Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדבר אל ההיגיון.

ד"א יש כזו ציפור במשחק farcry3, קוראים לזה קזואר. במשחק אפשר לעשות ממנה ארנק אם צדים אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי מהסרט "קפטן פיליפ" לטעמי הסרט מצוין לא יותר מידי אקשן רדוד, בלי סקס דבילי שנועד למשוך צופים.

אקשן שמבוסס על סיפור אמיתי,כמו שאני אוהב.

ממליץ מאוד!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני מבין שלא הצלחת לעמוד בפיתוי.

נו טוב,

הזמנתי באינטרנט ב14 :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הלכתי לרופאת שיניים. סתם, בדיקה שגרתית. שגרתית זה עניין יחסי בהתחשב בכך שלא ביקרתי אצלה מאז 2008.

למה לא ביקרתי אצלה? כי אני מהנבלות האלה. 34 שנים אני מסתובב על האדמה הזו ועוד לא היה לי כאב שיניים. או חור. או כתר. או עקירה. או שאר דברים שקורים לאנשים רגילים. ברצינות, אני לא מכיר עוד אנשים כמוני. הגנים של סבא שעברו לאבא. לשניהם כן היו כל מיני דברים פה ושם, אבל מינורים לגמרי. שני אחי המסכנים לא קיבלו את הגנים של השיניים (אבל כן את העיניים הירוקות והשיער הבהיר), והלכו עם אימא. אלפי שקלים וכאבים. אני קיבלתי את השיער הכהה והעיניים החומות של אימא, ואת השיניים של אבא. גנטיקה עסק משעשע.

בדרך חזרה מהרופאה, עליז וטוב לב, החלטתי במחשבה רציונלית לחלוטין שעם הכסף שאני חוסך על טיפולי שיניים אקפוץ לחפש נעליים. אני מחפש כבר ים זמן ולא מוצא כלום שמוצא חן בעיני, ועד שכבר מוצא חן בעיני הן לא נוחות. מה נסגר עם כל החברות? הכל מבריק, צעקני, פלסטיקי. שוב לא מצאתי כלום.

משוטט בדיזנגוף סנטר ומהרהר. בלי לשים לב נכנסתי למסדרון שאני תמיד נמנע ממנו, זה שבו נמצאת החנות דיסק סנטר. הקריפטונייט שלי. אני לא מסוגל לעבור לידה בלי להיכנס, ולא מסוגל להיכנס בלי להוציא כסף. אמנם היא זולה, הרבה דיסקים 3 ב-100, מה שאומר לפחות מאה ש"ח הוצאה מבחינתי. החלטתי לאחרונה לצמצם הוצאות על דיסקים, ואני רק מסתכל. ובאמת, רק הסתכלתי. הרבה הסתכלתי, גאה על כך שאני חזק ולא מוצא שום דבר שאני חייב לקנות, פניתי לצאת כשבזוית העין קלטתי דיסק שכבר מזמן רציתי לקנות. החלטתי לדחות את זה לפעם הבאה.

בסיכומו של עניין - אסף ארליך, מאיה איזקוביץ', קוב (מצטרף לאלבום הקודם והמצויין שלו) - ברוכים הבאים לספריית הדיסקים שלי :).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כשהולוסטר מתחילה לשעמם אותי, אני מוציא את הגרמניה השמנמנה לסיבוב, התמונה הזאת מסבירה יופי למה אני ישר מתגעגע ליונדאי :-)

uploadfromtaptalk1382689044368.jpg

haters will hate

פורסם

הלוואי והיא הייתה רק אוכלת, היא בולעת!

זה היה יום חמישי ארוך אך הרבה דברים שנזנחו בצד טופלו היוםu3uqu7ub.jpg

sezusynu.jpg

uvyme4en.jpg

8y5e5uta.jpg

עץ דקיק, כל שלב בסולם מנדנד אותו, העץ אפילו לא רחב מספיק ככה שלמעלה הכל מרגיש כמו ים סוער, אני, מסור כבד, העץ והסולם.

זה השלב הראשון של עבודות הפרך המדבריות שלי.

השלב השני כלל החלפת מחשב תיבת הילוכים, מיכל שפריצרים ושמנים בבווארית. אוטו חזק אבל אינעל אחותם, הכל חייב להיות אובר מהונדס ומסובך.

haters will hate

פורסם

איזה חלום? יש לי טחורים בגודל של קליאו עם פסים.

הרכבים עברו שטיפה, בשבת נעשה פוליש.

איכות גרמנית, מהי?

אני אעלה גיבוב מפורט לגביי ה540.

נרכשה מהיד הראשונה, מנוע חזק, אחיזה מצויינת, כל השאר - חרא!

uploadfromtaptalk1382691297556.jpg

uploadfromtaptalk1382691348891.jpg

uploadfromtaptalk1382691373653.jpg

uploadfromtaptalk1382691405120.jpg

haters will hate

פורסם

זו יונדאי ג'נסיס או שאני מדמיין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. זה איביזה עם בודי קיט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...