Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לבכות על העבר זה עדיף מלבכות על ההווה של רובנו.

לבכות על העבר- נוסטלגי

לבכות על הווה - פסימי.

ראבק, מתי החללית תגיע ותעיף אותי מפה ?!

על העבר - נוסטלגי

על העתיד - פסימי

על ההווה - ריאלי

התקנת כבר Get Starship? קח בחשבון שיש 5 ש"ח עמלת הזמנה.

חזרתי סוף סוף הביתה. איזה יומיים משוגעים. הרבה זמן לא הרבצתי Roadtrip רציני, וזה היה אחד הטובים.

בטח חלקכם שאל את עצמו מה אני עושה בנס ציונה לעזאזל. גם אני שאלתי את עצמי. התשובה טפשית כמו השאלה:

חזרתי לכרך התל אביבי בשעות הבוקר, בדרכי לכיוון הבית קיבלתי טלפון מחבר שגר בנס ציונה ואמר שהוא צריך טרמפ. שני אנשים מגודלים על קטנוע 125 בכביש בין עירוני זה תמיד כיף, אז כמובן שישר הסכמתי. נסעתי אליו הביתה, מצערת עד העצר כל הדרך ועדיין בנתיב בימני נעקף כל הזמן. דופק על הדלת, אין תשובה. מתיישב בחצר לגבב עם הכלבה שלו. אחרי כמה דקות מרים לו טלפון.

מה מסתבר? הבחור נמצא בת"א ורצה טרמפ לנס ציונה... משעשע. אני כבר מתארגן לרכיבה חזרה לת"א לאסוף אותו, כשהוא מודיע שמצא טרמפ אחר והוא בדרך, אז קפצתי לאכול פלאפל.

חזרתי הביתה בשש, התרסקתי כמו מת על הספה ועכשיו רק אלוהים יודע איך אני נרדם הלילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

רק שתדע שבצהריים עשית לי חשק לפלאפל, אז הלכתי לאכול שווארמה.

הגעתי לשווארמאמיסט ואמרתי לו שיכין לי אחת בלאפה,

הוא אמר שנגמרו לו הלאפות אז התפשרתי על באגט,

הוא שאל אותי מה לשים בפנים בעוד הוא בהיכון על הסלט,

אמרתי לו :"תן שם שליכטה של חומוס, בצל ופטרוזיליה. שום דבר מעבר"

הסתכל עלי בהערצה ואמר "אתה חיפאי? "

"לא, אני טורקי" עניתי, "לא אוהב תכאווד עם השווארמה".

Gn'f'R

פורסם

אם מישהו זוכר,

לפני חודש נסעתי לטיול בהמלצת אנלוגי.

הבטחתי הבטחות, והגיע הזמן לקיים.

מערות בית גוברין. לא הצלחתי לצלם שום דבר נורמלי. אבל יצא לי עורב בתוך...אמממ.... כן.w79c.jpg

הדרך מפה לשם, באמצע לילה כזה ואחר.

b929.jpg

חידת זיהוי רכב קלה למי שיודע, קשה למי שלא.

למי שיודע - כוס שוקו לא כולל משלוח.

9jr9.jpg

תמיד אמרו לי ליישר לפי האופק.

כהפגנת סולידריות עם המורים בארצנו - אופק חדש.

f58o.jpg

zr1f.jpg

hp88.jpg

mjx3.jpg

אמרתי לכם שהיו שם שבלולוזאורים!

שמתי אבטיח, אבל הוא אכל אותו.

את הS3 MINI היה לו קשה לעכל.

בלבן, שבלול.m66n.jpg

טיב טעם הוכיחו את עצמם. מי שזוכר, מדובר היה בראש השנה והכל היה סגור.

הבזלת איכזבה, הגולדסטאר UF לא משתווה כלל לגרסא מחבית, האסטריה גדולה והמלכה כמובן - מלכה.

ed2c.jpg

הר חריף.

מר אנלוגי הנכבד, אנחנו עוד נדבר על זה.

z36k.jpg

p8g9.jpg

t5vv.jpg

ak8u.jpg

יעלים בעונת חיזור.

as7k.jpg

k4kb.jpg

t325.jpg

ezjz.jpg

y7p3.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה הקשר בין חיפאי לשווארמה בלי כלום ?

אני אוהב עם הכול (למרות שזה לפעמים ממש מעצבן עם הסלט כי יש את הרוטב לפעמים שקורע את הלאפה).

נ.ב. אני חיפאי אז זה די מנפץ את הרעיון.

