Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה אף אחד לא איחל היום לעדה האתיופית חג שמח, היום הם חוגגים את חג הסיגד.

ובדיוק באותו יום, האטיופים חוגגים את חג ה-DEW.

היום הולך להיות שמח אצל DANIX בעבודה.

ערן משביז פה את כולם. פעם סרטי אימה, פעם בתי חולים, מה הלאה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך תמונות עם ריח?

טוב שומאכר,אם כך אני מזמין אותך לדהור עלי בפראות(אני חושש שעברתי את הגבול)..

אם יש לך תחת תפוח... :oops:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ערן תהיה חזק.

רופני תהיה גבר ותעזור לסבתא. אם הייתה לי סבתא בחיים הייתי שמח לעשות כל מה שהיא מבקשת.

בעצם יש לי אחת, אבל לא רק שהיא לא מזהה אותי אלא ממש מפחדת ממני, דודה שלי אסרה עלי להיות איתה באותו חדר.

היא גם בטוחה שאבא שלי (הבן שלה) זה בעלה ז"ל. לא נעים.

זה כשהיא צלולה. כשהיא לא היא מגובבת בפולנית ולפעמים גם שרה. האמת שזה יפה לראות - שמחה בלי טיפה של דאגה בעולם. אלצהיימר מחלה מוזרה, מפחידה אבל לעיתים גם משעשעת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כאבים בגוף ובנפש, פוביות ופחדים, חרטות, שנאה, סלידה. בשביל מה כל זה? גם ככה מתים בסוף. תהנו חברים ותגובבו בכיף :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי צילמו אותי היום...

הלכו אלפייה כוסעומו!!

עצרתי לגובב בילו עם פחית בירה כדי להירגע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גיבוב של ערב, הפעם כמו שהבטחתי אוכל.

כבר כמה שנים שאני עובד במקום העבודה שלי (בחופשים ובלי כסף) אז כולם מכירים אותי ואני מכיר את כולם, בגלל שזה קיבוץ שאבא שלי והאחים שלו גדלו בו ועבדו באותו מקום בדיוק (אפילו על אותם טרקטורים) מכירים גם אותם, אחד הדברים שהכי מסתלבטים עלי שם זה האוכל, שהייתי יותר קטן (ויש שיגידו קצת שמן אפילו) הייתי אוכל מלא (צריך לגדול לא ? ) בעיקר בעבודה הזאת שהיא פיזית והרבה שעות, בבוקר היינו אוכלים לחם וחומוס (משהו מושקע) הייתי יכול בקלות לאכול חצי כיכר, כשהיינו מגיעים לחדר אוכל ואני הייתי בממוצע אוכל שתי מנות ושחזרנו לוקח לי עוד איזה חצי כיכר לחם, כבר בימים הראשונים התחילו הסיפורים על הדודים שלי והכמויות שהם היו אוכלים, בהתחלה הסתלבטו עליהם שהם מחביאים אוכל מתחת לכסא ואז סתם הסתלבטו על הכמויות, הבוס הגדול (חבר טוב של המשפחה שאבא שלו היה אחראי על הענף והיום הוא אחראי) לקח את העניין קשה כנראה כי כולם יודעים שבמשפחה שלנו אוכלים הרבה, כל מי שמגיע לשם (וזה הרבה אנשים) היום אני כבר לא שמן (אף פעם לא הייתי שמן בצורה מטורפת אבל תמיד הייתי גבוה יחסית ורחב וקצת שמן, היום אני סתם גבוה ורחב, 81 ק"ג על 186 ס"מ) אבל הבדיחה עדיין נשארה, כל ארוחת צהריים אני נשאר לאכול אחרון ורצים סיפורים על זה שדוד שלי בזמן עונת קטיף הכותנה היה מפרק קופסאות של 4 קילו כנפיים בארוחת צהריים לבד, הדוד היותר גדול אותו דבר, והדוד היותר גדול גם אותו דבר.

גם סבתא שלי (חיים בבית שני אנשים) שמה לב שפתאום היא מתחילה לקנות יותר אוכל כל שנה בתקופות שאני כאן.

מאז ומתמיד אני אוכל הרבה, כנראה זה שילוב של העובדה שאני אדם גדול יחסית וזה שיש לי חילוף חומרים מהיר (כמה מהיר, אצלנו במשפחה יש הפסקות שירותים בזמן ארוחת חג), יכול להיעד על כך חבר הפורום Fangio (הבעלים של מסעדת דוניה רוסה) שבסוף ערב קרניבורים האחרון (ערב גדוש בשר איכותי) שהייתי בו ביקשתי עוד צוריסוס.

תפוח מה קורה איתך ?

שומכר יש לך מזל שאני לא לידך כרגע.

לוקו נשמע כמו יום מעניין.

דניקס כמה אטיופים יש בבר ?

אנלוגי אני תמיד עוזר לסבתא, אני חושב שעדיף סבתא שחושבת שאבא שלך הוא הבעל שלך מאשר אבא שלא זוכר לפעמים שאני הבן שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
למה נסעת מהר ? :nono:

עקפתי איזה ז/נה בדייהטסו סיריון שכל פעם שניסיתי לעבור אותי החליטה שהיא חוסמת אותי.

אז נתתי גז וככל הנראה זה לא בדיוק השתלם לי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
Apple, מצאת עם מי להתעסק בכביש?!

עם / ?, הן יותר משוגעות מ# ו-* יחד !

סולמית היא מנהלת חשבונות וכוכבית עובדת בלוגיסטיקה,

שתיהן מפחידות אותי באותה מידה :D

אני מחכה שייפלט לי משהו כל כך מוזר ומטומטם שמישהו יעשה מזה חתימה :D

• תוכן חדש...