Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ימים שאתה מתחיל אותם בנקודה אחת ומסיים אותם בנקודה לא צפויה אחרת,

בחיים למדתי לומר תודה על כל מה שאני עובר, כי למדתי שתמיד יכול להיות גרוע יותר.

לוקו ג'וניור עבר שבוע לא קל, היה מאוד חולה והגעתי למרפאה מספר פעמים במהלך השבוע,

בכל פעם קיבל את פניי רופא אחר מכיוון שהרופא הקבוע היה בחופש.

היום הרופא הקבוע חזר ולאחר בדיקה קצרה פנה אליי ואמר:

"יש הורים שאני מדבר איתם בפתיחות עד גבולות מסויימים, אתה מהסוג שאני מדבר איתם דוגרי.

יש לך שתי אפשרויות, או שתיקח אנטביוטיקה ותלך עם הילד לבית, או שתקח אותו עכשיו למיון בסורוקה".

בחרתי באפשרות השנייה.

הוא השיב לי :

"מצויין. אני עכשיו יוצא גם לסורוקה להתחיל שם משמרת, אני אפגוש אותך שם ואטפל בתינוק הזה כאילו הוא בני".

ביקשתי מגברת לוקו שתצא מהעבודה וביחד עלינו על הלוקומוביל לסורוקה.

כשהגענו לשם הרופא כבר חיכה לנו, לקח את התינוק ובלי בירוקרטיה, ובלי נעליים הריץ סדרה

של בדיקות מקיפות. הילד זכה לטיפול אח"מ.

קיבלתי הודעה לסלולר להתקשר בדחיפות לחברת האשראי בגין עסקה שלא אושרה,

הייתי בטוח שמדובר בשתייה הקלה שקניתי קודם לכן ממכונת השתייה.

מסתבר שבאותם רגעים מישהו עשה עסקאות באלפי שקלים בחנויות בחו"ל ...

הכרטיס נמצא עלי פיזית, מישהו כנראה העתיק את המספר.

הכרטיס בוטל מיידית, ונשלח לי למייל טופס הכחשה שעליי למלא בגין עסקאות שבוצעו ואושרו.

איזה סרט דפוק.

עברו כמה שעות ויצאנו לדרך חזרה לבית, אספנו את הילדה מחמתי והכנסתי אותם מהר למקלחות,גברת לוקו נשכבה מעולפת על הספה, העמדתי 2 סירים על הגז ומיהרתי לצאת לעבודה לכמה שעות כדי לסגור כמה פינות.

הגעתי לעבודה ודוממתי מנוע, שמעתי רעש של בריחת אוויר.

פתחתי מכסה וראיתי צינור מים קרוע ואדים. כוסאוחתוכ הרכב הזה.

נתתי לה להתקרר וחזרתי מאוחר יותר. קיצרתי את הצינור והוספתי מים מחדש.

עוד חצי שעה אני מסיים את העבודה, קופץ לקנות חלב והבייתה..

רוצה כבר להגיע לבירה שלי.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכה שייפלט לי משהו כל כך מוזר ומטומטם שמישהו יעשה מזה חתימה :D

תנסה לפלוט מהתחת. אולי יצליח לך.

לוקו, אנחנו איתך. העיקר הבריאות והחיוך על הפנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגלל שהאטיופים חגגו סיגד היום, נהרס להם הכבל hdmi אז הלכתי לסדר להם, רציתי לצלם אבל פחדתי שיקפצו עלי :) קיצר ספרתי היו 20

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

השעון צלצל בשמונה בבוקר, הפעם לא לחצתי נודניק, פשוט ביטלתי אותו,התעוררתי מהצהרות של אבא שלי ב12 , צהריים? מה עכשיו, את הגג מהג'יפ הסרתי ועם הקפה גיליתי שנשארה לי סיגריה אחרונה, חתכתי את כל הרגל כשבאתי להניח את הגג על עגלה נגררת בחצר, לא נגעתי בחתך, מכחיש את היותו, שורף, יעבור, הדם כבר התקרש על כל טיפוחיו, ובוא ירד עד לכף הרגל, הביסה שנחתם כנראה עמוק והוא יצא בדיוק על צלקת שיש לי מנעוריי, אז זה היה סכין בקטטה, היום זאת עגלה מזדיינת.

נרביץ מקלחת ונטפל בחתך כמו צ'אק נוריס, מברשת קשה וסבון, מגבת וחצי ליטר של אלכוהול.

ככה עובר לו עוד יום.

היום זה יום התחפושות, מבסוט שמצאתי רכוש צה"לי בארון של אבא. לא שמישהו יבין מה זאת חרמונית בצבע זית, אבל אני מבטיח לא ללבוש כלום מתחת.

לוקו, מאחל בריאות לקטן ונחת לגדול.

קניתי לך מתנה ליומולדת, והיא יושבת בערימה שנקראת דברים שצריך לשלוח לארץ אבל לא בזין שלי ללכת לדואר.

זה יגיע.

ביום אני לא חושב על ההיא, בלילה כן.

והיא עוד אמרה לי משפט שמציק לי קבוע

In order to get over a guy you need to get under another.

