Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, אתה מפספס את הפואנטה.

תאזין למילים.

ותחליף את תמונת הפרופיל של בנצי המסוקס, כל פעם לוקח לי כמה שניות להבין אם אני קורא הודעה שלך או שלו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה עובד במשרה מלאה?

אם אני זוכר נכון ימי חופשה (12 בשנה), מחלה (נדמה לי 18 בשנה), ופנסיה.

פיצויים מגיעים לך אם תפוטר (להבדיל ממי שחתום על סעיף 14 ויכול לקבל פיצויים גם אם מתפטר).

בגלל לימודים, אני עובד משעה 4 עד 8 ויש ימים שאני עובד מהבוקר 9 עד 8 בערב (2 עד 4 החנות סגורה)

פיצויים בגלל גיוס נחשבים כפיטורים מוצדקים.

ממה שאני ראיתי בביקורי ברמי לוי,

זו חרא עבודה.

אתה כל היום על הרגליים מזיז מצרכים או חותך פטרמה.

אם אתה חושב שחנות מחשבים זה שוחק,מעניין כמה תוך כמה זמן תשתעמם מלהדביק מחירים על מילקי וניל.

תבקש העלאה ותישאר.

זה שוחק כי כל היום מול לקוחות רוב הזמן לבד, כי אני לבד בעסק אחרי צהריים.

אבל אם את כל הדברים אתה אמור לקבל גם ככה כחוק, אני לא בטוח שמשכורת 13 שווה לך את השחיקה (שאיך שלא תסתכל על זה היא גבוהה בעשרות מונים אצל רמי לוי ועבודות מקבילות).

מן הסתם גם הלחץ ברמי לוי הוא גבוה פי כמה מהלחץ בחנות מחשבים.

זה לא רק משכורת 13 זה גם כל הימי חופשה ומחלה,פיצויים עוד שנתיים.

אם חייך יתחילו רק לאחר הצבא לדברייך,

לא תוכל בשום אופן לסחוב את העגלה עד אז?

במעבר עבודה יהיו לך יותר חסרונות מיתרונות.

כאן יש לך בוס אחד, אצל רמי יהיו לך מאה.

כאן יש לך העצמת סמכות, אצל רמי למאה אחרים יהיה עלייך.

כאן הג'וב מתקשר לנושא שמעניין אותך.

כאן תוכל לשלב יפה את הלימודים.

שם תצטרך להוכיח את עצמך מחדש.

כאן אתה יכול בקלות להעמיד את הבוס במקום, איך?

כמו שאמרתי לפני מספר עמודים:

תקח חופשה קצרה כדי שיבין מי מתחזק לו את המקום.

לוקו תודה, ברור לי שיש הרבה ייתרונות בעבודה הנוכחית, אבל פה ושם יש גם חסרונות, ועכשיו אני יושב וחושב, ומתעייץ עם מי שצריך, גם איתכם :)

מה הכוונה משכורת 13? 13 אלף שקל?

אגב, אם הוא נותן לך לגובב, תישאר. אחרת תחתוך.

בדרך כלל לפני הסגירה אני מגובב, פעם אחת השארתי בטעות את הTAB פתוח והוא שאל אותי מזה גיבוב :idea:

תמיד לסגור את זה יפה - חוץ מהמלצות בעתיד, תמיד עדיף לסגור פרק כלשהו בהרגשה טובה.

השאלה איך לדבר איתו במידה וזה אכן יהיה?

מסכים לחלוטין,

בונוס שנתי בסוף השנה בגובה משכורת ולכן קיבל את הכינוי משכורת 13.

חכה לי אני טס בשישי!

דניקס, גם אני צריך לפטופ. מה נשמע?

הכל טוב, שלח דגם, קבל מחיר :) נשתדל לעזור במה שאפשר.

דניקס, אין תשובה אחת טובה או נכונה. זה הכל תלוי בהרגשה האישית שלך.

השנקל שלי:

אם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר לסבול את המקום- תתפטר.

אם אתה מסוגל להמשיך לעבוד במקום שבו מכירים אותך ויודעים מה אתה שווה- תבקש העלאה\עוזר (קידומצ'יק למנהל...) וקח את הדרעק בקלות.

