Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של יום החלטתי שגם אני רוצה תמונת פרופיל, חיפשתי "תמונת פרופיל מצחיקה" בגוגל ואיכשהו התגלגלתי לתמונה שמופיעה עכשיו, אשאר אתה בינתיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תהנה איתה יוסי!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זוכרים שהבטחתי סרטון ? אתמול חזרתי מהעבודה וישר הלכתי לישון היום קיבלתי יום חופש בגלל הגשם והעלתי את הסרטון, לא שומעים את הרעש (תאמינו לי היה הרבה רעש) וזה יצא צר אבל זה מתאר הכי טוב את מה שעברתי במשך 3 שעות רצופות, זהירות תמונות קשות לצפיה

בנוסף תמונות של משעות הערב, ותמונות מהטרקטור של הסיכול מצורפות

עריכה: אני לא מצליח להטמיע את הסרטון אז כנסו לקישור של לוקו.

IMG_0388.jpg

IMG_0393.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תראה, אני אשקר אם אגיד שלא נהנתי בכלל, בסה"כ זה דבר שאני אוהב (גם לנהוג ועל טרקטורים בפרט).

הקפיצות היו בגלל האבנים (המטרה הייתה להכניס את האבנים לקרקע) והעובדה שלטרקטור אין ממש מתלים.

זה הכלי

%D7%9E%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%94.jpg

זה לא היה חריש (דרך אגב בחרישה הטרקטור קצת יותר יציב כי המחרשה תקועה בתוך הקרקע ומחוברת לטרקטור בחיבור 3 נקודות ולא נגררת אחריו)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תטחן שעות בעבודה. זה הכי אפקטיבי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בעקבות שרשור הגזלן הגעתי למאמר הזה

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDMQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.themarker.com%2Fmarkerweek%2F1.2069919&ei=og1yUqfSDYXGswa3nYGAAw&usg=AFQjCNFHospZK2_Hc_cykSFaBTzrkjE9Ag

ואני חייב להודות שאני סקרן.

זה לא משתווה לחיים באוטו גלידה

אבל עדיין..

Gn'f'R

פורסם

מה שאני חרשתי בשביל כסף....

אני בדיכאון כבר הרבה זמן, מאז שחשבתי את הבית, בסוף הגעתי למדבר, מה שהתחיל בתור סופ"ש הפך למעוני החדש, אבא מפטם אותי יופי, כבר עליתי חור בחגורה.

אז כן, השקט, המרחבים, השמש.... משעמם תחת.

בכל לילה אני אומר לעצמי, בנצי, מחר אתה קם מוקדם, צא אל ההר, תיקח את הכלבה (השנאוצר הוחלף בפיטבול מתוקה אשר עונה לשם בוף) לך תעשה טיול. ככה כל לילה...

ואז אני מתעורר בצהריים, אבא מתפקד במטבח, אתמול זה היה חומוס פול, היום אכלנו קבב לארוחת בוקר.

מחר אפרק את הגג מהג'יפ ואצא לטייל, אני יודע שאני לא אלך לאף מקום ברגל, לפחות אקח איתי כמה בירות לאיזה הר, שם אשים שירי דיכאון פרדתיים באנגלית, אלה שמתנגנים לי עכשיו באוזניות, מריה קארי של פעם

I still believe kind of shit.... and she even say - I get emotional....

ממש נהניתי רגיש, הטלוויזיה עושה לי דווקא, היום בכיתי בגלל פרסומת לפאקינג מסטיק ! מסטיק, מה קרה לרף שלי, פעם... כשעוד הייתי גבר... אם לא היו כמה גורי לברדור בסלואו מושן עם איזה גליל נייר טואלט, העין לא הייתה אפילו למה.

וראיתי את boyz in the hood.

קלאסיקה, ברור שבכיתי.

והחריף....

אבא עשה בחוג.

בכיתי.

ואבכה שוב בבוקר עם החרבון שבא אחרי הקפה והסיגריה...

כוס אמא שלך מריה....

התחיל השיר my all וכל מה שרץ לי בראש זאת הבובה ששברה לי את הלב,

אני והראש הספיק שלי, הכל רץ כמו באיזה סרט ישן, כל זז לאט, החיוכים במיטה, היד שמלטפת את פני כשהאור כבה, החיבוק הזה שמדביק לה את הראש לחזה שלי... ותמיד בזכרונות יש חורף, תמיד יש גשם בחלון.

יין, האח דולק, יושבים על השטיח....

מזל שיש לי את הפורום. הפורום שהיא שנאה כ"כ.

כשהיא אמרה לי "זה או אני או הפורום" הבנתי שהגיע הזמן לעזוב.

ועכשיו? מישהו צריך לבוא ללטף לי את הפנים בכדי שאוכל להרדם.

טוב אני משנה מוזיקה, נהיה לי פה דביק.

haters will hate

פורסם

בנצי אתה חייב. פשוט חייב. זיון

פורסם

אתה יודע שאני סתם מתבכיין

גבר אמיתי שומר את הרחמים העצמיים שלו לגיבוב.

גיבוב זה פורקן, גיבוב זה הרפיה מתוקנת.

haters will hate

• תוכן חדש...