Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק למקרים כאלה יש לי מגובב מקליד שכיר שעושה עבורי את העבודה.

איבדת את הזהות !

פעם דברים היו אמיתיים, מתי הכסף סינוור אותך ?! :-D :-D :-D

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלתי פעם, אבל אשאל שוב כי המצב החמיר,

ליד החנות שאני עובד יש "בר" של אתיופים והם מעשנים בכמויות מטורפות,

ופותחים נרגילות (בחוץ) והריח ממש ממש מפריע לי לעבוד, אני שונא ולא יכול לסבול את הריח של הסיגריות

זה גם עושה לי רע.

מה ניתן לעשות ? להדליק מזגן לא עוזר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כדי לא להרוס את השרשור של פנדוב

אגיב כאן:

לוקו, תלונות על המנהלים בהודעה פרטית בלבד. קרא כלל 1 בכללי הפורום.

בגלל שמכיר אותך ניצלת ממעקב.

*הייתי בטוח שאני כבר במעקב.

*העוקב אחריי ישתעמם למוות.

*האם המנהל העוקב נעזר בעיתון עם חורים לעיניים? או שפם מזוייף?

Gn'f'R

פורסם

זרוק להם פצצת סירחון

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לי!יש לי! יש לי!

תוריד להם את הפיוז הראשי-הם יהרסו את המקום בזמן שיתקעו בכל דבר בזמן שהם מתרוצצים שם בפאניקה :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, הם יחייכו ויראו אחד את השני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ידעתי שיגיע היום הזה. נדרסתי ע"י פוסטמה על אופניים חשמליים.

הלכתי לתומי על המדרכה כשהיא הגיחה מאחורי וצעקה "זהירות"! בערך ב"זהי" היא כבר נכנסה בי עם הכידון בגב. אני נשארתי עומד ולא פגוע, ולשמחתי היא נפלה. לצערי היא לא חטפה מספיק חזק, כי הדבר הראשון שעשתה זה לצרוח עלי למה לא זזתי. הסברתי לה בעדינות שאם היא רוכבת על המדרכה מחובתה לשים לב ולרכב לאט כשיש אנשים, ושאם היא נכנסת במישהו מאחורה זו אשמתה הבלעדית. היא אמרה שניסתה להאיט אבל לא הצליחה. מיותר לציין שהמדרכה הייתה מספיק רחבה וריקה, לא הייתה לה שום בעיה לתמרן אם היו לה מינימום של כישורים מוטורים.

תודה רבה למי שהמציא את השרץ הזה והכשיר אותו בצורה לא ממש ברורה משפטית, עכשיו הפוסטמות לא מוגבלות רק לכביש ויכולות לאבד שליטה גם על המדרכה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ידעתי שיגיע היום הזה. נדרסתי ע"י פוסטמה על אופניים חשמליים.

הלכתי לתומי על המדרכה כשהיא הגיחה מאחורי וצעקה "זהירות"! בערך ב"זהי" היא כבר נכנסה בי עם הכידון בגב. אני נשארתי עומד ולא פגוע, ולשמחתי היא נפלה. לצערי היא לא חטפה מספיק חזק, כי הדבר הראשון שעשתה זה לצרוח עלי למה לא זזתי. הסברתי לה בעדינות שאם היא רוכבת על המדרכה מחובתה לשים לב ולרכב לאט כשיש אנשים, ושאם היא נכנסת במישהו מאחורה זו אשמתה הבלעדית. היא אמרה שניסתה להאיט אבל לא הצליחה. מיותר לציין שהמדרכה הייתה מספיק רחבה וריקה, לא הייתה לה שום בעיה לתמרן אם היו לה מינימום של כישורים מוטורים.

תודה רבה למי שהמציא את השרץ הזה והכשיר אותו בצורה לא ממש ברורה משפטית, עכשיו הפוסטמות לא מוגבלות רק לכביש ויכולות לאבד שליטה גם על המדרכה.

היית צריך לעשות את מה שאני עשיתי בפעם האחרונה שנכנסו בי מאחורה.

יצאתי והתחלתי לצעוק עליה(זו הייתה איזה פרחה בסוזוקי אלטו ואני הייתי עם SUV ענק) אבל עדיין זה עשה את העבודה :D

פורסם

היום עשיתי משמרת כפולה בגיבוב, הודות ליום רגוע בעבודה.

עוד שעה אני בבית, אם מי אני צריך לדבר כאן על הסדר

התשלום על השעות הנוספות?

פאקינ' סנדוויצ' אפילו לא קיבלתי.

Gn'f'R

פורסם

בנוגע לנקניקיות, יש את המקום במרכז הכרמל שפרנקסוס המליץ עליו, ונורא בא לי נקניקיה משם אבל זאת נסיעה של 20 דקות לכול כיוון ואין לי כוח, חוץ מזה נראה לי מוזר לנהוג כזה הרבה בשביל נקניקיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בנוגע לנקניקיות, יש את המקום במרכז הכרמל שפרנקסוס המליץ עליו, ונורא בא לי נקניקיה משם אבל זאת נסיעה של 20 דקות לכול כיוון ואין לי כוח, חוץ מזה נראה לי מוזר לנהוג כזה הרבה בשביל נקניקיה.

מסתנן מפורום אנדרואיד? :lol:

• תוכן חדש...