Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס אתה ענק היום!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא בטיחותי לאונן בזמן הנהיגה הביתה.

למה? כשאתה עייף זה נותן לך אדרנלין. זה הפרס של הachievement:

Public Masturbation While Driving

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בדיוק באתי לכתוב כאן וראיתי שאפילו הכותרת שונתה לכבודו עכשיו....

דווקא אחד האמנים שכן חשבתי שזה ריאלי שעוד אראה בהופעה בחיים האלו.

ראיתי אותו כזמר החימום של פיטר גבריאל בפארק הירקון מתישהו בשנות ה-90.

:turn-l:
פורסם

כולם בפייסבוק משנים תמונת פרופיל לג'ירפה.

שווה לי גם?

יחשבו שאני מגניב?

יחשבו שאני נגרר?

אולי אני אשים סוריקטה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

גיבוב של ערב

יום קשה עבר על כוחתינו, אחרי לילה בלי יותר מידי שינה התעוררתי (כמובן שבקלות) לבשתי מכנסי ב', רדבק (שהיו מכוסות ונראו כמו נעלי צבע) חולצה בלויה ומגעילה שאפשר ללבוש רק בשדה (או בדיטיילינג) בצבע חאקי עם מחשוף מטורף (ומטריף :ladysman:) ,לדרמן שהיה מכוסה ע" החולצה ונראה כמו אקדח ותיק גדול (בכול זאת חודש עבודה), רוב האנשים (אני עדיין בעיר להזכירכם) לא הבינו מה אני רוצה מהם בשעת בוקר מוקדמת שכזו, נהג האוטובוס לא רצה לתת לי לשלם, והנוסעים פינו לי מקום, החיילים שהיו באוטובוס לא הבינו אם אני ג'ובניק שמשיג כל פתור אפשרי או סתם קצין שזורק זין.

הגעתי לעבודה, שם כבר כולם לבושים כמוני, חולצה מרופטת, מכנסי ב' (טוב לא כולם אבל יש עוד כמה) רדבק ולדרמן, תענוג, מצאתי את מקומי.

התחיל יום העבודה, הופקד בידי הריינג'ר, האמת חרא דבר, דיזל שלא רוצה לזוז בכלל, בכל זאת הצלחתי להנות קצת (הנעה אחורית + חול והרבה הרבה גז), הגעתי למקום שבו הוצבתי, חניתי, הפעלתי את מערכת הכריזה והתחלתי לנהל את נהגי המשאיות (כמו ילדים קטנים, לא רוצה לפרוק כאן, מלוכלכך כאן\ הרצפה עקומה\ קשה לי לעשות רוורס).

מהר מאוד הבנתי שהמיקום שבחרתי אסטרטגי מבחינת מרחב ראיה אולי אבל מבחינתי ממש לא, כל האבק שהמשאיות הרימו הגיע לתוך השיער\ הפה שלי אבל אין מה לעשות עובדים (הערת שוליים, מי שזוכר את אחד הפוסטים שלי על העבודה בבחירות והילדות העצלניות שלא יכולות לעמוד יותר משעה, זאת נקודת ההשוואה שלי) בשעה 5 בערב הגעתי הביתה (9 שעות עבודה) לא הספקתי לגובב וכבר הייתי צריך לצאת לאימון, באוטובוס נרדמתי, בהמתנה לתחילת האימון נרדמתי, בסוף נרדמתי, ועכשיו נרדממממ

לילה טוב.

טל, אני יחסית גבוה, אז אני פתור מלהחליף תמונה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם עלי עבר יום לא קל.

המחשב שלי עושה בעיות ומתחרפן מדי פעם כבר כמה חודשים.

מן הסתם הפסקות חשמל בזמן האחרון לא ממש עזרו לו.

היום הגעתי הביתה ב7 בבוקר (משאיר את החברה בעבודה ב6 בבוקר) אחרי אחלה סופ"ש עם כל הכוונות לעבוד קשה.

אחרי 4 שעות של התעסקות פשוט אמרתי "Fuck it" אני אפרמט את זה וזהו".

אז העברתי 184 GB של דברים לדיסק השני ופירמטתי.

אחרי שהתקנתי כבר כמעט כל מה שצריך שמתי להתקנה אופיס. הוא היה לצערי בגרסת 64 במקום 32.

עד שאני לא מצליח לפתוח קובץ DOC כמו בן אדם אני לא הולך לישון.

פורסם

לילה טוב

טל, אני יחסית גבוה, אז אני פתור מלהחליף תמונה ?

תלוי, אתה ישן בעמידה?

אתה צהוב עם נקודות חומות?

יש לך קרניים?

מה חתימה? תתפשטי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ראיתי אותו כזמר החימום של פיטר גבריאל בפארק הירקון מתישהו בשנות ה-90.

ראיתי את ההופעה הזו (שהייתה גרועה :|) ואת ההופעה בסינרמה ב2000 ומשהו (?) שהייתה פנטסטית, יש לי הקלטה שהקלטתי איפהשהו בבוידעם.

איש יקר :(

פורסם

.בוקר טוף לכל המשתתפים.

אין לי כוח לגיבוב של בוקר או לגובב בכלל,קמתי עצלן ברמה שלא תתואר. אבל לא נורא,אולי יעבור בהמשך היום.

Rupni סחטיין על הכתיבה. לא ציפיתי לזה :)

פרנקוס,אתה יכול לבחור אם אתה רוצה 32/64 ביט(סיביות בשבילך).

ואל תוריד אופיס!!זה מסוכן לעסק,אם הרשות שלהם תחליט לעשות אצלך ביקור פתע נדפקת חזק.

יום טוב!

בנצי,עבר לך ההנגאובר?

תאכל תאכל אורז

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פרנקוס,אתה יכול לבחור אם אתה רוצה 32/64 ביט(סיביות בשבילך).

ואל תוריד אופיס!!זה מסוכן לעסק,אם הרשות שלהם תחליט לעשות אצלך ביקור פתע נדפקת חזק.

תתקין open office.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...