Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אני יכול לקנות ארגז של קינדר בואנו? כמובן, במחיר נמוך יותר ממה שמוכרים בסופר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ציטוט מתוך ציתות למריבת שכנים:

-"מי אתה חושב שאתה, אלוהים?"

-"לפני שניה קראת לי בן זונה, את אומרת שאלוהים בן זונה"?

-"איך אתה מדבר, השם ישמור"

-"את והשם שלך! יאללה כבר".

-"מה הבעיה שלך עם השם שלי?"

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקמתם פה דת חדשה וכבר אתם שואלים לאיפה נעלם הבורא?! בחיי, דברים זזים פה מאד מהר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מחזיר אותך לשלבים הראשונים אשר נוגעים לבורא.

התאמתי את תוכנית 12 הצעדים:

1. הודינו שאנו חסרי אונים מול הגיבוב, שחיינו הפכו בלתי ניתנים לניהול.

2. הגענו להאמין שכוח גדול מאתנו יכול להחזיר את שפיות דעתנו.

3. החלטנו למסור את רצוננו ואת חיינו להשגחת רזמל כפי שאנו מבינים אותו.

Gn'f'R

פורסם

2:11 שיחת טלפון ב21 מניו יורק הזיזה אותי מהספה, אליוט התקשר ואמר שחבל עליי אם אני לא יוצא בhalloween....

אז לבשתי את החרמונית מעל תחתונים מבריקים, מגפיים צבאיות, פאה מתולתלת ומשקפי שמש, במרכז העיר סגרו את הרחוב הראשי, התהלכתי לבדי בין הדוכנים עשיתי פרסה בסוף הרחוב והתחלתי ללכת לכיוון הרכב, ואז אמרתי לעצמי: "בנצי, לך תשתה משהו, לא בשבילך, בשביל הגיבוב" וככה נכנסתי לבר הראשון שראיתי, הזמנתי דרמבוי און דה רוקס. אין.

הזמנתי גרנד מרינייר. אין.

אמרתי לברמן, תקשיב לי מר בחור, תסדר לי איזה קוקטייל אקזוטי עם חלפיניו. אין חלפיניו!!!

התפשרתי על כוס גבוהה עם ג'ין, טוניק, קואנטרו ופרוסות מלפפון :-)

יצאתי לבחוץ, לא מכיר אף אחד, רואה 2 בחורים בצד, מתקרב, רואה שהם נורמלים ושואל "אתם מפה?" מה לעזאזל יש לעשות פה????

וככה התחלנו לשוחח, ועברנו לבר.

ועוד כוסית קטנה והחולה שבי התחיל לצאת החוצה, אני בבר שבחוץ, בוחן את העולם דרך כוסית של איזה וויסקי, עוברת מישהי לבושה כמו פיקאצ'ו ואני צורח עליה עם מבטא שיכור - פיקה פיקה!

מסתבר שהבחור אליו התחברתי הוא יליד המקום, בן גילי, מציג אותי לכל העולם ואחותו, מנהלת המקום ניגשת אומרת לו שלום והוא מציג אותי, יאללה שוטים של ייגר עם המנהלת, רציתי להרגיש צעיר ומה אם לא ייגר ישטוף את גרוני כמו בגיל 15...

ואז כשכבר הפכתי לזה שכולם מתלהבים ממנו - הגיע שלב התמונות, אני מאמין שאני באיזה 100 עמודי פייסבוק של קוזינות שאינני זוכר את שמן שניה אחרי שהציגו את עצמן עם לחיצת יד רפה ומתחנפת... טוב מעבר לעובדה שנראיתי כמו איזה טייס שיכור... כן, חרמונית דלוקס עם הרוכסן פתוח עד למטה, כל הש.ערות של החזה בחוץ, אפילו ההוא שהתחפש לוולברין לא יכל עליי.

אני זה שכולן רצו להצטלם איתו...

אפילו הח.תולה לקחה אותי איתה לשירותי.ם בשביל שאחזיק לה את הזנב.

לילה קשה עבר על כוחותינו.

עבדכם הנאמן אוהב חתולים.

לפחות עכשיו כל העיר מכירה אותי :-) לילה טוב לי, יום טוב לכם.

מחר.... מה מחר, קם עוד שעתיים וחצי לעבודה.

haters will hate

פורסם

מה איתנו לא מגיע לנו תמונה של השערות חזה שלך ? (לא באמת, אל תעלה תמונה לפה, אולי תפוחי ירצה תמונה לפרטי)

גדול הקטע עם פיקה פיקה, אשכרה דימיינתי את זה :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

וואוו, דניx יפיפיה, תתחדש.

אבל שתדע לך, הדור הראשון של החיה הזאת לא היה מוצלח כל כך, השני זה כבר סיפור אחר (להבדיל מקליאו ספורט רגילות).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן ידוע, הדור השני בV6 היה מוצלח יותר,

אוף, זה דגם ראשון שלי ועכשיו באלי לקנות עוד :(

ותודה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רכב חמוד :D

תקווה שלחברה שלך אין פה משתמש,אחרת תחטוף על ה"אהבת חיי".

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...