Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד יום במשרד... עוד בזבוז שעות ואויר לנשימה.

מילא היו משלמים טוב, לא מפריע לי לגרבץ כשאני גם מרוויח, אבל לא להרוויח וסתם לגרבץ- זה כבר מתאים לגיל 17.

כמה אפשר לשמוע את הקשקשת של הבנות במשרד - יש חזרה קבועה על נושאים כמעט בכל בוקר:

- "ראיתן את #סדרת ריאלטי/כוכב נולד-שר-טבע-רקד/תכנית תחקירים שלא מחדשת כלום אבל מבהילה בנות# אתמול ? - זה הקיו לחפירה בת שעתיים.

- "גם לבת דודה שלי היה הריון לא קל..." :roll: חפירה של 5 שעות עם תיאורים גרפיים של לידות, איברים ושאר ירקות שיצאו מהכושלרבק של בת דודה שלה...

- חתונה- זה כבר חפירה שכוללת תמונות, סיפור "מיוחד" שקרה לה בחתונה (בפעם האלף) :evil:

אני אפילו לא יושב קרוב אליהן, אבל הקומה ריקה והחפירה עמוקה.

תוסיפו לזה שאין ממש מה לעשות- זה יותר גרוע מלהתנוון בעבודה- זה ניוון+אינוס שכל.

KHC שקורא גיבובים ומגובב תלונות.

יוסי- מי שלא ניסה- לא נחשב אמיץ, מי שניסה בצורה טובה לא התלכלך כמו המסכן בתמונה.:silly:

ג'וקר- הכסף שלי, בטוח שהוא שלי אבל עזוב, פשוט שלח אותו למס הכנסה/רשות השידור.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ומי שלא? שותה חלב?

אגב, מאיפה רוכשים כרטיסי כניסה לוותיקן מבעוד מועד? מישהו יודע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכנסתי לפנייה מהר מידי כמעט השארתי חצי אוטו על צלע הר. היה כיף נכנסתי למוד ספורטיבי :)

כבישי הצפון המעולים.

דווקא היום לא היה משעמם. טיילתי מהעבודה לצפון וחזרה(פגישה) והיה נחמד,קינחתי במסעדה טובה ועכשו שוב בדרך הביתה. עצרתי לתרענן בשוליים :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עצרת לאונן בשוליים? תיזהר שלא יבוא שוטר!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
עצרת לאונן בשוליים? תיזהר שלא יבוא שוטר!

אולי עדיף שיבוא- יעזור לו עם החבית חול לפיזור בשעת חירום....

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
עצרתי לתרענן בשוליים :)

אתה יודע שאתה מכור לקארספורום כשאתה עוצר להתרענן בשוליים בשביל לכתוב תגובה בגיבוב. בושה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...