אבל לי אין חשק

יוצא ושותה, לא מביע עניין בבחורות ותמיד הן ניגשות אליי, בסופש כשיצאתי, לקחנו שולחן באיזה מועדון, הלכתי לשירותים, בדרכי חזרה נקלעתי לרחבת הריקודים, קבוצה של ילדות בנות 40, קשה לעבור, אני תקוע מאחורי איזו מישהו שעושה תרגיל ריקודי מרשים עם צלילי הדיסקו שברקע.

עשיתי לה עם האצבע על הכתף בכדי שתזוז, הסתובבה אליי ובחנה אותי בזריזות עם עיניה הגדולות והשיכורות, עטפה את צווארי בידיה והתקרבה בכדי ללחוש "you are so yummy"

חייכתי בנימוס ופילסתי את דרכי לשולחן.

כשניגשתי לבר אחרי כעשרים דקות בכדי למלא את הכוס, נשענתי בקלילות, מחכה לברמנית, לפתע הצטופפה לשמאלי איזו חתיכה, אני נותן חצי חיוך ומפנה את מבטי אל תוך הבר.

והיא שואלת לשמי, בן אני אומר תוך כדי שאני מתעלם.

You're very handsome ben

ואני משיב

Thank you, I'll thank my parents for that later.

היא שואלת מאיפה אני כי המבטא שלי ממש סקסי

זה המשיך עוד קצת, שיחה שבה אני מביע חוסר חשק מוחלט והיא לא מפסיקה לנסות לדוג אותי...

נו באמת. גבר לא יכול ללכת לבר בלי שיגרמו לו להרגיש כמו חתיכת בשר...

haters will hate

פורסם
לפחות עשית עליהם כמה ג'ובות?

בקושי רצו לשלם, עשיתי להם הנחה קטנה וסגרנו עסקה.

יצאתי בשלום מהמקום.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
תנסה לפלוט מהתחת. אולי יצליח לך.

לוקו, אנחנו איתך. העיקר הבריאות והחיוך על הפנים.

בוא נעשה סולחה? :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בנצ',

המשפט שאמרה לך חתך לי את הלב. אכזרי.

תודה על המתנה באשר היא תהיה,

אבל אני בערך כמוך (חוץ מהכוסיות שמתחילות איתי ) מברך יומיום ברוך בורא הגיבוב.

סליחה אם אני מעורפל. קצת שתוי. אוהב אותכם.

אני אוהב את כולם כשאני מסטול. אשכרה דובון אכפתלי.

הייתי מציין את השמות שלכם אחד אחד אם הייתי יכול.

Gn'f'R

פורסם

לוקו מה יהיה הסוף איתך ? כל יום אסון אחר.

לוקו, מאחל בריאות לקטן ונחת לגדול.

קניתי לך מתנה ליומולדת, והיא יושבת בערימה שנקראת דברים שצריך לשלוח לארץ אבל לא בזין שלי ללכת לדואר.

זה יגיע.

אני רק אשרוק לי ואזכיר שבשבת יש לי יום הולדת וחסר לי אוטו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אלה בד"כ השעות שאני שם איזה שיר מהורהר, אבל עוד לא בא לי. אולי יותר מאוחר. כן אפנק בכתבת איכות ממאקו שעלתה לי בפייסבוק. לתושבי הגיבוב המצויים שבורחים כמו מאש מצירוף המילים כתבת איכות, אני מבטיח שיש שם כוסית בביקיני. בליקיני, ז"א. אגב, מישהו יודע בכלל מי זו?

חזרתי מארוחת ערב רוויית יין, אין כמו לדווש שיכור על האופניים, זה מעלה את האלכוהול מהר למוח. עברתי דרך אותה צומת שבה התרסקתי לפני כמה חודשים. מצחיק, אני רוכב כמעט רגיל לגמרי בכל שאר המקומות, אבל לפניה הזו אני כנראה לנצח אכנס קצת יותר לאט. עכשיו מתחילה הבעיה. אני מסוחרר קלות מהיין, ואין לי שום אלכוהול בבית חוץ מבקבוק עראק החירום. אני קצת מפחד מההשלכות, ובינתיים מתרכז בלז**ן לכם את השכל במקום לדפוק לעצמי את הכבד. אז תודה על זה.

אבא עשה לי תרגיל עוקץ. הוא קנה אוטו חדש, הגיע לת"א ושאל אותי אם בא לי לעשות מחר סיבוב. הוא יודע שאני אוהב לנהוג, בטח על רכבים שלא נהגתי בהם עדיין, וגם יש לי חסך אחרי השלילה. כמובן שאמרתי לו שבשמחה אעשה סיבוב. תגובתו? "מצויין, אני צריך לאסוף משהו מפ"ת, אח"כ עצירה בזכרון יעקב ואז קפיצה קטנה לטבריה וחזרה לת"א. אין לי כוח לנהוג, אז מזל שאתה פנוי".

יאללה, רואד טריפ עם אבא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

In order to get over a guy you need to get under another.

שמע,זה לא נעים לשמוע אבל זה נכון.

תוך כמה זמן תעבור לך האהבה הזו תבמבט לאחור לא תבין איך יצאת עם כזו בכלל.

ועשה לי טובה,אין דבר כזה אישה מושלמת-יש כזו שאתה מצליח לסבול וכזו שלא :D

אבל עדיין היא יצאה בת זונה,

אם כבר לסיים אז לסיים יפה.

למה להיות חרא ברגע האחרון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...