Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי גבעה, פירקתי את היו גרירה ונכנסתי בה ברוורס, פירקתי את.הדלת של הארגז.. והאופנוע ירד :-)

עכשיו מקלחת וסוף סוף אוכל להשתמש בgopro hero3+ שקניתי :-)

emajagyr.jpg

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נרשמתי להגרלת הויזה לארה"ב.

שיהיה בשעה טובה...

בהצלחה! יש לזה עלות לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש מספר מקומות ספציפיים אצלי בחצר שהכלבה שלי פשוט לא

מאשרת לשתול שם כלום. היא פשוט תעקור את הצמח העולל.

התייאשתי לאחר מספר ניסיונות, היא ניצחה אותי.

אצלנו זה גינה מרוצפת עם כמה עציצים. מוזר מאד מאחר וזה בכלל לא הכלב שלנו. יש לנו כלבה שגרה בגינה אבל היא קטנה ולא מסוגלת לגרור כאלה עציצים. היא רק נובחת כשהוא בא וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלנו בבניין יש גינה שלפעמים הכלבה בורחת לשם ותמיד היא חופרת במקום מסויים, היא לא זזה מילימטר, תמיד אותו מקום (יש שם כבר חתיכת בור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הם לא חופרים שם, רק מזיזים דברים בצורה מטומטמת.

פורסם

בסדר אצלך הם מזיזים דברים מסיבה לא מובנת (מקום מסויים לאותו מקום כל פעם ?), אצל ערן היא הורגת את העציץ כל פעם באותו מקום (בחפירות אני מניח) ואצלי היא חופרת במקום אחד כל פעם.

מדובר על דפוס פעולה שלא ברור למה הוא, פשוט הרחבתי את השאלה, מה גורם לזה ?

דרך אגב, יכול להיות שהכלב הזה כן חופר שם למרות שזה לא אדמה, לפעמים הם מנסים (לפחות שלי) לחפור גם ברציפה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואולי הם מושפעים קשות מהתנהלות בניית נתיבי המטרונית במטרופולין חיפה.

פורסם
2a6e2a8a.jpg ככה לפתוח בוקר פאן
אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גיבוב של פנצ׳ר

הבוקר התחיל בזה שהמפתחות של אחד הטרקטורים (לא שלי) נעולים במשרד ואין לנו את המפתח, הוקפץ הבוס ושחרר המפתח, הצוות שהגיע ג׳אברים אחד אחד, כל אחד מרים את האופנוע של בנצי לבד.

עובדים עובדים, מסיימים את השדה עושים סריקה פתאום הפועלים צועקים לי לעצור, אני יורד מהטרקטור ורואה פנצ׳ר בעגלה, מסתכל קצת אחורה, חתיכת ברזל קטנה קטנה אבל אכזרית, הגלגל הזה זה עם פנימית, הפאנצ׳רמעכר בדרך.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לנו יש כזו טלוויזה!

פורסם

בחדר שינה זה הטלוויזיה בסלון יש 55

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...