענות על בלאי - מכיר טרקטורים שנוסעים כך עשרות שנים ועובדים בלי תלונות - זה טרקטור!

אם אתה הולך לעבוד במהירות קבועה תוכל להנות גם מבקרת השיוט המתקדמת של הטרקטורים - ידית גז קבוע וכך תוכל לעזור לפועלים או סתם לקרוא ספר או לסמס בניחותא.

ה2020 חמוד, אני לא זוכר אבל אם זה אחד הדגמים שבו יש הילוך שצריך להעביר בזהירות כדי לא למעוך את החבילה.

עד החורף תהנה - זה כיף גדול, אח"כ תקווה לעבור לטרקטור סגור.

אה כן, המקום היחיד שהייתי נזהר בו מאוד במקומך הוא אם מישהו עוזר לך לחבר כלי ליצול, ביומי הראשון על טרקטור הקפצתי שם קלאצ' וכמעט קברתי פועל יחד עם העגלה :oops:

פורסם

לוקו אני לא מבין למה אתה לא מרוצה, ההרגשה הכי טובה זה שאתה מעמיד מישהו במקום, ואם הביג בוס איתך אז זה עוד יותר טוב.

יהודי, מה הקשר שלך לטרקטורים (בכל זאת, טרקטורים ויהודים לא תמיד הולכים ביחד :?)

יש לי רישיון לטרקטור, אני מכיר את כל הפיצ'רים (גז יד זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בטרקטור), אבל אין לי הרבה ניסיון ולכן גם אין לי כ"כ ביטוחן, פשוט בקצת זמן ההתחלתי אני אעשה את הכל לאט ואבדוק פעמיים.

הטרקטור הספציפי הזה הוא אחד הישנים בקיבוץ בן 40 אני חושב (החדש ביותר בן 18, נראה כמו בן 3).

בקשר לזהירות שאתה מדבר עליה, זה כמעט קרה לי היום (היה גורם מקל, היה חושך כבר), באחת הפעמים הראשונות שנהגתי על טרקטור גילגלנו טיפטוף ובמקפלת יש את הסדרן (או שאתה לא מהדור הזה ?) בקיצור היה מישהו שהדליק סיגריה וכופף את הראש, הוא היה בדיוק בגובה של הזרוע של הסדרן, אני חשבתי שהוא נמצא יותר רחוק וזרקתי קלאץ' (ממש פעם שלישית, רביעית) והוא חטף את הדבר הזה באמצע של המצח.

אם אתה הולך לעבוד במהירות קבועה תוכל להנות גם מבקרת השיוט המתקדמת של הטרקטורים - ידית גז קבוע וכך תוכל לעזור לפועלים או סתם לקרוא ספר או לסמס בניחותא.

פחחחח, מי מסמס היום ? אני הולך לגובב כל היום יש לכם כבר משמרות או שכולם מגובבים ביחד ? (אני עוד מ7 עד 12 על הטרקטור ואחרי זה נראה מה עוד יש לעשות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

img20131028_195130.jpg

השבוע אני מגובב ערב עד 01:00, אם אין משהו מעניין אז אני

פורש מוקדם יותר (ולדימיר מחליף אותי ).

צירפתי את פינת הגיבוב שלי להיום.

מתקרבים לחצי מיליון, בחייאת...משעמם לאנשים בחיים.

Gn'f'R

פורסם
אנחנו לוקחים לביתנו חתולה מגזע רגדול היום. יש לנו כבר חתול בן שנה וחצי.

היות והשם הנשי לאשה עם מיליון חתולים הוא Cat Lady, האם זה הופך אותי ל-Cat Sir?

לא.

דו, רה, מי, פאק, סול

h83DA71ED

ויש לך עוד לאן לגדול עם כמות החתולים. כשתגיע לחמש, יהיה על מה לדבר. חמש זה מספר חזק בכל הקשור לחתולים- לבית יש שלל חוקים חדשים.

1) הרצפה זזה. או שתצפה לזה או שתופתע.

2) הרצפה זזה. עדיין. שוב. פילפילון אפו ארוך, על חתול ינסה שלא לדרוך. טוב, זה לא אפו שארוך, וזה לא שהחתולים עומדים בשקט בצורת ח'.

3) לא מזיזים כסא בלי להביט מתחתיו, ולא נשענים בכורסת טלויזיה בלי לצפור קודם.

4) ארגז חול בבית זה הרבה פחות כיף ממה שזה נשמע לחובב כלבים. כמובן שיותר מארגז חול אחד, זה עוד פחות מלהיב.

5) לא לבנות טירות בארגז חול. התוצאה תהיה ח*א של קירות, ואף אחד לא אוהב לבנות מחדש.

אין לי כל כך כח להמשיך, רק חזרתי הבייתה מקודם ועוד לא אכלתי אפילו.

לוקו, תפסיק לקחת ללב (ולריאות). אתה יותר טוב מהאנשים האלה, קח את זה בפרופורצייה הזו, ותעביר את הבעסה למשהו אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה אני! (גם באיזור חיפה , באותו ישוב עם SlowRide, כרגע עם וולוסטר ידנית לבנבנה בליסינג, קורא פה המון אבל מגיב ממש מעט)

ומקנאים בך, יש זמן לפני הגיוס ותכלס למרות שאתה עובד אתה בסוג של חופש, בשמחה הייתי נוסע מחר על טרקטור במקום להגיע למשרד (חד פעמי כן?)

וחשבתי שאני היחיד בירוחם עם חיבור לאינטרנט. וואלה יופי :wink:

שאלה על כלבים - ישנו איזה כלב שמסתובב אצלנו ליד הבית. כשאני מתקרב אליו הוא לא בורח, ליטפתי אותו גם כמה פעמים בעמידה. אבל כשאני מתכופף אליו הוא ישר מתרחק ומקפל את הזנב. פעם גם התחיל לנבוח עלי. מה יש לו?

חזרתי לבית מותש מהיום הדפוק, מבחינה מקצועית אני יודע שתפקדתי מעולה ועמדתי בכל היעדים, אני יודע שהדרכים שלי שונות אך אני תמיד מגיע למטרה, ואת זה לא כולם מבינים

ואני גם לא מתכוון להסביר למי שנובח עלי.

אני הולך לשתות בירה.

לפחות אכלת שוקולד תוך כדי אוננות תוך כדי נהיגה הביתה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

David32 אתה קונה בשר בבשמת טבעון ? (SlowRide לא), כל פעם שאני פוגש מישהו מטבעון אני שואל אותו איפה והא קונה בשר, היום אחד הנהגים היה מבשמת טבעון והוא דווקא שאל אותי על זה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...