עזבתי בעברי כמה מקומות כי לא יכלתי לסבול אותם יותר. המצב שלך לא עד כדי כך גרוע ממה שקראתי. קח בחשבון שתמיד יכול להיות גרוע יותר.

ואולי התנאים של קרמי לוי (השגיאה מכוונת) נשמעים לך טוב, אבל תחשוב על מה אתה הולך לעשות שם כל היום. בוא ונגיד את זה ככה, אתגרים- לא יהיו לך. עבודה מול מחשב- אולי מול מחשבון, לא מחשב. כל יום שיבוא יהיה זהה לזה שבא לפניו ולזה שבא אחריו. השבירת שיגרה היחידה שתוכל להיות לך זה לגשת לנקות איזה מעבר...

עבודה כזו היא בעיני כמו להיות מחסנאי (מה שהייתי כל חיי עד שהפכתי לעצמאי). נכון, זו עבודה שמכבדת את בעליה, אבל ניתן לאמן קוף כך שיעשה אותה מרוב שהיא פשוטה ומונוטונית. פלוס, פה לפחות תמצא כמה אתגרים, כמו איך לאמן קוף כך שילמד לספור.

אתה עוד מעט (שנה-שנתיים) הולך לצבא אם הבנתי נכון.

נסה לסבול בשקט עד אז, להרוויח את הכסף שלך, ולהנות עד כמה שניתן מהעבודה.

כל עבודה שוחקת בסופו של דבר.

לדעתי לא שווה לך לעזוב.

זה השנקל שלי.

אני מודע לעובדה הזו, ועכשיו אני מבין את הכיוון שאתה מדבר עליו פה, ואתה צודק,

תודה ברווזוני.

על הערב קארספובורים כבר שמעתם ? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4134190#post4134190

קדימה, ערב קרניבורים שכולו קראספורום, המינימום זה 20 אנשים, עד עכשיו יש לנו 6, danix לא בא לך להתפנק ? אקסודוס תביא את הדינוזאור שיוכל קצת בשר, ברווז אתה יכול להגיע בבטחה שם לא מבשלבים ברווזים (רק חיות שהולכות על 4), רוכב איטי תבוא יהיה בשר איכותי, תפוחי יהיו גברים, בנצי לא בראש שלך איזה ביקור מולדת ? אתה לא רוצה לשנות קצת אווירה ?, נהג מתחיל תתלבש ובוא, לוקו תביא את הגברת ליום פינוק (עוד מישהו ששחכתי ? אני פשוט לא יודע מה יש עוד לכתוב על עוד אנשים).

באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלי להתפנק !!!

לא סתם המילה עבד גזורה מהמילה עבודה,

כולנו עבדים דניקס, ואני יכול להבטיח לך (בצער וביגון רב ) שאחרי

הצבא כשתתחיל את החיים "האמיתיים" אתה עוד עשוי להתגעגע לבוס הדמיקולו הזה שלך.

ההחלטה היא נטו שלך, היכן אתה רוצה לשעבד את עצמך.

אז יש עבד עם משכורת 13 ויש עבד שמביא איתו את הסנדוויץ' מהבית, מה זה משנה?

הדבר היחיד המשנה הוא כמה זמן אתה מקדיש לחייך הפרטיים וכמה כסף נשאר לך בסוף

החודש בבנק (לא כמה אתה מרוויח, כמה נשאר. יש הבדל ) כדי לבלות את הזמן הזה.

וכמובן כמה כוח נשאר אחרי יום עבודה.

אם הצלחת לאזן את המשולש הזה, אתה בדרך הנכונה. זה הכלל שלי האישי.

דחילראבק, אני יכול לכתוב רומן עב כרס על האידיוטים שאני עובד איתם. אני מעביר את זה בבירה וממשיך הלאה בחיים.

בעיקרון אני מצליח לחסוך דיי יפה,

ההוצאות שלי מסתכמות ב400 ש"ח דלק פחות או יותר, כ400-500 ש"ח באשראי וסופשים יציאות עם החברה שחוזרת מהבסיס, כל השאר נכנס לבנק.

