Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לראות מה? מוסך? חשבתי שרנו לא רואה מוסך כי התקלקלו לה העיניים...:lol:

לרעוד.

אתה רואה מה אלכוהול עושה לגיבוב? :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפסקה קצרה מגיבובי שטויות ונחזור שניה לגיבוב אמיתי.

יש בשורות טובות, מצאתי עבודה, אומנם זה זמני (בין שבוע לחודש המעסיק אומר חודש), לא סתם עבודה אלא עבודה כיפית, מי שקרא את פוסט ה"אני רוצה להפוך לדיטיילר" שלי בטח קרא שם שאחד הדברים שאני אוהב זה טרקטורים, אני לא יודע מה מושך אותי בזה אבל אני אוהב את זה, אחת העבודות שלי בעבר (התנדבויות יותר נכון, באותה תקופה עוד לא הייתי מספיק גדול בשביל לעבוד) הייתה בחקלאות במשק של סבא וסבתא שלי.

אחד החברים הטובים של אבא שלי מנהל את הגד"ש באותו קיבוץ אז יותר קל לסדר לי עבודה שם, השבוע, ממש יום אחרי שסיימתי את העבודה בבחירות וחשבתי על ההמשך מתקשר אלי דוד שלי ושואל אם אני רוצה עבודה שם, אני לא חשבתי פעמיים ואמרתי כן, היום נסעתי לשם ל"ראיון עבודה" (מתי להגיע וכו') וסגרנו את הדברים (התקבלתי כמובן).

עכשיו אתם נכנסים לתמונה, המקום הזה מרוחק 20-25 דקות נסיעה (באוטו) מעיר הרשע והפשע חיפה (שם כידוע אני גר), וכזכור אני מתאמן בקבוצת הכנה לצבא שלוש פעמים בשבוע (או שזה עדיין לא ?).

יש לי כמה אפשריות ואני לא ממש יודע מה לעשות:

א. לישון אצל סבא וסבתא שלי ואז אני קם בבוקר (6:00 בבוקר) יורד בטרמפים לעבודה (הישוב נמצא על הר, השדות למטה) ובסוף יום העבודה עולה בטרמפים בחזרה למעלה והולך לישון, בימים שיש אימון נוסע באוטובוס (אין לי אוטו משלי ואני לא בטוח שסבא שלי ישחרר לי את האוטו), מה שאומר שאני צריך לצאת שעה-שעה וחצי לפני (טרמפ למטה, אוטובוס, עוד אוטובוס למעלה ומגיעים קצת לפני הזמן), הביתה אני חוזר בשבתות.

ב. לישון בבית ולהגיע לעבודה באוטובוס ולחזור באוטובוס כל יום, מדובר על כ17 ש"ח לכיוון.

ג. משהו שאתם תציעו.

ד. חשבתי אולי לבקש מהחבר הזה של אבא שלי להשתמש באוטו שלו (דיפנדר 90 שהוא לא משתמש בו כיום בעקבות קבלת רכב מהעבודה, הבעיה היא שכנראה אין ביטוח לגילי [נגיד אני עושה ביטוח] ואני משלם את הדלק), האמת אני מאוד בספק שהוא יסכים בכלל, אני בכל זאת אנסה.

כרגע מסתמנת אפשרות א,

{דמיינו את הסמלון של wil} מה אתם הייתם עושים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לרעוד.

אתה רואה מה אלכוהול עושה לגיבוב? :wink:

אלכוהול? חשבתי זה כו-לה האוטו-קורקט. :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
BOOZE.

דווקא בריזר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

דיפנדר 90

מה אתם הייתם עושים ?

אני הייתי עושה מה שצריך כדי לקבל את הדיפנדר, גם אם זה אומר לישון בשדה.

מתגעגע לטרקטורים! ספציפית לפרגוסון (פרגיסון בשפה מדוברת) 255 עליו חרשתי קילומטרים. ודיסקסתי. וריססתי. ותיחחתי. וקילטרתי. והובלתי. ונסעתי לבקר חברים. וטיילתי בשטח לחלץ רכבים מהבוץ. ועוד. ועוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מתכוון לעשות מה שצריך אבל האמת במכוניות יש לי מזל נאחס, כל תכנון שלי מתנפץ (אולי זה בגלל שאף אחד מהם לא מציאותי ?:oops: )

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני מתכוון לעשות מה שצריך אבל האמת במכוניות יש לי מזל נאחס, כל תכנון שלי מתנפץ (אולי זה בגלל שאף אחד מהם לא מציאותי ?:oops: )

אז תרד בדרישות.

