Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרנקסוס זה מה שחברה של פרנקוס קוראת לו...

ככה היא רומזת לו שבא לה נקסוס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ידעתי שיגיע היום הזה. נדרסתי ע"י פוסטמה על אופניים חשמליים.

בעברי הצלחתי לדרוס קטנוע וקלנועית.

בשני המקרים הייתי הולך רגל.

בשני המקרים נגרם נזק לכלי.

אבל רק במקרה הראשון (הקקנוע) נוצר מצב שזה היה טוב לבריאות שלי- ההתנגשות תיקנה לי איזה כאב קטן בברך שהציק לי מהאימונים בקראטה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פעם שניה שאני נופל בגיבוב, פעם אחת עם הסנדל הורוד, פעם עם פרנקוס.

מחר אם יהיה כוח אני אכתוב על הטופס הירוק שהוצאתי היום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיבוב של לילה

יום ארוך עבר עלי, לכל המקנאים, הסיכול זה חרא, בקצרה למי שלא יודע זה בעצם להוציא אבנים גדולות שיתקעו ויהרסו את הכלים, הקטץ הוא שזה נעשה ידנית, החלק הטוב אני לא הידני אבל זה עדיין לא כזה נחמד.

מתקשרים לקבלן הוא מביא אנשים (רצוי מבוגרים שיהיו מסוגלים להרים אבנים גדולות) הקבלן הזה הביא ילדים בני 14-15 שאו שהייתי צריך לעזור להם להרים או לצעוק עליהם שיאללה כבר, למה זה לא כיף אתם שואלים ? צריך לנסוע לאט (1-2 קמש) ועוצרים הרבה כי יש אבנים תקועות אז זה בעצם כמו לנסוע בפקק עם אוטו בן 40 מרעיש בלי מזגן, בלי חלונות בלי רדיו ואם זה לא מספיק שה טרקטור הקלאץ׳ גבוה וקשה, החלק הזה התחיל ב6 ונגמר ב12 (בצהרים) א-ב-ל הבוס שחי ביקש ממני לעזור לעובד אחר לרתום את המעגלות לטרקטור סבבה 10 דקות (היה צריך גם לסדר משהו) ואז אני הייתי אמור ללכת הביתה.

העובד הזה הציע לי להצטרף אליו, למרות שהישיבה בכסא שליד הנהג מאוד לא נוחה (בפוסטים הבאים יגיעו הסברים) החלטתי להצטרף (ועוד משלמים לי על זה) באיזשהו שלב הוא הציע לי לנהוג, שמח וטוב לב הסכמתי, הטרקטור הזה גדול, חדש (יחסית, הוא רק בן 20) יש מזגן, רדיו, חלונות, כיסא טוב הוא ביקש ממני לסיים את השדה 20 דנום).

הסבר נוסף, מעגלות מתרטן להכניס אבנים קטנות יחסית לקרקע, כמובן שהקרקע מלאה באבנים לטרקטור אין בולמים וקפיצים הכול מגיע לכסא שלי, יש לי סרטון של הנסיעה, מחר אני אעלה אותו ליוטיוב.

רק בשעה 6:30 יצאתי מהעבודה, כמובן שיש לי אימון היום ואני לא אספיק להגיע הביתה ולחליף בגדים, הלכתי לאימון בבגדי עבודה (יש תמונה שלהם יותר מאחורה) רק ב10;30 חזרתי הביתה לילה טוב.

נ.ב. נראה לי שיש לי ממש בתחת בגלל הישיבה המרובה היום.

אנלוגי במקרים כאלה אתה צריך להסתובב ולתת בעיטה לאופנים (בטענה של הגנה עצמית כמובן), סתומה.

רגע דיוויד בן כמה אתה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אפרופו נקסוס.

היום ראיתי נקסוס 7' חדש עם 8GB ב500 ש"ח בגרופון.

16 GB ב600 ש"ח.

שווה למי שרוצה טבלט מעולה וזול ולא מתפשר על סיני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רגע דיוויד בן כמה אתה ?

22

הטופס הירוק זה לA1 , הגעתי והרגשתי כמו ילדה בת 17 =\

בנוסף לזה הראיה שלי לרחוק לא כול כך טובה, זה לא ממש מפריע , במיוחד לא בנהיגה, אבל נורא חששתי מהבדיקת עיניים ובצדק.

יצא לי לא טוב עם עין ימין, חירטטתי מלא מספרים , הכול היה נראה כמו 9 או 3 או 8 -> רשמו לי שבעין ימין אני לא רואה הכי טוב אבל שבסך הכול אני בסדר.

אני ממש לא רוצה משקפיים, ממש לא, אבל ממש ממש ממש לא (אני בוכה בלב רק מהמחשבה), אני גם חושב שבגלל משקפיים הראיה מתדרדרת לאט לאט יותר ויותר.

