Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שומאכר,אם כך אני מזמין אותך לדהור עלי בפראות(אני חושש שעברתי את הגבול)..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מרגיש שסבתא שלי מנצלת אותי, כרגע אני נמצא אצלה (כי אני לא אסע כל בוקר באוטובוס), זה קורה כל פעם שאני נמצא כאן, תמיד היא מוצאת לי משימות (אין לי בעיה עם זה) הבעיה היא שזה כל הזמן וזה דברים שהיא יכולה לעשות לבד והיא נותנת לי אותן בדיוק במצבים שאני הכי עסוק,

למשל עכשיו, כתבתי תגובה ארוכה לסופר מן (רחמים) והיא מבקשת ממני להוציא לה את הגיגית עם הכביסה, אז אני באמצע התגובה ואומר לה דקה אני מסיים פה משהו ובא והיא עומדת מעלי ומחכה,כאילו כוס אמק (מותר לכתוב קללות בגיבוב, יש פה חסינות) אני באמצע של משהו ואת מבקשת טובה (זה לא שהיא לא יכולה לעשות את זה לבד, סתם אין לה כוח) ועוד מגדירה זמנים.

הדבר הכי גרוע זה שלא נעים לי * להגיד לה לא כי אני ישן פה ואוכל את כל האוכל (אולי אני אגובב על זה בערב).

*בטח שאלתם את עצמכם מה זאת הכוכבית הזאת באמצע, זאת השניה שסבתא שלי קראה לי שוב, התחיל לרדת גשם היא רצתה שאני אבוא לעזור לה להוריד את הכביסה מהחבל (זה לא כזה קריטי אם הכביסה הזאת תירטב, היא גם ככה יצאה השניה הזאת מהמכונה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupni תלמד, my house - my rules

your house - your rules

ותעזור לסבתא שלך מה אכפת לך זה לוקח בול חמש דקות, היא יוצאת מבסוטה מזה שיש לה נכד שעוזר לה קצת.

הקדמה קטנה:

בסדר שדיברתי עליו לפני זה יש גרוזיני וארמני שנפגשים במוסקבה, האחד נהג משאית והשני טייס. כמובן שלקראת סוף הסרט הדרכים שלהם נפרדות.

סצנה:

(הנהג משאית גורר איזה משהו ויש לידו נוסע, במקום לפנות באיזו פניה הוא ממשיך ישר ומחפש את השדה תעופה של העיר טלאבי,

הנוסע שואל אותו למה)

הוא מסביר: "תראה, אני אגיע לשדה תעופה שבו הוא עבר ואמצא את הכתובת שלו ואכתוב לו מכתב, כשהוא יקרא את המכתב הוא יחשוב 'וואה , איך הוא מצא אותי' ואז יהיה לו נעים, וכשלו יהיה נעים גם לי יהיה נעים."

(הנוסע אומר לו שהוא צריך להגיע מהר ליעד שלו)

הוא עונה לו:

"תשמע אני אגיד לך משהו אחד חכם , אבל רק אל תעלב. כשלי יהיה נעים , אני אסיע אותך ככה שגם לך יהיה נעים"

אז ככה רופני...

[לצערי אני דפוק קצת רגשית אז זה פחות משפיע עלי, אבל אני עדיין מנסה להתנהג ככה]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דיויד אין לי בעיה לעזור ובטח שזאת סבתא שלי ובטח שאני גר אצלה כרגע אבל רבאק, תעשי לי רשימה ואני אבצע הכל בזמן שנוח לי (ויש לי פה די הרבה זמן מת) לא באמצע שאני מגובב, ולא על שטויות (תביא לי חתיכת פלסטיק ריקה).

לוקו מה קרה ? נשמע שאתה ורצה לגובב לנו משהו אבל מחכה שמישהו ישאל אותך מה קרה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בזמנו (לפני עמוד) לוקו אמר שמגובב טוב לא מחכה שישאלו אותו, ישר יורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
דיויד אין לי בעיה לעזור ובטח שזאת סבתא שלי ובטח שאני גר אצלה כרגע אבל רבאק, תעשי לי רשימה ואני אבצע הכל בזמן שנוח לי (ויש לי פה די הרבה זמן מת) לא באמצע שאני מגובב, ולא על שטויות (תביא לי חתיכת פלסטיק ריקה).

אני מבין אותך אבל אני מנסה להסתכל מהצד השני, מה שתעשה רק אל תצעק עליה או תגיד לה משהו לגבי זה שלא נוח לך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מישהו זוכר למה שביט השווה נסיעה בטוסטוס? (אם לא, אשמח לתת רמז)

אם כן, אז איך מתגברים על הפאדיחה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דיויד אין לי בעיה לעזור ובטח שזאת סבתא שלי ובטח שאני גר אצלה כרגע אבל רבאק, תעשי לי רשימה ואני אבצע הכל בזמן שנוח לי (ויש לי פה די הרבה זמן מת) לא באמצע שאני מגובב, ולא על שטויות

רופי, תגיד לה מה שכל גבר צריך לומר לאשה שלו:

"גברים תמיד מבצעים את המשימות שמבקשים מהם, את לא צריכה לנדנד לי כל חצי שנה !" :-D

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

חבר'ה אף אחד לא איחל היום לעדה האתיופית חג שמח, היום הם חוגגים את חג הסיגד.

ובדיוק באותו יום, האטיופים חוגגים את חג ה-DEW.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כאילו כוס אמק (מותר לכתוב קללות בגיבוב, יש פה חסינות) אני באמצע של משהו ואת מבקשת טובה.

סבתא מבקשת BANG? :nono:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...