מה זה התכנית "מה נסגר"?

אוסף של טמטום :(

פורסם

הדיפנדר זו האופציה הכי כיפית, אבל גם הכי פחות הגיונית והכי פחות חסכונית, ככה שאין לי שום ספק שזה מה שהייתי עושה. מה כבר אתה יכול לצפות ממי שבוחר לנד קרוזר סדרה 40 לסמלון שלו?

תכל'ס? שן כמה ימים אצל סבתא עד שאתה מרגיש שנמאס לה והיא מפסיקה לפנק, ואז תחזור לבית עד שאימא מפסיקה, וחוזר חלילה. זה אם אתה רוצה לחסוך.

אם זה היה דיפנדר 110 היית יכול לישון בתוכו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הפנטזיות המטוריות שלי:

נתחיל מזה שרציתי ג'יפ (פה אני בן 17)

התחלתי עם סופה, לכאורה 20K ש"ח בפועל 50K ש"ח, ירד מהפרק.

התפשרתי על סיקס (והבנתי שזה מה שאני יותר רוצה), לכאורה 15K ש"ח, בפועל 40K ש"ח, ירד מהפרק.

התפרשתי על סוזוקי סמוראי, לכאורה 10K ש"ח, בפועל 30 ואפילו 40K ש"ח, ירד

אוטו ירד מפרק לעוד איזה כמה חודשים.

התבגרתי קצת, לפני חודשיים- שלושה

החלטתי (הבנתי שזה מה שאני יכול להשיג) שאני רוצה 205 לכאורה 5-6K ש"ח, הפעם היה גם מימון, אבל אין אוטו, איזה בן בליעל חטף לי אותה מתחת לאף.

אני עדיין מחפש 205 אבל אין מימון (אבא שלי לא במצב של לחתום על צ'ק כרגע).

יותר להתפשר מזה זה אוטובוס (כרטיסיה, לא אוטובוס משלי).

כמובן שבאמצע היו עוד כל מיני מכוניות ספורט שברור שאני לא יכול להשיג.

עריכה: משהו שחשבתי עליו עכשיו (שימו לב לקו המחשבתי שקיים לאורך כל הפנטזיות שלי) אם למישהו במקרה אולי יש 205 שנת 99-98 1.4 במצב נחמד (לא חייב להיות במצב טוב, רק שייסע, אני לא אוהב מזגן גם ככה אז לא חובה מזגן אפילו) שלא לחוץ על כסף ולא ממש חייב אותה כרגע אני אשמח להשתמש בה כרגע ולהתחייב לקניה (כמובן שאני אשלם, במועד מאוחר יותר), נעשה העברת בעלות, את התשלום הוא יקבל בהמשך (סכום שיקבע מראש ויחתם חוזה).

עריכה 2: באונה זה רעיון גאוני, חבל רק שכמו הרעיונות הגאוניים האחרים שלי הוא לא הגיוני.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה בסדר כולנו ככה.

ואז נוחתים על הקרקע וחוזרים למציאות.

איך בא לי CLS או איזו בנטלי.

פורסם

גם אני רוצה :-)

איך בא לי אסקורט 68.

אבל אין פה, אז בא לי G55.

מה שאתם לא מבינים זה כשחיים במקום שבו החלומות נגישים פתאום ההתלהבות יורדת.

בא לי G55, אפילו G550, ביג פאקינג דיל, אני לא דואג מלקנות, איפה אני אחנה?

ואז אני ארצה לקנות cls63, מה אז?

וממש בא לי לקנות פרארי. יש טסטה רוסה למכירה במחיר ממש טוב, אני יכול לתת את הוולוסטר ואת הג'יפ ולקחת אותה.

מה יהיה? החלטתי, באמריקה אני חולם על פיאט 127. כשחלומות נגישים זה מבאס לפעמים.

haters will hate

פורסם

רופיני, הלוואי שיכלתי לעזור לך בעניין הרכב.

החלום המוטורי הנוכחי שלי הוא קורקינט חשמלי בעלות של כ 3500,

לפניו חלמתי על קלנועית...כשבתכלס' החלום הרטוב הוא המיני גולפית (המשמש במשחקי הגולף ).

היום בלילה מחזירים שעה אחרונית בשעון,

אבל אי אפשר לרמות את הזמן.

בנצי, יש לך הרבה עבודה עם כל השעונים שקנית.

תתחיל כבר עכשיו.

חבר'ה, אם אין לכם מה לעשות היום אז פשוט תגיעו לערד. אל תתבכיינו, זה לא כזה רחוק.

Gn'f'R

• תוכן חדש...