גיבוב של ערב

אתמול סיימתי לעבוד (אני רשמית מובטל עכשיו, זה חדש לי התחושה הזאת), דיברתי עם חבר הפורום שהציע לי עבודה, לא התקבלתי (אבל הוא אמר שיש לי אחלה עתיד בתור איש מכירות), אבל יש לי עוד משהו בשרוול ובנוסף היום קיבלתי טלפון שעלי להתקשר מחר למישהו שצריך עובד לשבוע (נו, עוד שבוע אני אהיה מובטל שוב, זה רק לדחות את הקץ), זה מעצבן, שיש עבודה (או הצעות עבודה) זה מגיע ביחד הכל, שאין, אז אין כלום.

עם המזל שלי, שום דבר לא ילך ואני לא אמצע עבודה בסוף, או שאני אקבל 5 הצעות, ולכולם אני אאלץ לסרב בגלל עבודה לא טוב יחסית אחרת (כמו עבודה בבחירות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טל - צילומים מקסימים! התמונה עם כוס השוקו והקפה השחור, המיושרת פיקס - נהדרת!. זוית האופק שבחרת מצביעה על עין מצויינת לאסתטיקה. חזרתי אליה שוב ושוב.

תמונות המנסרה מזכירות לי שלא הייתי שם המון זמן, אחד המקומות המגניבים לטעמי.

גם העורב מגניב לגמרי בתנוחת הקרב שלו, ובכלל פריים יפה.

מאיפה היעלים?

פעם הבאה שאתה רוכש בירות בטיב טעם, קנה אלכסנדר Green. בעיני הבירה הטובה ביותר המיוצרת בארץ. היום קניתי שני בקבוקים ב-25 בטיב טעם, שנשתו בעיירה הציורית נס ציונה. הגולדסטאר הלא מסוננת היא האכזבה הכי גדולה שלי, לפחות מבקבוק (כגודל הציפיות וכו'). לא יצא לי לשתות מהחבית עדיין. מהבקבוק - בירה נחמדה, בטח ובטח שלא שווה את מחיר הפרימיום המופרך שלה.

דבר איתי על הר חריף! ותן עוד תמונות.

לוקו, אני לא בטוח שהילדים כאן בכלל יודעים מה משמעות הסמלון שלך, ומה הצליל שהיה מלווה אותו.

שווארמה אוכלים בפיתה או בלאפה, אף פעם לא בבאגט (אלא אם כן הוא טרי טרי ואין שום דבר אחר ואין אף שווארמיה אחרת). אני מינימליסט כמוך, אבל אף פעם לא שם חומוס (תמיד זה זבל תעשייתי). אצלי הולך טחינה, עגבניות (לא סלט, רק עגבניות), פטרוזיליה ובצל. ועמבה אם זה יום שאני מרגיש אשכנזי מדי.

יש שווארמיות שמסכימות לערבב את כל המרכיבים על הכף לפני ההכנסה לפיתה/לאפה, זה הכי טוב שיש. שווה לבקש מהמוכר. אני לא מבין למה זה לא חלק מדרך ההכנה הרגילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בירה מלכה! אחת הטובות ששתיתי בארץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תמונות מדהימות!

אני הכי אהבתי את האמבטיה, אני מת על דברים מעשה ידי אדם שהטבע כובש בחזרה.

בתים הרוסים מלאי צמחיה, שלדים של מכוניות מחלידות, אופניים שהפכו לשונית אלמוגים... עושה לי את זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז אתם חושבים שעבר עליכם יום גרוע...

אם הייתי מספר לכם את מה שעבר עליי היום, הייתם אומרים לי שניצחתי בלי תחרות בכלל.

אבל אני לא רוצה לדבר על זה.

אומר רק 3 דברים ברשותכם:

1) יש פתגם סיני עתיק שאומר שאלוהים כנראה אוהב משוגעים כי הוא יצר כל כך הרבה מהם.

2) ואני הייתי אומר, שאם הוא כל כך אוהב אותם, שייקח אותם וישמור אותם לעצמו, אני אסתדר בלעדיהם יופי.

3) אם אתה נמצא בוויכוח לוהט במיוחד, הרוחות מתלהטות, העצבים גואים, כולם צורחים וצווחים, תלחש את המשפט הבא שלך. זה מוריד את העצבים יחד עם הצעקות כי פתאום כולם מנסים להתרכז במה שאתה אומר, וזה הזמן לתת את המילה או המשפט החכם והנכון. כפי שנכתב במקורות: "דבר חלש, אתה מפחיד את הינשופונים".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...