בדרך כלל בין 1500-1800 ש"ח.

בניגוד לדעה הרווחת, אם לא כיף לך קח את הרגליים ולך, רק קח בחשבון שאת הנעשה אין להשיב, מעסיק נבלה שהיה לי בעבר אמר לי בפנים לכל טמבל יש מחליף כשביקשתי העלאה של שקל במשכורת (אני כמובן התפטרתי, והוא ? פשט את הרגל לא הרבה אחרי שעזבתי) מאז המשפט הזה חקוק לי בראש (הייתי רק בן 17) אין לי סנטימנטים לעבודה, אני לא זוכר מתי איי פעם היה לי חשק לחזור לעבוד או ללכת לעבודה, אני שם כי אני צריך את הכסף וכי יש לי חשבונות לשלם.

רוצה מצב של WIN WIN ? קח חופשה בת שבועיים, לך תחפש לך עבודה חדשה, תעבוד שם כמה משמרות, אם יהיה לך טוב תשאר ואם לא ? אז יש לך לאן לחזור.

מה שלא יהיה אם וכאשר תחליט לעזוב תעשה את זה ביפה ותשאיר לעצמך דלת פתוחה, יש קארמה בחיים ואיך שתתייחס למעסיק שלך ככה לרוב יתייחסו אלייך, אתה לא יודע לעולם מתי שוב תתקל באותו אדם, זה יכול להיות גם בעוד 10 שנים ולך תדע אם יזכור לך איזה קטע מסריח שהיה בעבר כי היית נער תמים.

מאחל לך בהצלחה.

יש לי סנטימטים לעבודה, ואני עובד כי אני עובד וכמו שכל המשפחה שלי עבדה בגילאים האלה כדי לעזור למשפחה,

בשנה הראשונה והשניה כמעט כל הכסף הלך להורים שלי,

ומאז אני מממן את עצמי בהכל, כבר 6 שנים לא ביקשתי שקל מההורים שלי.

הבעיה שאי אפשר לעשות ניסיון ברמי לוי כפי שידוע לי כי זה מצריך תלוש וכו' וכו'.

תודה רבה לכולכם על העזרה והתמיכה,

כמה דברים שלא ציינתי, אני מעריך את הבוס, עשה בשבילי הרבה דברים, אפילו שילם לי את הרישיון (כי ידע שבעתיד יצטרך את זה כאשר הטכנאי שטח נמצא במילואים וכו' אוכל להחליף אותו)

הבוס שלי אף פעם לא 100% בעבודה, תמיד יש לו משהו מעבר, בשנים הראשונות שהתחלתי לעבוד זה היה התעסקות בקבוצת כדורגל, אחרכך שיפוץ של בית ובניית יחידת דיור,

ועכשיו בשנה האחרונה זה היה התמודדות למספר 2 עם מתמודד לראשות העיר, חשבתי שכאשר הבחירות נגמרו לפני כשבוע ייגמרו כל הדיבורים וכל הז*יוני מוח על זה, אבל זה החמיר בהרבה יותר, הם כל הזמן מדברים על זה, אני כבר בקושי מצליח לדבר איתו, וזה מגיע למצב שבשביל שיזמין דברים שמכרתי ללקוח אני צריך להזכיר לו 8 פעמים, וכאילו אני לא מבין, זה פא*ינג כסף שלו שהוא מרוויח כי אני לא מרוויח מזה כלום.

בעיקרון התפקיד שלי מוגדר כך : טכנאי מחשבים, מוכר, מתקן טלפונים בעיקר אייפונים, טאבלטים, ותיקוני מחשבים ניידים ברמת דרג ג', תיקוני לוח ושקעי טעינה והלחמות למינהם.

כל זה ועוד התעסקות על לקוחות, את התפקיד שלי אני עושה מעולה, וזה לא מהשווצה, זה מכך שכל העיר בערך מכירה אותי ומעריכה את העבודה שאני עושה, והרבה מגיעים לשם בגללי ובגלל השירות שאני נותן, ואני מאוד מתאמץ לתת את השירות הטוב ביותר שאני יכול ללקוח. כל זה מגיל 13.