האמת שאני עדיין לא סגור על עיניין האופנוע, נחיה ונראה, צריך עוד לקפוץ למשרד הרישוי ולרופא החדש שלי (הצלחתי למשוך עד גיל 21 אצל הרופא הילדים , ממש אהבתי אותו והוא גם היה מצחיק מדי פעם)

אני מגלח את הראש כבר בערך שנתיים , מאז שנשבר לי מהשיער הארוך ומהעובדה שההתקרחות כבר התחילה להיכנס לשלב מתקדם. האמת שזה ממש נוח ואני אוהב מגולח , אבל פשוט אין לי כוח להתגלח , והיום הייתי אמור ושכחתי ועכשיו אני כבר אחרי מקלחת אז כבר אי אפשר (אלא אם כן בא לי שוב להתקלח - ולא ממש בא לי) יש פה מישהו שמגלח את הראש עם ניסיון יותר גדול משלי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ידעתי שיגיע היום הזה. נדרסתי ע"י פוסטמה על אופניים חשמליים.

הלכתי לתומי על המדרכה כשהיא הגיחה מאחורי וצעקה "זהירות"! בערך ב"זהי" היא כבר נכנסה בי עם הכידון בגב. אני נשארתי עומד ולא פגוע, ולשמחתי היא נפלה. לצערי היא לא חטפה מספיק חזק, כי הדבר הראשון שעשתה זה לצרוח עלי למה לא זזתי. הסברתי לה בעדינות שאם היא רוכבת על המדרכה מחובתה לשים לב ולרכב לאט כשיש אנשים, ושאם היא נכנסת במישהו מאחורה זו אשמתה הבלעדית. היא אמרה שניסתה להאיט אבל לא הצליחה. מיותר לציין שהמדרכה הייתה מספיק רחבה וריקה, לא הייתה לה שום בעיה לתמרן אם היו לה מינימום של כישורים מוטורים.

תודה רבה למי שהמציא את השרץ הזה והכשיר אותו בצורה לא ממש ברורה משפטית, עכשיו הפוסטמות לא מוגבלות רק לכביש ויכולות לאבד שליטה גם על המדרכה.

:lol: :lol: :lol: :lol: גדול !

גיבוב של לילה,

היום לא הלכתי ללימודים, לא היה לי כוח וגם לא היה משהו חשוב, לא פספסתי כלום.

הגעתי לעבודה, עוד פעם הבוס עסוק בפוליטיקה (היה מספר 2 של מתמודד לרשות העיר) וחשבתי שזה ייפסק שהפסידו אבל זה נמשך הרבה יותר.

אי אפשר לדבר איתו בכלל וכל הלחץ נופל עלי.

אתמול הביא חבר שלו את המחשב לשחזור מידע כי בטעות מחק תיקייה שחשב שזה קיצור דרך, העבודה עליו לקחה הרבה זמן, היה לו גם 120 ג'יגה של מידע (עורך עיתון של העיר) ברגיל הדיבור שלו מסריח ואני שונא אותו.

היום הגיע ושאל מה עם המחשב ואמרתי לו ששוחזר הרוב על דיסק קשיח חיצוני וכרגע זה מעביר חזרה למחשב שלך,

הוא בדק שהכל שם, חלק מהדברים לא היה ניתן לשחזר, וחושב שמותר לקלל ולדבר בצורה מגעילה ועוד בכלל לא אני עבדתי לו על המחשב אלה הטכנאי השני.

אחרי שהוא הלך, התקשרתי לבוס (הם חברים) והסברתי לו את המצב שהוא מקלל ולא מדבר יפה,

הוא עונה לי נו ומה אתה רוצה שאני יעשה ? יתקשר אליו וישאל למה אתה מקלל את העובד ? מה אנחנו ילדים קטנים ?

אמרתי לו כן !! זה מה שאני רוצה שתעשה ותגיד למ*דיין הזה ששחזור מידע לא לוקח 5 דק' במיוחד לא שזה 120 ג'יגה.

אמר לי שאני עצבני בשבוע האחרון שאני ירגע וללכת לשתות מים קרים, הסברתי לו שאני ממש רגוע, אני בכלל לא עצבני רק מנסה לדבר כמו בנאדם לבוס שלו מלמל כמה דברים ואמרתי בטון מגעיל "עזוב אי אפשר לדבר איתך" וניתקתי לו בפנים.

נמאס לי, כנראה שאני יתפטר בימים הקרובים אם זה ימשיך ככה.

הבעיה שאני חייב עבודה אחרת לתקופת הלימודים עד לצבא.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בנוגע לנקניקיות, יש את המקום במרכז הכרמל שפרנקסוס המליץ עליו, ונורא בא לי נקניקיה משם אבל זאת נסיעה של 20 דקות לכול כיוון ואין לי כוח, חוץ מזה נראה לי מוזר לנהוג כזה הרבה בשביל נקניקיה.

תאר לך כמה הריונות בלתי רצויים היו נמנעים אם הייתה יותר חשיבה כזו!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...