Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסית לעלות עם המשקולות על המשקל?

זה נשמע כמו משהו חכם מאוד לעשות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדיבור הנוכחי בארה"ב כתחליף למשקאות איזוטונים הוא חלב קוקוס! ייענו השקוף לבן הזה. אמור להספג יותר מהר מכל דבר אחר, טבעי או מסונתז.

אם כבר אז מי קוקוס , חלב קוקוס הוא ""משקה"" כבד עם אחוז שומן גבוה.

לוקו - בא לי להמליץ לך על ריצה עם נעליים מינימליסטיות אבל זה דורש קצת עיסוק בטכניקה והסתגלות, אבל אם נכנסים לזה הארדקור אז אפשר לרוץ עם כפכפים/סנדלים מתאימות שעולות מעט יחסית לנעלי ספורט (או לרוץ בכלל יחף , אבל זה ממש הארדקור)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה נשמע סבבה אם זה המון עבודה, צריך להתחיל ממש בקטנה , לחזק את הרגליים ולחזק שרירים שבגיל 6 שכחת שקיימים.

ואם אתה מגזים -מה שנקרא too much too soon - אז יש סיכוי גבוה לפציעות.

מצד שני זה מתגמל וכיף ולו רק הייתה לי סבלנות הייתי רץ יותר משניי קילומטר ככה (שיא מרחק אישי שקבעתי לפני כמה חודשים טובים = לפני שהתחלתי להזניח והחזרתי את הכרס=).

- By lifting money bags

פורסם

שמתי לב עכשיו שיש גם כרטיסים צהובים ואדומים לצד האזהרות,

האמת שגם אצלי המצב לא מזהיר במיוחד.

הייתי מציע הצעת ייעול:

במקום האזהרות בנוסח הקיים הייתי משתלט על הפרופיל של המפרסם

ושם לו תמונה של גמד עם כובע ישוב על כסא, והיכן שהקסדות מוצבות

הייתי מיישם במקומם את המשפט הבא: "עכשיו אני הולך לשבת בצד ולחשוב על מה שאמרתי".

למה אתה צריך גיינר, אתה רוצה להשמין?

כן!

עוד משמרת נגמרה, עוד דולר בכיס! יא סאלאם! אני כבר לא יודע איפה לבזבז את כל הכסף שלי...

Gn'f'R

פורסם

לוקו - בא לי להמליץ לך על ריצה עם נעליים מינימליסטיות אבל זה דורש קצת עיסוק בטכניקה והסתגלות, אבל אם נכנסים לזה הארדקור אז אפשר לרוץ עם כפכפים/סנדלים מתאימות שעולות מעט יחסית לנעלי ספורט (או לרוץ בכלל יחף , אבל זה ממש הארדקור)

התכוונת ל Vibram FiveFingers ?

הן אדירות, בזמנו שקלתי לקנות וללכת איתן ביומיום, נסיון בחנות גילה לי שאצטרך הסתגלות ארוכה יותר, אכן- הרבה שרירים זעירים בכפות הרגליים ובאצבעות התנוונו לנו וצריך להתרגל מחדש.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יש המון נעליים מינימליסטיות עם דרופ אפסי או נמוך (3 מ"מ) וסוליה *יחסית* דקה.

התכוונת ל Vibram FiveFingers ?

יש המון ""נעליים"" שהן בעלות סוליה דקה, FF זאת רק דוגמא, יש אנשים שרצים עם הוראצ'ס (כמו סנדל או כפכף)huarache+side.jpg

יש גם סנדלים קצת יותר רציניות (עבות יותר או עם קשירה שונה וכו' וכו')

אבל גם יש נעליים נעליים שהם לכיוון המינימליזם (עם דרופ של 0 או 3-6 מ"מ) ובלי תמיכה בכף הרגל.

אחרי שמתרגלים לתחושבת החופשיות והקלילות קשה לחזור להנעלה רגילה.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...