אני גם קצת חושב שהבוס לא מעריך את העבודה שלי, כי תמיד הוא מעמיס עליי בדברים ואני אומר לפעמים שאני צריך קצת זמן בשביל זה, והוא תמיד לוחץ כאילו שזו עבודה קלה, ואני תמיד אומר לו שהוא יכול לנסות בעצמו והוא מתעצבן.

לפעמים אני כן "יוצא" עליו, ולאחרונה אני כן רוצה לשבת איתו לשיחה אבל זה בלתי אפשרי.

החברים הקרובים שלי ומשפחה אמרה לי "זרוק ז*ן" כדי שיבין שמשהו לא בסדר ואז הוא יזום שיחה,

הבעיה שאני לא רוצה, כי זה יבוא בביטוי בלקוחות, ואני לא רוצה לעשות זאת ללקוחות. אם כמה שיש כאלה שאני שונא אותם,

אבל אני באתי מבית קצת שונה מהאוכלוסיה שיש בעיר המ*ובנת הזאת.

המצב הוא בכללי כך, אני בן 18 וחצי, עובד שם עוד מעט 6 שנים, לא קיבלתי בונוסים, לא קיבלתי העלאות שכר וכו'.

אני גם מרגיש קצת מנוצל, אבל תמיד קצת שתקתי כי הייתי צריך את המשכורת.

ועכשיו יש לי עוד שנתיים של לימודים,יג' יד' שבהם אני מנסה לחסוך קצת כדי ללכת עם קצת כסף לצבא.

ושוב, תודה רבה לכולם על העזרה וההקשבה,

תמיד כיף לגובב כך.

זזתי לתקן לאמא שלי את האוטו, יש נזילה קטנה ואיתרתי את המקור, מחר יש לה נסיעה וכמו שהבטחתי למוסכניק, האוטו לא ייכנס אליו בחיים, מאז שעשיתי זאת לאוטו שלי החיים שלי יותר שקטים וחסכתי הרבה כסף.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נראה לי שאזדקק לשירותיו של סול גודמן בקרוב.

תקוע בבת מצווה, עשן סיגריות, מוזיקה מזרחית וגדוד ילדות שצווחות בלי הפסקה....

סיוט

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

שמעו קראתי פאקינג 400 עמודים של גיבוב. יחי מלך הגיבוב. אתמול ב-2 בלילה אני בלי אור במיטה קורה את העמודים האחרונים, האישה מתעוררת ורואה טבעת זוהרת מעל ראשי. שואלת מה קרה לך, מה אתה עושה?

ת: אני בעמוד האחרון 398 מסיים את ספר הגיבוב והיום שמחת גיבוב. טוב נראה לי נדפק לי המוח, צריך לצאת מהפלקציה לאיזה שעתיים.

החיים הם כמו....

פורסם

לוקו, דביק דביק... או דביק דביק ?

כי יש פה כמה גיבובי זימה שהפכו לדביקים

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

דניקס, שווה לך באמת לדבר על תוספת קטנה, לפעמים יש הפתעות. תמיד טוב גם אישית לעצמך לסיים במקום עבודה בטוב, במיוחד כנותן שירות. אתה מתנהל בחוכמה עם הכסף לפני הצבא, הלוואי עלי. אני גם עבדתי לפני הצבא אבל החלטתי להנות ולהשקיע בלימודים של יג, יד וזה אחת ההחלטות הטובות בחיי(י"ג,י"ד) כמובן.

החיים הם כמו....

פורסם

גם את הלימודים אני משלם, זה לא הרבה, כי הצבא מממן לי 80% דרך הפרוקיט שלהם.

סביב ה2000 לשנה.

אגב שלא תטעה, אני כן נהנה אחרי שעות העבודה ועדיין מצליח לחסוך,

ביום יום זה יציאה פה ושם עם חברים, וסופש עם החברה, אני מנסה להנות כמה שיותר ולהוציא בצורה הגיונית כדי לחסוך,

החודש בכלל נפל עלי טסט,רישיון,ביטוח.

בשנים האחרונות החסכון הוא קבוע שלפחות 1500 נכנסים לבנק וכל השאר לבזבוז.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...